Fekete bolhák a házban -, hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint

Fekete bolhák - rovarok, amely híres a miniatűr méret és csodálatos ugró képességét. Behatolnak a lakás, otthon pince, tornácok, a bundáját háziállat, lábbeli, emberi ruhát. Ők gyorsan szaporodnak, és zavarja a jelenléte, megbontva nem csak az esztétikum a szobát, hanem fájdalmasak harap. Ezért kimutatása paraziták felmerül a kérdés, hogyan lehet megszabadulni a fekete bolha a házban. Sok olyan módszer kártevőirtás, és ha tudod, hogy a funkciók parazitáltságának rovarok képesek megbirkózni támadás lesz képes rövid idő alatt.Fekete bolhák a házban -, hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint
Fekete bolha méretek tartományban változhat 1-5 mm

Hogy paraziták

Fekete bolhák - hazai generikus név minden típusú bolhák élő lakások, házak:

Mivel a kis méret és a kisebb eltérések, látható, csak mikroszkóp alatt, hogy meghatározzuk a faj csak entomologist. Egyéni áldozat szenved támadások vérszívók, valójában nem érdekel, hogy mit fajok tartoznak, és az úgynevezett fekete pet bolha, ágy, pince, háztartási.

Lapított teste sötétbarna színű, fekete oldalú sűrűn borított hajszálak, rostok, sörték, amelyen keresztül a rovar szabadon mozog a hajszálrepedés fogadó és elemzi a környezet. Azok kapcsolódnak az ideg receptorok és a jel a rezgések a levegőben, mert az adott parazita szinte lehetetlen elkapni.

Érdekes! A bolhák - kiváló jumper. Ugrás előtt az anyag összenyomódik, mint egy rugó, és egy erősen fejlett hátsó lábak erővel ők taszítják a felületről. ugrás magassága 30 cm. Ha egy ember volt ugróképesség, akkor könnyen ugrik át sokemeletes épületek.

A bolhák takarmány kizárólag fekete vér. Rovarok nem különböznek odaadás egy hordozó, vándorolnak szabadon egyik fajból a másikba. Az ember sem kivétel, és a paraziták nem idegenkednek, hogy ezt használja áramforrásként.

Fekete bolhák a házban -, hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint
Bolha csípése nagyon fájdalmas

Köszönhetően a sérthetetlenség és a gyors reagálás veszély esetén, fekete bolhák nem titkolt harap. Ellentétben poloska, azokat nem adjuk a nyállal analgetikus szerrel, de csak alvadási enzimet. A komponens egy fehérje szerkezet, amely kiváltja a megjelenése allergiás reakciók az érintett területeken. Ezen túlmenően, a bolhák szállíthat veszélyes fertőzések, féregpetéktől.

Lakta fekete bolha a házban

Ellentétben a tévhit kis vérszívók nem él tartósan az áldozat testén. Helyek a település közelében található a tápegység. Fekete bolhák élnek a lakásban:

 • alom, kisállat kiegészítők, ha van ilyen;
 • A zug körül baseboards, repedések alatt a fa padló, parketta;
 • a halom szőnyegek, kárpitozott bútorok az ízületek és puha játékok;
 • A magas páratartalmú helyeken, közel a mosdó, zuhanyzó.

Tojás megtalálható szinte mindenhol. A női nem teszi tojásrakó bizonyos területeken, de szó nyomja ki az embriók érett az úton, úgy, hogy légy a környező területet. A tojások nem különbözik ragasztó hüvely és könnyen leeshet a felületet.

A nőstények igen termékeny. Élete során egy női állapít akár 500 tojást.

A bolhák jellemzi a teljes átalakulás. Tojás fehérnek látszó, lábatlan lárvák féregszerű táplálkoznak szerves maradványok, élelmiszer élő felnőttek.

Fekete bolhák a házban -, hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint
Flea lárvák mérete változik a tartományban 2-5 mm

Gyakran közelében található a szemetet ládákat, állati sejtekben. Kedvező körülmények között, a lárva fejlődik 10-től 20 napig, amelynek során szerez egy sötét színű, megy keresztül 3 vedlés és bábozódás bevételt lépésben.

Hogyan lehet megszabadulni a fekete bolhák

Megszabadulni a bolhák a ház vagy lakás - megvalósítható feladat. De ahhoz, hogy elérjék a teljes megsemmisülés a paraziták lehetnek csak az integrált megközelítés: 1. Jelenlétében állat: kutya, macska, rágcsáló kell kezelni az állati és annak tartozékait. Állatorvosi gyógyszertárak széles körű eszközök: egy csepp a mar, samponok, spray-k, nyakörvek protivobloshinye.
  Fekete bolhák a házban -, hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint
  Bolha megsemmisítése a lakásban kezdődik egy kisállat
 2. Nedves és száraz tisztítás. porszívó révén nagymértékben csökkenti a tojások száma szőnyegek, kanapék, székek.
 3. Minden textil, ruházat, hogy paraziták petéiket kell hőkezelésnek vetjük alá. Feletti hőmérsékleten 50 ° C-on bolhák elpusztulnak minden fejlődési stádiumokban. Kártevők elleni védekezésre a dolgokat, kárpitozott bútorok, akkor használja a gőzfejlesztő vagy a forró vas. A paraziták és káros az alacsony hőmérsékleten mínusz 15 ° C-on Ezért, ha az utcán van a megfelelő hőmérsékletet, a dolgok vett ki az utcára egy pár órát.
 4. Feldolgozás lakás rovarirtó szert. Előkészületek alkalmazott potenciális élőhelyet a fekete bolha, a lábazat, bútorok, falak a parttól 1-1,5 m-re a padlótól.

Minden tevékenységet kell tartani egy nap alatt. Az időszak fertőtlenítési munkák a lakásban, egy kisállat ajánlott viselni védő gallér protivobloshny megelőzésére újrafertőzése.

A méreg paraziták

A vegyipar termel hatalmas mennyiségű inszekticidek, különböző formái gyártási, ár. Bármi legyen is a gyógyszer nem lett kiválasztva, feldolgozó algoritmus a mindenki számára azonos. Mielőtt megszabadulni a fekete bolha, a szoba kell előkészíteni:

 • hogy hozzáférést biztosít az összes nehezen elérhető helyeken
 • távolítani a kezelt területen élelmiszer-higiéniai;
 • alatt tetvetlenítés szobában nem tartalmazhat a háztartás tagjainak állatokat.
Fekete bolhák a házban - hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint
rovarirtóval kezelést kell végezni személyi védelem: légzőkészülék, védőruházat

Spray bolhák ellen

Aeroszolok - az egyik legnépszerűbb eszköze hounding háztartási kártevők. Ezek a könnyen használható, nem igényel manipuláció előállítására kidolgozott megoldások, valamint a felszerelés beszerzésével. Az egyetlen hátránya - spray egyetlen hatékony ellen és lárvák, tojás, nincs hatása, így 7-10 nap után újra feldolgozásra.

Rovartalanítás végezzük zárt ablakokkal, hogy elkerüljék a huzatot és elpárolgása a kémiai komponensek. A beavatkozás után kell hagyni a szobát néhány órára, majd alaposan szellőztesse.

Fekete bolhák a házban -, hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint
Ha nem erős fertőzöttség bolhák, hogy megszabaduljon révén aeroszol lehet egy műveletben

A leghatékonyabb aeroszol készítményeket:

 • Raid - univerzális orvosság pusztulása mászó, repülő kártevők, köztük a bolhák. A készítmény hatóanyaga viselkedik cipermetrin. Ennek része a ízesítőszerek citrusfélék, levendula. Az ár a 190 rubelt.
 • Diklórfosz - termék, amelyet különféle gyártók, a szovjet azt jelenti, hogy kötődik csak a név. Aeroszol nem különbözik olyan szúrós szagú, mint korábban. A fejlett formula hatékonyan harcolni a fekete bolhák és más rovarok synanthropic. Az ár változó 60-130 rubelt.
 • Kombat - a fejlesztési dél-koreai szakértők rendelkezésre Magyarországon. Van néhány módosítással: Supersprey, Multisprey. Az ár tartományban 200 és 600 rubelt.
 • Raptor - a gyártó kijelenti, hogy a hosszan tartó hatás a gyógyszer. Ennek eredményeként alkalmazó aeroszol rovarirtó marad a felületen a film, miután érintkezik a szerszámmal, amely az egyének túlélő kezelés után. Az ár a 190 rubelt.

Emulziók és koncentrátumok elpusztítására bolhák

Koncentrált készítmények vízzel hígítják utasítás szerint. Ezután a működő megoldás kerül egy porlasztó. Otthon, akkor a tartály alól az ablaktörlő. Leggyakrabban, újra feldolgozásra van szükség, mivel az alapok ebben a sorozatban van egy hosszú maradék hatást.

Fekete bolhák a házban -, hogyan lehet megszabadulni a méreg, mint
Koncentrátumok - a leghatékonyabb gyógyszerek ölni bolhák a házban

Továbbra is a kezelt felületeken a film kémiai komponensek, érintkezik, amely halálát okozza a parazita. Ezért, miután a nedves tisztítás fertőtlenítés kitéve csak azokon a felületeken, amelyek érintkezésbe kerülnek napi háztartási.

Koncentrátumok a pusztítás a fekete bolha:

 • Butoxi 50 - eszközt ampullák értékesített állatgyógyászati ​​gyógyszertárakban. A készítmény hatóanyaga a deltametrin jár. Jellemző a szúrós szagú hasonló kerozin.
 • Kap - mikrokapsulirovnny gyógyszer elpusztítja a háztartásban előforduló rovarokkal. Az aktív kémiai komponensek kerülnek apró kapszulák, ahol az eszközök nem bocsát ki mérgező füstöt, és az jellemzi, egy hangsúlyos aromája. Az egyetlen hátránya - az ár a 750 rubelt üvegenként.
 • Tsifoks - költségvetési források, amely segít megszabadulni a fekete bolhák a lakásban. Az ár a palack, amely képes kezelni akár 100 négyzetméter. m tér, mintegy 200 rubel.

Továbbá, hogy pusztítsák el a parazitákat egy apartmanházban használt Delta Zone, Lambda Zone, Cucaracha, Tetriks.

A porokat bolhák ellen

A legnagyobb hatékonysága porok - készítmények például porok mutatnak lárvák ellen, és a kereskedelmi helyiségek, magas fertőzöttség. A legtöbb esetben, megszórjuk a por a lakásban az egész padlóburkolat nem lehetséges, és a feldolgozás egy távoli helyen nem ad megfelelő eredményt. Népszerű porok bolhák csali FAS kettős, Tornado, Fenaksin.

megelőző intézkedések

Ahhoz, hogy a kis fekete bolhák a lakásban nem jelent meg újra, meg kell azonosítani a lehetséges útvonalakat a belépés. Ha paraziták kijutni a pincében kell kezelni, és a környéken. Abban az esetben, ha ön-kezelés nem lehetséges, lépjen kapcsolatba a SES. Továbbá, a repedések, hasadékok a padlóburkolatok kell távolítani. Háziállatoknak használjon védőanyag bolhák ellen.