Fiú vagy lány baba neme meghatározásának szívverés

Fiú vagy lány baba neme meghatározásának szívverés
Sok szülő álma, hogy előre tudni a neme a babának. És ha az egyik oka az, hogy az egyszerű kíváncsiság, a másik nagyon fontos feladat.Még mielőtt az advent ultrahang diagnosztika, az orvosok megállapították a kapcsolatot a jellemzői a baba szívverését és a nemek. És ma, sok szülészorvos használja ezt a módszert ivarmeghatározás.

Hogyan állapítható meg a neme a babának nagyanyáink

Van jó néhány népszerű módon, hogy lehetővé teszi, hogy válaszoljon a kérdésre, ki fog megszületni - egy fiú vagy lány?

A nemek baba gyakran határozzák alakjától függően a has, a jövendőbeli anya: ha van egy éles alakja, megjósolni a születés egy fiú, ha a kerekített - beszélni a valószínűsége, hogy a születés a lányok.

Ezen kívül nagyon fontos az a ízléspreferenciák a terhes nő. Így a kismamáknak várta fia, sovány a sós, savanyú, húsételek. Ebben az esetben, a nők, komor lány, ami általában a cukorkák, sütemények, gyümölcsök.

A gyermek születése különböző nemű megítélni egy külső női elme. Ha elvesztette a néz: van pigmentáció, acne, testzsír, akkor lehet beszélni a születése lányok. Ha egy nő a terhesség alatt jól néz ki, azt várhatjuk, a kisfia születése.

Ezen kívül van egy toxikus hatást mutatott jelzi nagyobb a valószínűsége a születés egy fiú. Ez a módszer akkor tekinthető kellően megbízható, mert úgy gondoljuk, hogy az ellenkező nemű nehezebb elviselni a gyerek.Fiú vagy lány baba neme meghatározásának szívverés
Valaki, aki él a gyomor? Fiú vagy lány? Meghatározására szolgáló módszerek szex a gyermek anélkül, hogy sok ultrahang, de mindig vannak érvényben, és szükség?

Meghatározására szolgáló módszerek a szex a baba a szívverés

A módszer lényege az, hogy egy orvos sztetoszkóppal hallgatja a szívverés a magzat. Tapasztalt orvosok hangsúlyozzák, hogy a lányok és a fiúk a szívverés különböző módon.

1. ütésszám

Lányok szív gyorsabban ver, és teszi körülbelül 150 ütés percenként. A fiúk, ez az arány kevesebb, mint 120 ütés. Ez a módszer azonban nem tekinthető megbízhatatlan, mert egyes források le az ellenkező helyzet.

Vannak ellentmondó adatok tekintetében az időpont, amikor a költségeket, hogy végezzen egy ilyen teszt. Egyes források azt mondják, hogy ez az elemzés érvényes legfeljebb húsz hetes. Mások azt állítják, hogy lehetséges, hogy végezzen ilyen mérések során az egész terhesség alatt.

2. A szívfrekvencia

A legtöbb esetben, dobogó szívvel ritmikusan fiúk. Ebben az esetben a lányok megfigyelték a kaotikus és ideges ritmust. Is szem előtt tartani, hogy a fiúk a szívverés hangosabb, mint a lányok.

3. hely a szív

Fiú vagy lány baba neme meghatározásának szívverés
Meg tudja határozni a neme a babának helyét a szív - vagy inkább a helyét a magzat. Úgy véljük, hogy a lányok és fiúk eltérő helyezzük az anyaméhben. Így a jelenléte szívritmus, a bal oldalon mutatja a születés egy fiú. Ha a szívverés hallható jobb, akkor számíthatunk a születése lánya.

Természetesen ez a módszer nem ad teljes mértékben bízik a kisbaba születése a nemhez. Ugyanakkor sok gyakorló használ nagyon sikeresen megjósolni a gyermek neme.