Férfiak, miért nem csak könnyebb fórum

Amíg van egy ilyen züllött nők, akik nemi élet 14 évesen, a férfiak és lovagolni keresztül a kedvező árú szervek. Korlátozza a hozzáférést az, akkor mind a férfiak számára nyilvánvaló, és nem kell kezelni, mint a következő generáció.
Nők és így túlbecsülni nemi szerv létezését, amelynek a priori kell az egész világ kevésbé lesz elérhető a nők jobban nem lesz ebből, seysas az 3tys óránként vehet egy nagyon szép prostituált közelről jobb 90% -a nő, a többiek, akkor gyorsabb lesz, és kevesebb ideges, és így tovább, és így.
Egyszer kaszák száz mindenféle előleg töltött egy duvoshkoy, és három hónap az élet, ezek a csokrok remtorany út, és így, azt mondta lebeg, nem alszom, így hamarosan, és így tovább, majd aludt, hogy a kölcsönös barátok megsajnált, és azt stukanula, hogy ő még mindig vumya rendszeresen vmtrechaetsya és alszik velük, aztán láttam magam.


Tehát száz nafig ezek elérhetetlen nők öblítse agyadat hónapokig miközben ők maguk aludni oldalán a srácok, aki hozta őket a kábítószer, és hallgat, mert élvezem az ajándékokat és a figyelme, de patsanchika hozott gyógyszerek ő nem várja meg.
Fu nafig ilyen merzotnyh nők, és nem adott 5m Xidan jöjjön viszlát, és mi van a csótányok a fejemben levéltetű szimpátia nt nekem IPC perestrahuyus érdekel jobban és talál más,

Azt jelenti, így: amíg van, de nincsenek ajándékok nem veszi, a kávézóban, a moziban, hogy fizetni is, ne vegye virágok, az autó nem ül le, és indítsa aludni csak a házasságban!
És minden rendben lesz.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru