Feltételek adásvételi autó

Feltételek adásvételi autó

Az online kiadás 1gai.ru elő részletes utasításokat az új rend adásvételi az autó. A magyarázat segít mindenkinek, hogy megválaszolja a leggyakoribb kérdéseket: „Muszáj új szabályokat, hogy távolítsa el az autó a nyilvántartásból?”; „Hogyan kell eladni egy autót az új szabályok?”; „Szükségem van, hogy igazolja a megállapodás az adásvételi közjegyző?”; „Mi van, ha az ellopott rendszám?”; „Tud-e a jármű eladása esetén, hogy megtartja a rendszámot?”; „Ki fizeti büntetést az első 10 napon belül a tulajdonjog-változás?”; „Ha kell, hogy a pénzt a vevő az autó?” - és még sokan mások, hogy kikeltek a magyar állampolgárok, miután a tájékoztatás az új szabályok a rend regisztrációs autók nagy számban.Az adásvételi szerződés

Feltételek adásvételi autó

Az adásvételi szerződés. alkalmazandó joggal összhangban alá kell írnia a tulajdonos az autó és a vevő írásban, és nem igényel közokiratba.

Autó eladó kell kötni a vevő adásvételi szerződést készíteni 3 példányban. 2 példányban a vevő veszi nyilatkozat (1 példányban, amelyet a vevő a közlekedési rendőrök), a harmadik szerződés másolatát, a korábbi tulajdonos a tartalékok magukat.

Változások a regisztrációs forgalmi adatok

Feltételek adásvételi autó

Elkészítése után az adásvételi szerződés az autó, a tulajdonos a jármű szerint a jogszabály lesz a vevő.

Megkötése után az adásvételi szerződés autó vevő köteles a 10 napos időszak fellebbezni a forgalom rendőri hatóságok, hogy módosítsa információt a tulajdonos. Ha az új tulajdonos nem vonatkozik a közlekedési rendőrök hatóságok a törvényes határidőn belül, kérésére a korábbi tulajdonos az autó lesz a körözési listán.

Feltételek adásvételi autó

Következtetés: Ne add készpénz tulajdonos az autó, amíg nem változtat a tulajdonos a közlekedési rendőrök hatóságokkal.

Megőrzése jármű rendszámtáblák

Feltételek adásvételi autó

Figyelem! A kapcsolat a lemondás a kötelező eltávolítását az autó a számla az értékesítés, rendszámtáblák marad eladott autók.

Ha a jármű tulajdonosa el akarja adni az autót, hogy elhagyja a rendszámot, akkor alkalmazni kell a közlekedési rendőrök a megfelelő alkalmazást. Ebben az esetben, a szám tárolható az előző tulajdonos 30 napon át.

Továbbá, az új tulajdonos akarata lehet változtatni a rendszámtáblák az utolsó tulajdonos, utalva a szervek a közlekedési rendőrök, a kifizető az állami díjat az új rendszámok kiadásának új regisztrációs igazolással, és a változásokat a gépjármű-nyilvántartási dokumentumot.Transit lehetőségek az új szabályok értelmében

Feltételek adásvételi autó

Az új szabályok szerint a vételi és eladási egy autó. tranzitszáma fog kiadni, miközben az előző tulajdonos az autó rendszámot, szállításához az autó vevő Oroszországból.

Ha a vevő fog tartani az autót egy másik országba, akkor megkötése után az adásvételi szerződés a kapcsolatot a forgalom rendőri hatóságok 10 napon belül a változást a tulajdonos, akkor, saját alkalmazás eltávolítás megvette az autót a nyilvántartásból kapjunk átutazóknak.

gépjármű-nyilvántartási bármely magyarországi régióban

Feltételek adásvételi autó

Ismétlődő járművek rendszámtábláját az új szabályok alapján

Feltételek adásvételi autó

Most már elég vonzó a szervezet foglalkozik gyártása duplikált rendszámot, a dokumentumok az autó.

Ennek ellenére, a legtöbb esetben a probléma a lopás az új szabályok nem foglalkoznak a rendszámot. Mivel a legtöbb lopás rendszám ellen elkövetett külföldi számok (Ukrajna, a balti államok, Fehéroroszország, stb.)

Feltételek adásvételi autó

Következtetés: Ha az autó nem magyar rendszámot, akkor visszaállíthatja a rendszámot, vagy hogy új kell alkalmazni az országot a járművet nyilvántartásba vették.

Azért jöttél, hogy a büntetést a forgalom által elkövetett autó értékesített

Feltételek adásvételi autó

Egy hasonló helyzet lehet több ezer magyar állampolgár, aki eladja autóját. Hogyan lehetséges ez? Talán. A fentiek alapján az új közlekedési szabályok, az új tulajdonos a gépkocsi megvásárlása után kell vennie a kapcsolatot a közlekedési rendőrség hatóságok 10 napon belül.

Feltételek adásvételi autó

Következtetés: Annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen problémák, kérje a vevő a kapcsolatot a közlekedési rendőrség hatóságokat, hogy tájékoztatást az új tulajdonos napján a szerződés megkötésének az értékesítés.

Ha VSE-taki lesz elküldve az idézéseket, akkor kérheti, hogy a bíróság (végtére is, hogy fizetett bírság) az a követelmény, hogy összegyűjtse az új tulajdonos a költségek valaki másnak a bírságot, csatolva a kérelem egy példányát a fizetett átvételét.

Credit Risk jármű vagy a jármű azonosító adatait, módosított

Feltételek adásvételi autó

Légy éber és óvatos, ha vásárol egy használt autót. Tehát az autót szeretne vásárolni, ölhette azonosítószáma (alvázszám, motorszám).

Korábban egy másik ahhoz, hogy működjön. Eladó autó szükséges kötelező eltávolítását a járműnek a számlát GAI, a folyosón a kötelező ellenőrzést szakértő megfelel az azonosító számokat. Ezért a vásárlók sokkal csendesebb, hogy vesz egy autót, törlését.

Mostantól kezdve, akkor eladni az autót anélkül, hogy eltávolítaná a nyilvántartásból. És ez azzal fenyeget, hogy vásárol egy autó (amely a pénzt az eladónak), és felveszi a kapcsolatot a közlekedési rendőrség hatóságokat, hogy megváltoztassák a tulajdonos és változtatni az állam számokat nézve a gépjárműforgalom rendőrség megállapította, hogy a motortérben vagy szerv vagy megszakadt, stb

Feltételek adásvételi autó

Következtetés: A törvény eltörölte a eltávolítása a jármű a nyilvántartásból az eladó. Ez ad egy bizonyos tevékenységi területén tisztességtelen tulajdonosok vagy csalások. Lehet csalással eladni autóját bűnözés. Légy óvatos!