Fehéríti fogait otthon veszélytelen hagyományos és modern módszerek

Fehéríti fogait otthon anélkül, hogy kárt a zománc lehetséges. A legfontosabb dolog -, hogy megtalálják a megfelelő módszereket.

A szép fehér mosoly teszi a személy vonzóbb és ad neki bizalmat. Nem mindenki engedheti meg magának, fogfehérítés eljárás a fogorvosnál, így a másik alternatíva az, hogy megpróbálja fehéríti a fogakat otthon.A zománc elveszíti a színét, mert a színező élelmiszerek, hogy egy ember fogyaszt naponta - tea, kávé és mások. A dohányzás nem ad neki fényerejét. Mivel a fiziológiai jellemzőit a zománc idővel válik sárga és blokloy. Ha fehérítő fogkrémek nem hozza meg a kívánt eredményt, meg kell találni más módon.

A különbség a fehérítés és világosodó zománc

A fogak fehérítésére zománc réteg mélyen van a kémiai hatás, amely tönkreteszi a pigmenteket találtak zománc sokáig. Azonban a kémiai fehérítés végezzük meglehetősen agresszív reagensek, mint például erősen koncentrált hidrogén-peroxid, a foszforsav és más. Az ilyen intenzív fehérítő szerek vezethet negatív következményekkel jár.

Tisztázása zománc halad másként. Ezt az eljárást követően a zománc színét jellemző javul csak a felszínen. A folyamat során a fogak tisztítását puha, és bizonyos esetekben merev plakk, zománc ami sötétebb árnyalatú anélkül belső szövetet.

Ha a zománc, mert a természetes tulajdonságait, sárgás árnyalat, oly módon nem érhető el Hollywood fehér zománc. Nem szükséges reménykedni hatékony fehérítő fogkrémek vagy népi módon. Abban az esetben, természetes sötét színű zománc még kémiai fehérítés nem mindig eredményez káprázatos eredményeket és az egészségtelen sóvárgás fehéríti a természet sárga zománc okozhat jelentős kárt is.

hagyományos módszerek

A nagyszülők már régóta ismert, mint a módszerek, fehéríti a fogakat otthon. Eszközöket, hogy azok használják, nem csak pozitív hatása van a zománc színét, hanem a megtisztított száját.

Tisztítása szódabikarbóna

Ez a legegyszerűbb és hozzáférhető, és így nagyon jól ismert módszer, hogy felszámolja a sárga fogak hatékonyan. Az eljárás szükséges, nedvesítsük meg ecsetet meleg vízzel, öntsük szódabikarbónát, és csak a fogmosás. Van egy másik módja a szóda, alkalmas emberek érzékeny fogak. A pasztát először összekeverjük szóda, konvertáló a port a lágy iszapot, és csak ezután kezeltük őket a zománc.

Egyesek fehérítés szóda kevert citromlevet. Azonban, mivel a készítmény koncentrációja nem ajánlott használni, gyakrabban, mint havonta egyszer.

Meg kell említeni a negatív aspektusait segítségével szódabikarbóna tisztítására. Mivel az ilyen eljárások gyors zománc elvékonyodik, a fogak érzékenyebbé válnak, hogy elkezd fájni. Ezen kívül, a gyenge fogíny is negatívan reagálhat hamu, a gyakori használata por, hogy lehet kezdeni, hogy vérzik.

Fehéríti fogait otthon veszélytelen hagyományos és modern módszerek

hidrogén-peroxid

A hidrogén-peroxid - egy másik népszerű hagyományos módszer fehéríti a fogakat otthon. A eljárásokat kell nedvesítse a tampon-peroxid, és dörzsölje a foga, vagy öblítsük ki a szájüreg készített oldat: 100 g víz veszi 30-40 csepp-peroxid. Ezt követően meg kell öblíteni a szájat vízzel öblítsük.

Ilyen fehérítő előfordulhat kellemetlen érzés, különösen, ha peroxid behatolnak az idegvégződéseket. Mint szóda, hidrogén-peroxid növeli az érzékenységet a fogak és a fogíny negatívan befolyásolja. Az úgynevezett hagyományos fehérítő módszerek nem teljesen biztonságos.

Fehéríti fogait otthon veszélytelen hagyományos és modern módszerek


biztonságosabb módja

abszorbens szén

A múltban ez egy nagyon jó módja, hogy fehéríti elsötétített zománc, sőt kissé csökkenti a fogkő. De néhány évtizeddel ezelőtt, az ételek is durvább, és ennek megfelelően a fogak erősebbek. Jelenleg az emberek foga lesz gyengébb, nem kell rágni szilárd táplálékot, így a gyenge zománc erősen szenvednek a tisztítás után a szén.

Akkor használja ezt az eszközt, miután egy kis képzés. Ha grind a szenet finom por, akkor inkább alkalmas. Továbbá, az aktív szén, ami az összetételben sok fehérítő fogkrémek.

agyagföld

Az interneten gyakran kínálnak fehéríti a fogakat a fehér agyag. A készítmény több mint koptató kólát, és azt is használják egyes fogkrémek. Azonban az ilyen paszták, továbbá fogmosás közvetlenül az agyag kell nagyon óvatosan.

fogfehérítés gyümölcs

Óvatosan fehéríti a fogakat károsítása nélkül zománc segítséget rendes almát. Whitening tulajdonságok, ez a gyümölcs nem rendelkezik, de ez mentheti meg a repülő, a zománc, hogy ad egy sötétebb árnyalata. Ezen kívül, a szerves savak tartalmazott, az almán, kihúzta fogkő kalciumionok. Kő összeomlik, és elválik a zománc, válnak vizuálisan könnyebb. Tehát, ha álmodik a fehér fogú mosolya - többet enni almát.

Szintén jó hatással van a szín, a szamóca és eper. Mash a bogyók a mártással, és ez kifáraszt tiszta fogak. Tisztítás után öblítse ki a száját vízzel, és jobb - paste ecsettel a fogakat. Mert más bogyók eper és a szamóca tartalmaz savakat, glükóz és fruktóz, ami a hosszan tartó expozíció nem segít, és hátrányosan befolyásolja a fogak felülete.

A teafaolaj

Teafaolaj jó tisztítja lepedéket. Tegyünk néhány csepp olajat ez az ecset, és a tetején fel a fogkrémet. A kúra - egy hónap. A teafaolaj segít eltávolítani a nem csak a plakk, de plakkok és megszünteti a fogínyvérzés.

Vizuális módszerek fogfehérítés

Egy teljesen biztonságos módszer, hogyan fehéríti a fogakat otthon. Ez alkalmas csak a nők, és a világos rúzs vagy rúzs hatás Plumper. Az utóbbi nem csak növeli az ajkak, hanem teszi a fogakat vizuálisan, bár a valódi árnyék teljesen megváltozott.

Nők, akiknek mosoly messze nem ideális fehérség, ne barna, sárgarépával, korall, lila és rózsaszín árnyalatú rúzs. Ezek a színek teszik mosolyt rácsmásolás sötétebb.

fogorvosi

Között a széles körben szakmai módszereket lehet megkülönböztetni fogfehérítő csík, tollak, sapkák. Mesélj még, hogyan lehet fogakat otthon.

A csíkokat tartalmaz hidrogén-peroxidot, és néhány egyéb kiegészítő komponenseket. A reakcióban a peroxid és a fogzománc kibocsátott aktív oxigén, amely egy erős oxidálószer, elpusztítva szerves zománc pigmentek. Gyakori az ilyen csíkok zománc, persze, hogy szenved jelentősen. Egyesek észre növekedést fogérzékenység után az első eljárás. Ezzel a tünet akkor nem tűri a fájdalmat, és tartsa fogfehérítés, jobb keresni egy megfelelő módon.

Ceruza azonos működési elv, mint a szalagok, a különbség csak az alkalmazásban. A gélt kell elosztani a felületen a speciális fogkefével, majd egy kis időt, hogy szét a száját, mint a és várjon a teljes száradás a kompozíció. Fehérítő hatás lép fel, miután egy hosszú pálya, és a mellékhatások hasonlóak a mellékhatások használatából eredő csíkok jelenhetnek meg elég gyorsan.

Fehéríti fogait otthon veszélytelen hagyományos és modern módszerek

Ha gyorsan fehéríti a fogakat otthon minimális kockázat, fogorvosok ajánljuk a speciális sapkák, amelyet egyénileg, mint az öntött az ügyfél. A teljes sorozat, ráadásul sapkák olyan speciális gélek és a használati utasítást. Ez azt jelenti, a hidrogén-peroxid koncentrációja lényegesen kisebb, mint amit készített oldatokat, és sok szor kevesebb, mint oldatok, amelyek használják a fogászati ​​klinikák. Ezért a kockázat fogzománc minimális lesz, azonban az eredmény látható lesz legkorábban egy hét használat.

Nem szükséges használni fehérítő zárókupakok megkérdőjelezhető termelés. Kínai hamisítványok szinte nem a kívánt hatást, és bizonyos esetekben akár veszélyes is lehet. Ha a gél állagú túl vékony, akkor kifolyik a kondenzátor. Ez tele van súlyos égési sérüléseket szájnyálkahártyán. Ezen túlmenően, a sapka, termelt áramot nem simul a fogak, ami szintén negatívan befolyásolja a kényelmet és eljárás hatékonyságát.

Fehéríti fogait otthon veszélytelen hagyományos és modern módszerek

Nem számít, milyen a fogak világosítás módot választja magának - fogászati ​​székek, hagyományos receptek vagy otthoni fogászati ​​beavatkozások - sérülhet a zománc még mindig elég nagy. Amellett, hogy a módszer étkezési alma, természetesen.

Néhány szabály

  • Színező ital jobb inni szívószállal, hogy a zománc nem festi.
  • Mielőtt fogmosás, szükség van a fogselyem használata - így megakadályozhatja a megjelenését fogszuvasodás.
  • Fogmosás kell legalább 4-5 percig. A patogén mikroorganizmusok szaporodnak az íny és a nyelv, így az egészségügyi is szükség van.
  • Ha a terület, ahol laksz, a víz nem tartalmaz elegendő fluoridot, az a legjobb, ha használni fluoridos.
  • Egyél több sajtot - a forrása a kalcium. Ezen túlmenően, cheddar sajt híres fehérítő tulajdonságai. Fogzománcot is erősítik a sárgarépa és a tejtermékek.