Férfi trükkök szeretnék vitatkozni, egy nő, a blogolás portál

Természetesen minden nő más, és minden konfliktus egyedi. Nincs univerzális módja, hogyan kell vitatkozni egy nővel. Van azonban a klasszikus technikák ellen dolgoznak a női logika és a klasszikus hibát, hogy el kell kerülni.Férfi trükkök szeretnék vitatkozni, egy nő, a blogolás portál

szabály №1

Ne próbálja bizonyítani ártatlanságát vékony és vastag. A győztes nem az egyetlen, akinek az utolsó szó (a legtöbb nő), és az egyetlen, aki képes volt a bizalmat a beszélgetőpartner. Időt takaríthat meg, a legegyszerűbb módja annak felismerése, hogy a nők jogait „a maga módján”, vagy „részben”, majd adjunk hozzá valami ilyesmit: „Most gondoljunk együtt, miután az összes. „És finoman nyomja meg az érveket. Így, ha mintha az oldalára, úgy, hogy a érvek is hallgattam figyelmesebben.

szabály №2

Felejtsd el a mondat: „Nem értem, hogy mit jelent”, és hasonlók. Még ha kiömlik egy patak őrült érvek és értelmetlen szavak halmazának, soha nem mondja, nem érti, vagy nem fogadott.

Először is, ismételt magyarázatot érthetőbbé válik. Másodszor, egy nő, főleg ha ki van téve, hogy az érzelmek, alig hiszi, hogy mit mond. De ez szinte biztosan hibáztatlak figyelmen kívül hagyva annak véleményei és pofigizme. A helyes változat a következő: „Megvan a pontot, de szeretnék némi fényt. "

szabály №3

Ne emeld fel a hangod. Ez elkerülhetetlenül vezet a kérdést: „Miért kiabál rám?!”. és a vita átalakul egy közönséges perpatvar, hol lesz az agresszor, és ő - a szerencsétlen áldozat.Próbálja meg lejátszani a másik fordítva: ha egy nő befolyása alatt érzelem emeli fel a hangját, akkor mindig azt mondják: „Nem akarom, hogy így beszél.” Aztán majd bűntudatot, és akkor kap egy ideiglenes előnye.

szabály №4

Soha kritizálják a női intelligencia a vitában, akár közvetett módon. Válassza ki a másik oldalon: „Ó, te ilyen okos lány, akkor valószínűleg tudja, hogy. "

szabály №5

Női logika úgy van kialakítva, hogy a nő fog keresni annak bizonyítéka, hogy az ártatlanság minden absztrakció, és nem tud nyerni a pályán. Egy példa mindig világos és egyértelmű.

Férfi trükkök szeretnék vitatkozni, egy nő, a blogolás portál

szabály №6

Nem egyezik meg a szavakat az édesanyja véleményét, nagymama vagy ex-barátnője. Ez elcsépelt és nyilvánvaló, de sok ember elfelejti róla a hő egy érv. Előterjeszteni a véleményét azoknak, akik élvezik a tekintetében az egyes nők.

A kevesebb szót a nő panaszkodik, annál jobb neked.

szabály №7

Szerint a női logika, minden állítás felül kell vizsgálni, és cáfolta utasítani. Nem kell támaszkodni a szavakat: „De azt mondta, hogy. „Mindegy, akkor nem törik át rajta ellenérv” akkor mi van?”. Tehát próbáld meg nem esik bele egy ilyen primitív csapdába.

szabály №8

Ne hagyja becsapni. A nők gyakran megtévesztő taktika, mint a „By the way, miért nem szögezték a polcon? Megígérted!”. ha a kérdés a polc nem került említésre.

A legegyszerűbb módja, hogy megakadályozza az ilyen provokációk, hogy felismerjük a te hibád, hogy „Igen, én vagyok bűnös, de ígérem megteszem.” Aztán, amikor a nő megkapta a kívánt választ, és nyugodt, vissza a vita tárgyát.

szabály №9

Ne használja a hosszú és összetett mondatokat, hogy vessen véget a beszélgetés. A pontokat kell helyezni egy-két mondatot. Minél kevesebb szóval a nő képes lesz, hogy hibát talál, így megint csak jobb az Ön számára.

szabály №10

Ne feledkezzünk meg a humorérzéke. Ez a minőség mindig kisimítja kemény kérdéseket a beszélgetésben. Ezen kívül minden nő szeret okos férfiak, és több megbocsátó őket.

És végül: a teljes párbeszéd mindig kell szem előtt tartani a három kérdést:

és három választ rájuk.