Feleség megtagadja férje szex

Még egy majom érti

Indításához tudományos példázatot - a téma, ahogy mondják. Szexualitás gorillák. Mögöttük - egy hím és öt nőstény - néhány évvel a biológusok figyelhető meg. És észre: egyes képviselői a gyengébb nem majom gyakran és határozottan arra utalnak, a hím nemi, ábrázoló extrém fokú készenlét. A legaktívabb az egyik, hogy már terhes - még mindig ragaszkodik a „férj” - apja születendő gyermeket. Miért kérik, ha a cél már megvalósult, és a nemzés elérni? És akkor kiderül, hogy a férfi egyáltalán nem zavarják más nőknél. A tudósok szerint az ilyen magatartás és ez volt az előfutára a monogámia emberekben.Salt példázatokban még majmok tudják, hogy a férfi nemi szükséges, hogy erősíti a család. De néhány nőknél nem értem.

„Charter - fejfájás - álmos”

„Seksless” - a kifejezés pszichológusok utalnak megostorozzák és elütötte a nyugati és a magyar társadalom. Nevezetesen, a hiányzó rendszeres nemi közösülés férj és feleség között. Néha, persze, hogy a feleségek és férjek megfosztják intim figyelmét. De még ennél is gyakran megtagadják, hogy lezárja még egy nő. Mindkét férfi megkínzott a libidó, hallja: „fáradt - fejfájás - aludni akarok.” Vagy elég sértő, „Hol kaptam?!”

- Ha a feleség folyamatosan visszautasítja a férfi, és ne feledd, egy normális, hisz a szót, hogy minden ok nélkül, ez csökkenti az ember - kifejezi a leggyakoribb érzelem valaki Sasha, aki azt írta a fórumon, „KP”. Azt is kínál megoldást - szintén nagyon népszerű:

- Elmentem eleget feleségével. És megszabadulni azt vágyaik intimitás vele. Nem volt még most jön az elutasítás okát. Adom érzékenység az egyik, hogy akarja.

- És mi van a teljes összhang, - megosztja tapasztalatait Maria. - Nem akar, és azt nem kell.

De ha a férje még mindig szereti a feleségét? Ha ő hűséges és lelkiismeretes? Azt akarja, csak ő. Álmok egy igazi szexuális harmónia? Szenved. Szenved találgatás. Ott, fogd meg a szót, nagyon. Hogyan lehet itt?

Pszichológusok megtalálta a választ. De nem fogod elhinni, hogy van ez egyszerű és egyértelmű.

Te adtad nekem háromszor ILYEN YOU

Csodálatos kísérletet szex terapeuta Bettina Arndt Ausztráliából. Megkérdezte 98 férfi és nő (házastársak) év tartani anonim naplói a szexuális életre. És mondd el nekik az igazat. Ahhoz, hogy a kívánt, a kutató írt egy könyvet, „Miért nő hagyja a szex és más csaták a hálószobában.”

Reading mások bizonysága, Bettina nem tett a sokkoló felfedezés, hogy egy csomó oka. És ezek általában különböző. De megbotlott még néhány gyakori.

Először is, a legtöbb feleségek valahogy úgy vélik, hogy a szex csak ha van, és ahogy akarnak. De ez nem közvetíti a gondolatait a férfiak. És csak megtagadva. Mint azt kell érteni. És ő, a kecske nem érti. És a hegymászás. És még akkor is sértett.

Más szóval, a feleség teszi a férfiak bűnösnek időszerűtlen zaklatás. És vajon hogy bűncselekmény - például a női logika. És ez a bűncselekmény, viszont válik elutasítási ok.

Eredmény - romló idővel seksless.

Másodszor: a feleség tartja férje néhány zlobinku, még a nagyon apró por, például nem tett, nem kérdezi meg, mind a munkája csúnya anya-ben mondta. És duzzogva „bünteti” a nélkülözés az intimitás. De megint nem mondja az oka a szexuális sztrájk. Csendes, mint a bunda. További - lásd fent ..

De még említeni azokat a leghírhedtebb „fáradt, fejfájás, álmosság,” sok nő kihagyja részleteket. Lehet, hogy tényleg volt egy kemény nap munka. És ők aggódnak, úgyhogy még nincs helye a gondolatai szex a fejét.

Következtetés: a hálószobában - nem a csatamezőn a médiumokat, és férjek - nem telepatákat zseniális. Meg kell magyarázni részletesen. És, hogy ne menjen a mély haragot.NE szerelem, egyszer többre az ágyban

Az ugyanazon Mrs. Arndt sokkolta naplók tovább. Kiderült, hogy a hagyományos bölcsesség tipp, hogy annyira szereti így a pszichológusok, értéktelen. Hozzá kapcsolatok szerelem, szív a szívhez beszélni, járni a feleségével, hogy a színház és étterem eltűnjön valahol gyermekek látogatása szexológus, lásd végre, pornó. Mindez ostobaság. Úgy működik, csak nagyon ritkán.

„Szeretem a feleségem, - írok nekünk a fórumon valaki Igor lényegében megerősíti a következtetést a ausztrál kutató. - Azt akarom, feleségem állandóan, bár 20 éve együtt. És meg is tette - nem. És a beszélgetés erről a témáról nem nyújtanak. Ahhoz, hogy az orvos megy, „nem vagyok beteg." Fizikai egészség - pornó kezdet, de tudva, hogy nem teszi lehetővé, hogy tartalmazza. És semmi sem segít, és megyünk nyaralni, és megy az éttermek és a tánc - romantika elterjedt. "

Bettina Arndt kifejti, hogy a szenvedély, és még az általános vágy, ami kitolja a friss házasok egymás karjaiban, nem tarthat örökké. És még inkább nyilvánvaló mindkét pár egyenlő. Igen, még sok év után. Fejlesztési nemi hormonok felelősek érte - a szenvedély - kialszik körülbelül 18 hónap.

A kutató megtalálta a leginkább, hogy sem egy primitív energiatermelés - szex.

De hogyan lehet „kezelni” szex, ha valami csak nem. Nagyon egyszerűen, a kutató szerint. Keresztül nem tudok. Keresztül a „fáradt - fejfájás - aludni akarok.”

Egy nő kell ismerniük veszélyességének sekslessa megérteni, milyen fájdalmas ez a szerető férj, pusztító a család számára. És nem tagadom - ért egyet mindig, amikor a férje kérdezi. Kivéve persze, ez nem csavart támadás a vakbélgyulladás.

By the way, a naplók Arndt gyűlt össze: tele van nőkkel, akik az ágyban fekve férjével, nem érzi magát olyan szexuális késztetést. De hirtelen engedett a nyomásnak az érintés, hirtelen úgy érzi, hogy megfelel a gerjesztés indul podstupat. És a folyamat végső soron zajlik a megfelelő szinten.

- A titok a boldog párok, hogy ők csak csináld - mondta a döbbent kutató messze, mint Ausztrália.

Talán, Magyarország számára egyszerű titok baj?

A harmadik nem felesleges, ha a hipnotizőr

Az olaszok seksless hozta szinte sámánizmus. Nevezetesen - a hipnózis, amellyel igyekeznek befolyásolni a feleségek bejelentett szex-sztrájk. Az újság szerint a La Repubblica, a szolgáltatások hypnotists kért 8 millió ember 18 éves és 65 év. És ha ő - az újság -, hogy úgy vélik, hogy a sok segítséget. És sokkal gyorsabb, mint a pszichoanalízis.

Valamilyen titokzatos módon hypnotists (10 alkalom 80 € minden), akkor lehetséges, hogy felébredjen-feleségek otkaznitsy korábbi szexuális kedvez a férjük. Tehát valahol még mindig tárolja a tudatalatti. Ez biztató.

Mind a tabletták nem akadályozza

Meg kell érteni, hogy az első férje fogja tagadni, hogy a felesége, aki megbetegedett a libidó. Eltűnt. És ez talán vastag gyökere minden problémát. És az egyik lehetséges oka veszteség - tisztán biológiai - talált Katherine Esposito (Katherine Esposito) a második Nápolyi Egyetem (második Nápolyi Egyetem).

A kutató tudta, hogy a férfiak a magas koleszterinszint csökken a libidó. Legalábbis az a tény, hogy a zsírsav plakkok ereket, és zavarja a normális véráramlást a nemi szervek. És nincsenek hasonló problémák a nők? Ms. Esposito úgy döntött, hogy nézd meg. Vizsgált betegek normális és magas a koleszterin szintjük. És kinyitotta a rideg valóság: az utóbbi szenvedő úgynevezett hypercholesterinaemia, a képesség, hogy szexuális izgalom volt rendkívül lecsökken.

Azonban, a „rendellenes” szerint a kutató, kezelhetők. A gyógyszeres kezelés. Gyógyszerek, amelyek blokkolják a májenzim előállításához szükséges a koleszterin. Egy csoport nevezett anyagok sztatinok. Itt látható a és meg kell venni. Persze, hogy orvosával beszélt volna, és ügyelve arra, hogy a koleszterin valóban emelkedett.

lásd még

Minden ember egy kis macska

Különben is, ezért úgy döntöttünk, hogy a pszichológusok -, és megpróbálta osztani az erősebb nem a sziklákon

Olcsó családi boldogság

Szükség van nem csak pénzt keresni, hanem, hogy képes legyen megfelelően dobja ki az általános kincstár

Sex meghosszabbítja életét

Öt tudományos okokból kell csinálni most [a tudósok kiszámították, hogy mennyi tart egy tökéletes szex]

„Válok asexuals feleségével”

Lelki rokonság megöli vágy - az olvasó biztos

Ifjúsági kezdett szexelni ritkábban, mint társaik a korábbi generációk

Úgy tűnik, hogy a fiatalok hamarosan teljesen kizárja a szeretet merrymaking szórakoztató lista

Szerelem a házasságban: 5 tipp, hogy a család együtt anélkül, hogy károsítaná az félidőt

Hogyan felvidít családi kapcsolatok nélkül kárt a felét, és tartsa a szerelem a házasságban

Nos, ez, és mi megpróbáljuk okos lenni?

A cikkíró Leonid Zakharov gyűjt női vélemény: tényleg azt gondolja, hogy a legfontosabb dolog az ember - intelligencia?

A szerelem hajó összeomlott ellen „táncolunk”

Előfordul, hogy a szétválasztást a leginkább várt okok

Miért emberek válnak a férfiak és nők - a nők

És következményei elnőiesedése, nemek forradalma és bevezetése a fogalmak „Szülő №1» és «Parent №2» [Audio]

Számolja akkor az összes, de az igaz szerelem

Látogatókra - legélénkebb kiadványok

Az első dátum egy ember: Hogyan lehet felismerni az „ő csak” viselkedés

A pszichológus azt mondta a viselkedés az első randevún egy férfi