Férfi sejtek -, hogyan kell nyerni, hogy hogyan esik szerelembe a bika

Cikk értékelése - 96/100 vélemények teljes - 67

Férfi sejtek -, hogyan kell nyerni, hogy hogyan esik szerelembe a bika

Mivel senki nem érti a titokzatos női lélek, Taurus állandóan körül egy raj pillangók bájos - a lányok, nők. Ön köztük? Aztán van, hogy okos és kitartással, hogy felhívja magára a figyelmét. Taurus férfi, hogyan kell nyerni, hogy hogyan esik szerelembe egy Taurus, az a kérdés, hogy el kell dönteni, hogy ellássa kívánságait.Egy ember született a Bika jegyében, érzékeny és szelíd, kedves és szép. A nők nem egy kellemes mellett az élet számára, és stabil kereslet, amelyre törekszik elégedettség mindig. Álmodik a tökéletes szeretet, Bika folyamatosan keresi a nők, amely megfelel a vágyak, de amikor beleszeretett barátnőjével nélkül egy pillanatra kétség érzéseit. Beleszeret az ember Taurus bármit megtenne, hogy a menyasszonyát boldog volt.

Férfi sejtek -, hogyan kell nyerni, hogy hogyan esik szerelembe a bika
Érzéki örömöket az életben Taurus játszanak nagy szerepet. Az ilyen emberek vonzódnak a szenvedélyes, érzékeny természetű, amely kielégíti az intim törekvéseit. Taurus férfi őszintén hiszi, hogy a fizikai intimitás - a legnagyobb ajándék a természet, az út a boldogsághoz.A mindennapi életben, az ember jegyében született a Föld és gondoskodó otthonok. A háza mindig a jólét, a rend, a kényelmet. Az a képesség, hogy elérjék a kívánt harmóniát és kényelmet vonzóvá teszi a nők számára, akik szeretnének létrehozni egy erős, megbízható család. Taurus, finoman utal utódaik. Onlyubit gyermekek, háziállatok, megpróbálja teljesíteni minden szeszély. Számára ez nem kötelessége, hanem öröm.

Taurus inkább pihenni a kebelén a természet, a zajos, vidám társaság. Még egy házas ember Taurus nem hagyja figyelmen kívül minden nő. Egy igazi gyermek a Föld, Taurus, kommunikál öröm öröm az evés, szeretkezés ... vesz mindent az élettől.

Taurus férfi, hogyan kell nyerni, hogy hogyan esik szerelembe egy Taurus?

Az Ön választása végleges. Mit kell tenni?

Mutassa elme, ítélet, tapintat. Lágy, barátságos, nem mentes a humorérzék vonz Taurus nő több mint energikus, emancipált ember.

Taurus hívogató vendégek, vigyázni a környezetre. Megjelenítése üzleti, tiszta, ügyes kulinarka. Cook valami finom és kielégítő, például házi hamburgert körettel. És ő értékelni fogja.

Legyen képes tartani a beszélgetést irodalom, mozi, festés. Így talál közös nyelvet vele.
Adj megválasztott megérteni, hogy érdekel a szex. Touch érzékiség intrika Taurus.

Megfelelőnek és toleráns, nem fáj az érzéseit. Makacs és rendíthetetlen férfi Taurus könnyen dühbe. Ha azt szeretnénk társítani az életébe, meg megnyugtatni.

A kihívás: hogyan lehet elvenni egy Taurus

Férfi sejtek -, hogyan kell nyerni, hogy hogyan esik szerelembe a bika
Taurus meggyőzni a férfit, hogy a házasság nem könnyű. Meg kell értenie, hogy ő fog választani. Még ha megfelelnek minden ő igényeit, Taurus hosszú bizalommal számít. Ön podvergneshsya számos vizsgálatokat. A választás akkor egy ilyen helyzetben, amelyben mutassa valódi szándékait. Ha azt várod, hogy házasodjanak össze az anyagi megfontolások akkor biztosan jön ki.

De ha őrülten szerelmes, akkor érthető, hogy mit választott - a sorsod, akkor végre el fogja érni a boldogságot az elkövetkező években. És talán a jövőben elmondani a lányának, amit a Bika férfi beleszeret, hogyan kell nyerni a Taurus.