Fiú vagy lány a magzati szívverés

Minden várandós anya nagyon érdekes tudni, hogy a szex a baba a terhesség kezdetén. Éppen ezért számos módja van, amely lehetővé teszi, hogy azonosítsa a fiú vagy lány lesz a előtt született, nyilvánvalóvá válik az eredmények az amerikai. Gyakran előfordul, hogy még az orvosok is azt sugallják, a gyermek nemétől a jellemzői a szíve.Fiú vagy lány a magzati szívverés
magzati szív verni kezd az első hónap után a terhesség. Figyelj rá, hogy lehetséges, hogy körülbelül 6 hetes terhességi baba, ez a norma. De ezek az adatok relatív, valaki megérintette a ritmust előtti héten, és a többi, éppen ellenkezőleg. Meglepő módon, a szív a magzat elkezd dolgozni teljes erővel, amikor más részein a végtagjai még gyerekcipőben jár, akkor látható ultrahang.

Hivatalosan, a tudósok elutasítják meghatározásának lehetőségét a neme a születendő gyermeket a szívritmust. Világszerte végzett hasonló vizsgálatok, amelyek megerősítik a módszert, de annak érvényessége, amíg 60% -70%. Meg tudja határozni a szexuális szívritmus, hanem egy nagyon fontos tényező a terhességi hét. Az eltelt ez a rendelkezés mértéke percenkénti szívverések a gyermek nagyon változó, amely befolyásolhatja az eredményeket. Ultrahang ad pontos eredményt csak 20 hetes terhesség, a baba neme ritkán hangoztatott 12-14 hét, de ezek az eredmények nem lehet teljesen pontos.

A szívfrekvencia függően a kifejezés a terhesség

Elején a terhességre, a magzati szív lüktetett gyakorisággal 80-100 tetraogallus percenként. Fokozatosan, ezek a számok növekvő, tehát 10 hetes terhességi kulcsok növelhetik akár 160-180 veri. Ez normális, jó vizsgálati eredmények, jelzések más tanulmányok és a jól-lét a nő. A ritmus létfontosságú szerv a magzat 12-14 hetes terhesség változhat, és azt is normálisnak tekinthető. Először is jelentősen nőtt, de a 10. hét után az elejétől fokozatosan csökken. Tehát a 12 hétig csökkentése mozgott 140-160 ütés percenként, ezeket az értékeket tárolják, amíg a vajúdás.

Fiú vagy lány a magzati szívverés
Változások az alaptest az embrió veri jelezheti az esetleges problémákat a fejlődését. A leggyakoribb ok az oxigénhiány, ebben az esetben a várandós anya előírt speciális diéta, ajánlott testhelyzet alvás és pihenés, valamint a kötelező séta a friss levegőn, legalább napi 2-3 órát.

Ha bármilyen eltérés fontos, hogy azonnal figyelni rájuk, mivel ezek az adatok a kialakulását jelezheti a patológia. Ha a magzat szívverését teljesen eltűnik, az azt jelenti, hogy megáll a fejlesztés és a halál az embrió. Néha nem figyel a magzati szív és egyéb okok miatt, a pontos diagnózis általában azonnal végrehajtjuk ultrahang.

Mindenesetre, dönt a további intézkedések és rendeletek a fogadó szakember. Általában akkor is, ha kisebb eltérések vannak hozzárendelve további kutatásokra van szükség, hogy elkerülhető legyen a csecsemő fejlődését.

Gyakran a felmérés során megérintette tompa hangon. Félnek ezt a jogát nem szükséges, az okok lehetnek teljesen ártalmatlanok:

 • rögzíti a gyermekülés az elülső fal a méh;
 • jelenlétében nő a túlsúly;
 • polyhydramnion.

Ellenőrzése a magzati szív lehetővé teszi, hogy ne csak azt tudják, a neme a születendő gyermeket, hanem hogy továbbra is nyugodt anya, mindig tudva, hogy a baba nagyon jól.

Szexálás szívdobogás

Az orvosok minden látogatás rendszeresen ellenőrzi a dobogó szív baba. Általában ez végzi révén különleges csövek vagy sztetoszkóp. Az orvos alkalmazza a szerszámot a has és a gondosan figyeli a ritmust. Ez az eljárás nem terveznek, mert az orvos kell folyamatosan értékeli a magzati szívverés és figyelni, hogy minden az ő távozása. Mint említettük, vannak különbségek, hogy a szív ver egy fiú és egy lány, megtalálja a különbségeket a számos kritérium.

 1. Az a rohamok gyakoriságát egy percen belül eltérő attól függően, hogy fiú vagy lány alakul ki a méhében. A lányok, a szív gyorsabban ver, az arány akkor tekinthető 140-160 veri. Fiúk normális szívverés körülbelül 120 ütés percenként, vagy kevesebb. De tekintettel a vemhesség vita van, hogy valaki azt gondolja, hogy ez a módszer érvényes egész 9 hónap. Mások azt állítják, hogy meghatározhatja a gyermek neme csak legfeljebb 20 hetes terhesség.
 2. Fiú vagy lány a magzati szívverés
  Szerint a természet fiúnak van egy erős és szívós a szívizomban, mint a lányok, ennek köszönhetően, attól függően, a padló nem csak a frekvencia a támadások, hanem a ritmust. Úgy véljük, hogy a szíve a várandós anya és fia verte kórusban, a szív lányai disszonáns. Továbbá, a fiú szíve dobog élesebb, tisztább és hangosabb, a lány több tompa. Ha a magzat férfi, az ő szíve ütemesen, és egy női embrió ráta lesz kissé kaotikus és izgatott.
 3. Egyes szakértők úgy vélik, hogy attól függően, hogy a gyermek neme, és megváltoztatja a pozícióját az anyaméhben. Így lehetséges, hogy meghatározza, ha a szívverés hallható főleg a bal oldalon a has - ez egy fiú. És amikor a ritmus hallható jobb - egy lány. Nem ismert, hogy mennyire jelentős ez lehet tekinteni, mint egy módszer, de egyes szakértők még mindig sikeresen használják.


Ezek a módszerek meghatározása a szex a baba nem ismeri fel a hivatalos orvoslás, de nagyon népszerű és ismert. Nem minden komolyan venni, a nők többsége már csak bízik ultrahang eredményeket. De hála a szokásos orvosi eszközök, akár a szívverés az embrió hallja, nagyon világosan, amely lehetővé teszi, hogy értékelje azt szerinti különböző jellemzőit. De amikor megpróbálja meghatározni a neme a születendő gyermeket, hogy így, érdemes megjegyezni, hogy a magzati szívfrekvencia különböző tényezőktől függ, mint például:

 • között ébrenlét és az alvás baba az anyaméhben, amikor alszik, a szív dobog nyugodtabb;
 • hogy milyen mértékben a kialakulását izom a fő szerve az embriót;
 • terhességet, a ritmus állandósul csak 20-22 hetes terhesség;
 • a nők egészségére, kikelt baba, egyes betegségek a jövő anya oka oxigénhiány a magzatban, ami a lassabb ütemet a szíve;
 • helyzetét egy női test alatt fixing;
 • pszicho-érzelmi állapot a nő nagyban befolyásolja a feltétele a magzat.

Mindig érdemes megjegyezni, hogy ezek a módszerek meghatározására fiú vagy lány lesz született néhány hónap, nem kell teljes bizonyossággal. az eredmények gyakran igaz, de akkor sok tényezőtől függ. Még az USA nem biztosít teljes meghatározásának pontossága a neme a babának.

Más módon, hogy megtalálják a fiú vagy lány születik

Meghatározására szolgáló módszerek a szex a baba ma is két csoportra oszthatók: a jelenlegi és a korábbi generációk. De ennek ellenére, ezek mind sikerrel alkalmazott ma. A legtöbb esetben a nők a hagyományos módszereket érdeke, hogy tovább összehasonlítani őket az eredmények rutin ultrahang.

Őseink sikeresen létrehozott neme a születendő gyermeket a világban anélkül, ultrahang és egyéb vizsgálatok. Ezeket használják egyidejűleg különböző módon tanulni, egy fiú vagy lány, hogy megszülessen.

 1. Fiú vagy lány a magzati szívverés
  Az egészségi állapot a terhesség alatt, úgy véljük, hogy a fiú, hogy egy kicsit bonyolultabb. Amikor a lány mérgezés nem olyan mértékű, és az általános egészségi jobban kell.
 2. hasa forma jelzi neme a babának, valamint ultrahang és egyéb vizsgálatok. Úgy véljük, hogy a hasa hegyes, ha a méhben fejlődik egy fiú. Amikor egy lány több kerek gyomor és homályos.
 3. Változások a megjelenése a jövő anya is jelezheti, aki egyre szíve alatt. Mindig úgy gondolta, hogy a lányom vesz részt az anyja szépségét, így az időszakban a terhesség a nő szenved pattanások, hajhullás és homályosság, a túlzott súlygyarapodás, a bőr pigmentációs és egyéb problémák. Ha az általános megjelenését nő szinte kivétel nélkül azt jelenti, hogy valószínűleg ő is van egy fiam.
 4. Függőség élelmiszer a terhesség alatt a baba is válaszolni erre a kérdésre. Úgy tartják, hogy ápolják a lány, a nő többet akar az édes, a cookie-k és más finomságok. Ha vársz egy fiú, előnyös sós és húsételeket.

Ezek a módszerek minden terhes nő maga határozhatja meg a szex a kisbabáját. De érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb információt az ultrahang, ami gyakran ad 100% -os eséllyel, különösen, ha a gyermek elfogadta a legkedvezőbb helyzetben a tanulmány.

 • Tudok zömök terhesség alatt
 • Cervimeter terhesség aránya
 • Maszturbálás a terhesség alatt
 • Terhesség eltörlését követően Jess plus
 • Szülés párna: hogyan válasszunk?
 • Okai és kezelése hiba a spermiumok feji
 • Szülés utáni méhnyálkahártya: okai, kezelése és megelőzése
 • Hogyan lehet megszabadulni a szülés utáni aranyér

Ekkorra kell regisztrálni a terhesgondozóval. US 1.Dvoynoy teszt (β-kötő alegységére hCG + PAPP-A.) (10-13 hét):

A látogatás egy szülész-nőgyógyász (mérése súly, vérnyomás, gyomor méret).
Figyelembe elemzése a elkenődik a flóra és a citológia. Teljes vérvizsgálat, vizelet, vércukor, gemosindrom, vért a vénából az AIDS, a szifilisz, a hepatitis B és C, a vér, a vér kémiai.
A látogatás egy terapeuta, endokrinológus, szemész, otolaryngologist.
A végén az embrionális időszakban.
Átvizsgálás kockázata Down-szindróma és Edwards szindróma ultrahanggal ( „tarkóredoy”) és biokémiai markerek.

HCG AFP + + kötődését. ösztriol (optimális idő) (16-18 hét):

A vérvizsgálat AFP, hCG, ösztriol, teljes vérkép, vizelet.

14-20 hét (mint lehetséges):

Szűrés a Down-szindróma, Edwards és velőcső.

Vizeletvizsgálat.
A látogatás egy szülész-nőgyógyász (mérése súly, vérnyomás, gyomor méret).
Az első érzés a magzati mozgások többször szült nők.

Vizeletvizsgálat.
A látogatás egy szülész-nőgyógyász (mérése súly, vérnyomás, gyomor méret).
Az első érzés a magzati mozgások szült nők esetében.

US 2 (22. hét):

Vizeletvizsgálat.
Teljes vérkép.
Meghatározása magzati állapot a szervek.
Értékelni a fejlesztés a magzat, méhlepény állapotát vizek, azonosítva a veszélyt a terhesség.
Ebben az időszakban lehet tudni a baba nemét.

Doppler 1 (24. hét):

Vizeletvizsgálat.
Doppler vizsgálata placentáris véráramlás.
Kivétel kockázatát placenta elégtelenség.

O'Sullivan teszt (26 hét):

Vizeletvizsgálat.
Teljes vérkép.
Glükóztolerancia-tesztet.
Kivétel a terhességi cukorbetegség.