Férj kapott egy szeretője, hogyan kell viselkedni, hogy ne tegye hibákat szerű növekedési faktor

Férje szeretője. Mi lesz most?

Hogyan kell viselkedni, ha van egy szeretője férje? Akkor is dolgozik az építőiparban a család tartotta a tűzhely, mindent megtett, hogy boldoggá, de ... a férjem kapott egy szeretője. Ez egy csapás az ego, a világnézet, a bizalmat, amely súlyosan veszélyeztetné a megítélése a további kapcsolatok, sőt, nemcsak a férje, hanem másokkal.Az első kérdés, hogy durran a felesége megtudta, hogy a férje szeretője megjelent kizárólag pszichológiai :. „Mi a baj velem”

Ha tudat alatt elkezd keresni probléma okait önmagában, a legjobb, már az első kérjenek segítséget a pszichológus. Egy olyan helyzetben, ahol keresnek a gyökerek a probléma önmagában elfogadható, ha jó a kapcsolata férjével, de az oka a férje, hogy elhagyja a kedvese is teljesen kapcsolódnak az Ön vagy érintse meg, ha mind.

Miért van a férje szeretője meg?

Férj kapott egy szeretője, hogyan kell viselkedni, hogy ne tegye hibákat szerű növekedési faktor

A családi kapcsolatok.

Értékeld őket igazán, tekintve a nézetek és ő vele, és a kezével. Ön - a család, ahelyett, 2 nappali és egy férfi gyakran vannak veszekedések és a félreértések és mennyire súlyosak, akár lovagolni az egyik évről a kinek sérelmek és a harag, ha van közös érdekek és célok, hogy készen áll a keresés kompromisszumokat? Vagy - két állandóan versengenek saját emberi helyesség? Tedd fel magadnak a legnagyobb kérdést a kapcsolatot. Hogy érzi magát róla? Nehéz ezt bennük? Nehéz emlékezni minden helyzetben? Felhalmozódnak bűncselekmény? Lehetőség van arra, hogy a férje úgy érzi, ugyanaz. Külön beszélgetés a monotónia és a rutin a családi élet. Ez unalmas, addiktív, és elpusztítja a tevékenység és odaadás. Van valami a kapcsolatot az élesség, arra ösztönzi, hogy tegyen valamit, hogy dolgozzon?

Férj kapott egy szeretője, hogyan kell viselkedni, hogy ne tegye hibákat szerű növekedési faktor

Ez vonatkozik a belső tér és a külső megnyilvánulásai. A külső - nyilvánvaló: nem figyeli a nő kevésbé vonzó a férfiak, akik ösztönösen lefektetett vágy szexuálisan vonzó lány. Ezért még egy tudatalatti szinten, akkor hajlamosak ápolt hölgyek, aki látja az otthonon kívül. A belső szempontból a komplex. Pszichológiai problémák, komplexek, félelmek partnerek közvetlenül befolyásolja a kapcsolat.

Úgy érzi, a bűntudat komplex férje előtt? Azt tartja magát méltatlan? Mert a saját rendszerek megtagadják a szexuális intimitás? Minden érdeklődési szűkült csak a család, és ez - egyetlen és legfontosabb?

Férj kapott egy szeretője, hogyan kell viselkedni, hogy ne tegye hibákat szerű növekedési faktor

Ez nem csak a baráti kör, sok modor. Ez lehet példás családapa és egy férfi, de ennek hiányában a család elfelejteni kötelezettségvállalások megerősítése a férfiasság és vonzerejét. Állandó szomjúságot az új hajtások neki, hogy árulás, mert csak nem értem, hogy hol húzzuk meg még érzelmek. Ez az igény az érzelmi és fizikai mentesítés, oly módon, hogy „kitombolja”, hogy az adrenalin egy titkos kapcsolatot. Azonban néhány ember szilárdan hiszik, hogy a feleségem nem csal, mivel ők továbbra is szereti őt, szeretője is figyelembe tárgyát egy másik gépet.

Az Ön kapcsolata véget ért rég.

Mind te és ő még nem szoros, együttélés megszokásból, az elkötelezettség, a félelem az ítélet vagy a közös félelem a változástól. Az életed több boldog pillanatot villogó, csatlakozó menet nem minden szakadt le, akkor még egy általános terv, de valójában egyik sem a kapcsolat hosszú ideig nem kell. És az a tény, hogy a férje szeretője meg - több mint szabályszerűségét valaki hibát, vagy egy váratlan fordulattal a sors. Lehetséges, hogy ez a maga módján, hogy vessen véget a kapcsolat, vagy próbálja bizonyítani magamnak, hogy még mindig szeret. Vagy ez banális tetszett másik lány.

Ha elemzését követően a kapcsolatot, hogy találja meg az okát férje hűtlenségét, és egyetértek vele, úgy dönt -, hogy kapcsolatokat építsenek, vagy azok kitöltését, hogy megtapasztalják a fájdalmat és építeni a saját életüket nélküle.

Hogyan kell viselkedni, ha van egy szeretője férje

Attól függően, hogy mi karaktert, akkor állhatatosak és határozott, hogy rohan a fekete-fehér, szeretet és gyűlölet, félt, hogy egy lépést minden irányban. Minden ember egyedi, és a folyamat a hűtlenség élményt történik külön-külön. Ráadásul - a viselkedés különböző kapcsolatok egy és ugyanaz a személy jelentősen változhat.

Ha a férje szeretője meg - ez nem az élet végét, ez az ő színpadon.

És hogyan kell kezelni ezt a tényt - hogy elvegye vagy csend - választja. Miután a hír, amely csökkent a fejedre, és a láb pamut, akkor lehet, hogy a kiütés aktusok és egyetlen szó, mert minden, ami motivál téged - ez az érzelem és a harag. Próbálj megnyugodni, és értékeli a helyzetet józanul.

Kezdje a kérdést maguknak. Így könnyebb lesz kitalálni, hogyan kell eljárni, hogyan lehet megszabadulni a felesleges szenvedést, és nem hozza magát a depresszió. És az első kérdésre adott „Mi a baj velem.” és a „Hogyan akarjuk a helyzetet megoldani?”. A válasz erre megmutatja az utat. Értsd meg, hogy a férje volt a választás -, hogy tartsa a hűség és próbálja megoldani a problémát, vagy egy szerető.A választás, és akkor, amikor az igazság napvilágra került kellemetlen.

  • Azt akarja, hogy a férje, hogy megőrizze a család, és hajlandóak elfelejteni az árulás?
  • Vagy tudja, hogy nem tud megbocsátani neki egy szerető?

Bármit is dönt -, hogy visszatérjen a férje szeretője, vagy keresik a kiutat egy ilyen kapcsolat, nem visszahúzódni. Metán és állandó visszatér gondolatok, hogy mi történt akkor dooming magukat kiszolgáltatva, és ez tele van pszichológiai problémák már.

„Engedd el mind a 4 oldalán”

Ha megértjük, hogy a szeretője férje örökre „beragadt” a kapcsolatok, akkor is, ha el kell válniuk, hogy nem történik semmi, szerető bűntudat nem fog visszatérni a bizalom és a szeretet, akkor jobb, ha nem kínozza magát, hogy nem találja meg a változások okainak és véget vessen a kapcsolatnak ebben a kellemetlen, de a házastárs már beállított pontot. Természetesen, meg kell értened - hajtja érzelmek, amelyet nem holnap, vagy te tényleg kész véget a kapcsolat, minden további magyarázat nélkül, a hívások és díjakat.

„Nem akarom elveszíteni, de azt is, hogyan kell megbocsátani - nem tudom”

Ha a cél - tartja össze a családot, meg kell a józan ész és a szemlélet, hogy a helyzetet. Túlzott idegesség csak bántani, és a kapcsolatot. Kezdés kicsi: Próbálkozzon a helyzet megfigyelését. Fellépni a homlokon ebben az esetben - nem mindig sikeres taktika. Csakúgy, mint egy kísérlet, hogy ellenkezik magad, akkor nem lesz képes megfordítani a hozzáállás a helyzet, nem számít, milyen erős az érzéseidet.

A legfontosabb erőforrás, amely segít megbirkózni a helyzettel - tudatosság egyediségét és értékét.

Nem csoda, hogy ott van a mondatot: „Nem lenne áldás.” Ha a férj kapott egy szeretője, érzékelheti, az első és legfontosabb, mint egy jel, hogy ideje, hogy felhívják magukra a figyelmet, a személyiség és a saját céljait. Kezdés eleget vágyak félre „későbbre”, élvezze a karrier, vagy kap a kezébe egy új irányt a munka, végre a tehetség és a képesség, hogy hagyja abba bujkál.

Nehéz elhinni, de ez a kiutat a helyzet, a leghatékonyabb. A fő nehézség az, hogy miután a hírek a szeretője egy szeretett téged beburkolja az apátia és a vonakodás, hogy bármit, ami segít, hogy ki a helyzetet. Minden gondolatok mélyen a probléma, ásni, és keresni az okokat. De ha igazán akarjuk létrehozni egy olyan helyzetben, ne feledje, hogy nem a te könny, nincs vádaskodás, nincs gond és a vádak nem működik itt. Bárki, nem csak a férje nem akar lenni pszichológiailag nehéz hangulatot.

A hátoldalon az a helyzet, hogy a visszatérés a férje az ő szeretője csak akkor lehet, ha visszanyeri a személyazonosságát, összekapcsolása nélkül az életét vele. Minél többet fordítson időt magát, hagyta, hogy a helyzetet, és megszabadulni az érzéseket, annál nagyobb az esélye, hogy a férje értékelni fogja. Egyébként van egy választás: könnyes, depressziós, frusztrált feleség, átitatva sértéseket, vagy vidám, a megértés és nem igényel semmit cserébe szeretője. Ebben a helyzetben, a választás a férfiak nyilvánvaló.

„Kész vagyok megbocsátani neki mindent, de ő vissza!”

Nem, nem áll készen. Készen állsz, hogy elfojtja harag és a félreértés annak érdekében, hogy közel van. By the way, a következő csak fizikailag. Exodus jellemző - minden ismétlődik.

Megbocsát árulás, akkor hozzák létre a béke a család, éjjel sírsz a párnám, de a helyzet fokozatosan kiegyenlítődik, ott jön egy ismerős család életét ... és hamarosan meg fogja találni, hogy a férje ismét változott.

Pszichológiai egy nős férfi, aki rendszeresen változtatni elég egyszerű: „szabad vagyok választani, én mit akarok, de még mindig megbocsátják.” Vissza az embert a szeretője nem nehéz, hanem hogy mennyit hajlandó éves gyötrelem magát kétségek, a munkahelyen, ő vagy a másik lány, magukat hibáztatják a gyanú, állandó drag terhelés sérelmeit?

„Fáj, hogy elveszíti, de én nem szeretnék, csak azt, hogy megértsék az oka, hogy nem ez a helyzet”

Ön nem érti Ezen okok miatt nem számít, milyen nehéz megtalálni, hogy őt a póló, és húzza ki belőle információkat. Oka a férfi házasságtörést lehet eltérő síkban a megértést. Tehát a férje azt mondta, hogy van egy szeretője, mert „ez történt”. - nem valószínű, hogy megfeleljen, és a többi nem fog. Egy másik „komoly beszélgetés” kezdett, csak bonyolítja a helyzetet, hanem a bűnösségét, azt fogja tapasztalni harag rád, ami nem teszi lehetővé, amikor észreveszi, hogy mi történik.

A kezdeti csodálat szeretője fakad aurája rejtély körül ritka, kémprogramok találkozókon, de gyorsan halad, ha nem tápláljuk kívülről.

Próbáljon ki valami „dig” segít az új játék - „barátság ellen.” A férje, a jog az áldozat most folyamatosan elégedetlen feleség, jött a megváltó-szeretője, akivel úgy érzi, kényelmes és egyszerű.

Adj egy embernek egy választás -, hogy maradjon veled, és építeni egy kapcsolatot az oldalán, de anélkül, hogy az életében. Ez a választás valószínűleg javára nem a család. És ez jó. Értsd meg, most ő nem mozdul racionális érvekkel, csak azt tudja, hogy rosszul - hogy ez jó. Vedd el, és magára hagyni.

Így megfosztják a férj egy kapcsolatot úrnője kapcsolatuk fő gabona - rejtélyes ülésein. Adj az embernek ideje felismerni, hogy Ön élete nem több, és értékeli az élet. Nagy valószínűséggel összehasonlítva az új szenvedély lesz az Ön javára, és ez ösztönözni fogja a próbálkozások, hogy visszatérjen. Ezután el kell döntenie, ha lehet élni anélkül, hogy eszébe jutott az árulás és nem félnek az új változások.

De ne várják a gyors visszatérés a férje, nem megy mélyen a gondolataiba, hogy miért nem hívott, és az ötlet hülyeség volt elengedni. Ez volt a helyes döntés. Ön szerepe a break-up - mindent megtenni, hogy helyreállítsa saját helyet, közvetlenül az erőfeszítéseket a család általában a privát.

„Adok, hogy a család minden áron”

És miért? Annak bizonyítására, hogy saját maga vagy a szeretője, hogy te vagy a legjobb? És akkor magukat hibáztatják a megaláztatás és a botrány, vagy - az árulás, és hogy „tett veled?” Akkor vissza a férje úrnője a család, de továbbra is elpusztítani, mert a cél, mint ez történt, de a helyzet nem élte túl lelkileg. Ne összpontosítani, hogy úgy érzi, rossz nélküle, nem könyörgök, hogy menjen vissza, és azzal érvel, hogy „most minden más lesz”, hogy ne vezessenek, nem zsarolás. Mindez csak súlyosbítja a helyzetet, és végső soron a vonakodás, hogy veletek.

Ne felejtsük el, megalázás, könyörgés és fenyegetés soha segít visszatérni a család az ember.

Release. Pszichológiai szeretet az ő szeretője egy nős férfi alapul rejtély, Tiltott és elemek a játék. Miután szakított férjével, aki megváltoztatta, adj magadnak időt: a legnagyobb csúcs nap után szakítás - az első két hétben. A következő hat hétben az állapota fokozatosan javul. Igen, akkor is nehéz lehet, de éles fájdalom tart, főleg, ha nem akarjuk, hogy megszabadulni ez. Ellenkező esetben fennáll a veszélye, hogy az illegálisan magát a stressz és a depresszió, nem próbálja meg kitalálni valamit, ami kimaradt, folyamatosan görgetés történt a fejemben.

Csak most, miután szakítás, a feladat -, hogy helyreállítsa a saját értéke, elkezd fokozatosan „építeni” magukat, saját érdekeiket követik, hogy észre még a kis célok és abba még mentálisan élni az életét.

Nem „dorisovyvat” ő hozzáállása felé, és az asszony, amelyre a bal oldalon. Értsétek meg, hogy azért, mert tönkreteszi magát, és provokál további pszichológiai problémák. A maximális távolság magukat tőle. Nem számítottam rá, nem csinál valamit, haragból vagy a kedvéért. Nem számít, mennyire szeretne visszatérni a férje, akkor csak ezt azáltal, hogy neki a választás. És akkor - a döntés arról, hogy vegye vissza, amikor az érzelmi állapot helyreáll, és az élet nem javult, legyen még mindig szükség van.

Még nincs minden veszve

Bármilyen kapcsolat lehet építeni, ha érdekli ez a két partner. Adj magadnak időt, hogy lehűljön, és a férjem, és úgy gondolja. Iratkozzon fel a konzultációt egy pszichológus, hogy pontosan megértsék a helyzetet - nem elvont javaslatok, harc nélkül velük, nem kanyargós. Törekedj arra, hogy megértsük, először magát, és nem a hibás vagy igazolására férje.