Festék szemét értelmezés értelmében egy álom, amit egy álom, egy titkos értéket

A szem jelképezi éberséget, mindentudás. Felfogása van tolva a fény és a bölcsesség, az energetikával kapcsolatos, amelyek mind létrehozni és elpusztítani.A szimbolizmus az álmok

Az álmok szem gyakran kíséri fény. Szempillák lehet értelmezni az állapota erő, a szabadság és a színük, hangsúlyozva a teljes szimbolizmus, ez jelenti a föld energiája vagy a napot. Ha az emberek, vágással és festés a haj a fejen, színezés szempillák, próbálja megváltoztatni a stílus, akkor ez azt jelenti, mindezen intézkedések az álmok? Mi egy álom, hogy festeni a szemét?

Egy alternatív értelmezés

Ha festett szemek jelenleg nem

Álom értelmezése Longo

A fehér mágus tartja az esetet, amikor alszik szem smink tesz valakit. Így a valóságban van egy vágy, hogy a célok elérése csalás útján, lehetséges még a színlelt legközelebb, őszinte barátok.

De ha ez a folyamat termel aludni is, hogy elvárja, képmutatás, hazugság a részét egy másik.

álom jelenetek

Forgatókönyvek az álmok lehetnek egyszerű műveletek irányításával a női szépség. Ez a folyamat valójában tele van sok lehetőséget, de a látás álmok ugyanolyan sebességgel lehet színes. Mi egy álom alkalmazni smink a szemhéjon, a szempillák, ha:  • alkalmazni szemhéjfesték;
  • Tedd magad vagy valaki;
  • szemceruza ceruzával;
  • festék tinta.

Amikor azt álmodta, hogy az alvás kiszabott egy árnyék a szemhéjon, ez egy álom figyelmeztetés, hogy melletted hazug. Próbálja élesíteni a figyelmet összpontosítására és a szokások barátok és ismerősök, és akkor lesz képes kiszámítani körében a kísérete.

Azonban, ha egy álom átalakítása kor te egy idegen, ez tükrözi a tervek bűnt követ el az igazság ellen. Bár ez a helyzet van egy másik értelmezése, jelezve, hogy szeretné megérteni, hogy megértsék a motívumok tetteiért barátok.

Nagyon kellemes időjárást biztosít alvás ahol alvás tette szemceruza ceruzával. Ez azt ígéri, egy előnyös házasság, és a jövőben, áldott és gondtalan életet.

Ha figyelte az álmodó egy álom, ahogy óvatosan fest szempillák szempillaspirál, tehát a valóságban van egy ember, aki nem csak szeretlek őrülten, hanem kész minden tetteiben, ha csak azokat az érzéseket volt kölcsönös.

Alkalomadtán, ha grozah túlságosan festett szempillák szempillaspirál, egy álom tükrözi a manipuláció a barátok, egy maszkon keresztül viselt a tevékenységét. Te túl messzire mentek, akkor nem könnyű nyitni, és vált igazi.

Megszabadulni a sztereotípiák a gondolkodás. Rá fogsz jönni, hogy ők maguk tévedtek. És ki fogja vonni nagyobb előnyöket és hasznot, ha lesz természetes.

Azt álmodtam, hogy a tinta festék nem csak szempilla, szemöldök, de ez annak a jele, kellemetlen érzés, amikor kommunikál néhány ember. Sleep ad ígéretet vékony ki a barátok listáját, és kihúz belőle hízelgő és őszintétlen személyek. De az álmodó maga nem kell annyira zárt, mint jelenleg.