Férfi körülmetélés

Már az ókorban volt a férfiak körülmetélése számos országban tapadó iszlám hagyományokat. „Férfi körülmetélés? Miért is?” - Azt kérdezed.A 19. században, az amerikai Dzhon Harvi Kellogg kínálnak olyan módon kell kezelni a maszturbáció. És nagyon hamar, hogy az amerikai férfiak körülmetélése elkezdtem mindenhol. Azonban az európai országokban, a fenti művelet nem talált választ a legtöbb orvos. Így a férfi körülmetélés. Miért végezze el ezt az eljárást?

Férfi körülmetélés

A modern körülmények között - nem annyira a módja foglalkozó maszturbáció, mint egy hatékony intézkedés a megelőzés a különböző betegségek. Természetesen ma is vannak támogatói az eljárás, és annak lelkes ellenfél.

Azonban egy kísérlet arra, hogy tisztázza a kérdést: „Férfi körülmetélés - mi ez az egész nem?” - hangsúlyozni kell, hogy ez egy ősi rítus, amely még mindig ismert az ókori Egyiptomban.

A fenti hagyomány és megbecsült eddig. Jelenleg a fityma a hímvessző levágta a fiú egyes családokban, vallja az iszlám és a judaizmus. Kétségtelen, hogy ezt a műveletet elvégezni kizárólag vallási okokból.

Azonban az orvosi szakértők kétértelmű hogy milyen módszereket alkalmaznak a kérdést: „Férfi körülmetélés”. Miért, és ami a legfontosabb, függetlenül attól, hogy ezen eljárás végrehajtásához? Egyesek azt állítják, hogy a körülmetélés, a pénisz segít megvédeni a rák és sok más betegség. Mások viszont azt állítják, hogy a fenti műveletet feltétlenül vezet egészségügyi komplikációk.Férfi körülmetélés

Miért van szükség a férfiak körülmetélése az orvosi szempontból? Úgy véljük, hogy ha egy képviselője az erősebb nem lesz „zseb” a nemi szervek, akkor nem halmozódik vírusok és baktériumok. Ezen túlmenően, ez sokkal kevésbé hajlamosak a húgyúti fertőzések, valamint a szexuális érintkezés kockázatát papilloma vírus terjedését jelentősen csökken.

Ezzel párhuzamosan, az ellenfél „férfi körülmetélés” úgy vélik, hogy a fenti eljárás lefolytatása, akkor nyissa meg a külső vérzés és könnyen kap sebfertőzés. Bizonyos esetekben a szövődmények is vezethet amputáció a pénisz. Sőt, a körülmetélés pénisz kárt okozhatnak felelős idegsejteket érzékenységét.

Férfi körülmetélés

Azonban figyelembe véve a szóban forgó „mit a férfiak körülmetélése”, nem is beszélve, hogy egyes esetekben végző műtétre van szükség. Különösen, ez a betegség az úgynevezett phimosis, ha lehetetlen, hogy ki a fejét a pénisz annak a ténynek köszönhető, hogy a fityma nem kellően rugalmas.

Meg kell jegyezni, hogy a férfiak, akik körülmetélt, a szexuális életre, hogy bizonyos mértékig változik. A fej a pénisz nélkül előbőr durva vonalú, ezáltal csökkentve annak érzékenységét és időtartama közösülés nagyobb lesz. Emiatt a körülmetélés nem azok az emberek, akik szenvednek a korai magömlés.

Különben is, a kérdés, hogy végezzen a férfiak körülmetélése van szükség, vagy nincs szükség, mindenkinek meg kell dönteni a maguk számára.

Férfi körülmetélés