Flemoksin alkalmazás, valódi társaik - kezelésére megfázás

Flemoksin tabletták használati

Flemoksin alkalmazás, valódi társaik - kezelésére megfázás
Útmutató részletesen leírja Flemoksin a hatóanyag, annak adagolási előírás és azt is jelzi, az ellenjavallatok és a mellékhatások használatával kapcsolatos tabletták.Formáját és összetételét, a csomagolás

Tabletták könnyebb színe a fehér vagy halványsárga, és az ovális alakú, és logó, számokkal 231, 232, 234 és 236 az egyik oldalon. A másik oldalon meg van jelölve, hogy megosszák a kockázatokat.

Összetétele a kiegészítő komponenseket van különbségek, és magában foglalja a szükséges aránya a mikrokristályos cellulóz és despergiruemoy, magnézium-sztearát, kroszpovidon, a szacharin, a vanillin, a citrom és mandarin ízek.

Az előállítást úgy hajtottuk végre, kartonpapír csomagolást, által körülvett 4 hólyagok, egyenként öt tablettát.

Term és tárolási körülmények

Tárolás Flemoksin alá öt éves rendes tárolási körülmények között távol látogató gyerekek.

gyógyszertan

A gyógyszerkészítmény tabletták Flemoksin rendelkeznek baktericid és antibakteriális hatása széles körben alkalmazható.

Tevékenységük kiterjed Gram-pozitív aerob baktériumok (streptococcusok) és Gram-negatív aerob baktériumok. Kezelésére használt a Neisseria gonorrhoeae, szalmonella, meningococcus, Proteus mirabilis, Haemophilus és Escherichia pálca, valamint a H. pylori.

farmakokinetikája

Köszönhetően azon speciális adagolási formák a hatóanyag tabletta gyorsan és csaknem teljesen felszívódik a gyomor-bél traktusban. Elfogadása ételt a felszívódást nem befolyásolja. A maximális plazmakoncentrációt a hatóanyag eléri a legmagasabb két óra. Ez lényegesen magasabb, mint ha más oldhatatlan formáját a hatóanyag. Az amoxicillin-trihidrát jól ellenáll a savak.

A penetrációs keresztül a vér-agy gáton gyenge, azonban, ha a gyulladt agyhártya amoxicillin koncentrációja a cerebrospinális folyadékban egy ötödik a plazmakoncentráció.

Az amoxycillin azzal jellemezve, részleges metabolizmus, amely a maga legtöbb termék nincs aktivitása a kórokozókkal szemben.

Származtatása végzi a vesére. Hiányában vesepatológiák felezési a gyógyszer tartományok 1-1 és fél óra. Csecsemők előélet akár négy órán át, és a károsodott vese útján történő kiválasztása funkciós felezési idő nem kevesebb, mint nyolc és fél órán keresztül.

Flemoksin javallatok

Hozzárendelése Flemoksin tabletták kezelésére által okozott fertőzések azok a mikroorganizmusok, amelyek érzékenyek a hatásait.

  • A gyulladásos fertőzések légzőszervi;
  • fertőző betegségek, a bőr és a bőr alatti lágyrészek;
  • a betegségek fertőző jellegű húgyúti szervek;
  • a betegségek az emésztőrendszer fertőző típusú.

Ellenjavallatok

Nem írnak alkalmazó kezelés flemoksin abban az esetben, hogy a beteg érzékenysége a magas szintű komponenseket, valamint egyéb antibiotikumok béta-laktám-csoport.

Gondos tabletták használata írnak hajlamos betegek az allergia, terhes és szoptató nők, valamint azok, akik szenvednek veseelégtelenségben. Az ok lehet egy óvatosság és többértékű típusú nagy érzékenység xenobiotikumok, a jelenléte a fertőző mononukleózis és vereség limfocitás leukémia, valamint bármely betegségek az emésztőrendszer az anamnézisben.

Flemoksin használati utasítás

A tablettát szájon át kell bevenni, függetlenül attól, hogy a beteg által szedett az élelmiszer vagy sem. vételi eljárás is választható a beteg által saját belátása szerint. Meg lehet Egészben lenyelhető, rágható, vagy aprított növényi vízben és feloldódik a szájban teljes oldódásig.

Adagolás az orvos határozza meg, figyelembe véve az életkoron alapuló mutatók és a betegség súlyosságát folyik.

Adagolási rend fertőzések ellen, amelyre jellemző az átlagos súlyossága és könnyű

Felnőtt és a gyermek 10 év után: 500 mg vagy 750 mg. naponta kétszer;

Gyerekek 3-10 év: 375 mg. naponta kétszer

Gyerekek 1-3 év: 250 mg-ot. kétszer naponta.

Maximális gyermek naponta, beleértve a csecsemőket adható 30-tól 60 mg / testtömeg-kg / nap elosztjuk a dózis több alkalommal.

Ha a fertőzés nehéz, a gyógyszer számára ajánlott háromszor.

Krónikus betegségek és visszatérő fertőzések, valamint azt is, egy súlyos lefolyású

Felnőtt 1 gramm 3P / nap.Gyermek 60 mg / kg / osztva 3p.

Gonorrhoea, komplikációmentes akut jellegű

Meg lehet rendelni egyszeri bevitele 3 g + 1g Flemoksin probenicid.

Enyhe és középső folyásának fertőző betegség

Előírt pirulák öt nap vagy egy hét. Streptococcusok okozta fertőzések kezelésére szükség az adagolás 10 napon keresztül.

Amikor a betegség tüneteit veszi a tablettát kell inni még két napig.

Flemoksin terhesség alatt

Ha a terhesség vehet Flemoksin, ha feltétlenül szükséges a nők kezelésére és nagyon óvatosan. Mint megjegyezte, hogy a kis mennyiségű hatóanyagot a gyógyszer be tud hatolni az anyatejbe kell félni a baba túlérzékenységi reakció.

Flemoksin gyerekeknek

Flemoksin gyermekek elfogadhatok a vallomása az orvos által felírt és szigorúan az ajánlásokat a dózis.

Flemoksin alkalmazás, valódi társaik - kezelésére megfázás

mellékhatások

Alkalmanként érkeztek panaszok a nyelv gyulladása, a variabilitás az íz, a fejlesztési stomatitis, émelygés akár hányás, hasmenés vagy dysbiosis.

Felvettük egyedi esetek, ahol enyhén nőtt a máj transzamináz aktivitás, a fejlesztés a vérzéses colitis és álhártyás, kolesztatikus sárgaság, akut hepatitis citolitikus és kolesztatikus májbetegségek.

Alakulhat interstitialis nephritis és crystalluria.

Nem kizárt betegségek, leukopenia, hemolitikus anémia, neutropénia, agranulocitózis, trombocitopénia purpura, thrombocytopenia vagy eosinophilia.

Mellékhatások előfordulhatnak izgatottság, görcsök epilepsziás, szorongás, szédülés, alvászavarok, fejfájás, ataxia, perifériás neuropátia. Nem kizárt, zavartság, depresszió és változékonysága viselkedését.

Voltak izolált esetekben anafilaxiás sokk és angioödéma. Más esetekben említett előfordulási pustulleza generalizált exanthemás súlyos, rhinitis, vasculitis, kötőhártya-gyulladás, toxikus epidermális necrolysis, erythema multiforme exszudatív reakciót hasonló szérumbetegség, valamint láz, eosinophilia, ízületi fájdalom és a hámló bőrgyulladás.

Alapvetően panaszok érkeztek betegek, hogy a reakciók fordulnak elő a bőrön formájában bőrkiütés, csalánkiütés és bőrpír.

Többek között megállapította, légzési nehézség, felülfertőzés fejlesztés és vaginális candidiasis.

túladagolás

Tünetei a gyógyszer túlzott adagokban megsértése alkalmassága az emésztőrendszer formájában hányinger és hányás, valamint hasmenés kapott általában törött elektrolit-víz egyensúlyát.

Az áldozat mossuk gyomor és javasoljuk, hogy aktív szén és só pénztárakat. Azt is meg kell venni, hogy az egyensúly helyreállítása a víz és az elektrolitok. Hatékony hemodialízis.

Kölcsönhatások gyógyszerekkel

A felezési amoxicillint és a koncentrációja a vérplazmában jelentősen emelkedhet, ha együtt adják szulfinpirazon, acetilszalicilsav és még nagyobb mértékben a probenecid, NSAID, fenilbutazon, allopurinol, oxifenbutazon, diuretikumok.

Szinergetikus hatás figyelhető meg, amikor kombináljuk flemoksin baktericid antibiotikum-csoport (rifampicin, aminoglikozidok, vankomicin, cefalosporinok).

Egyes gyógyszerek, mint például a bakteriosztatikus, mint a szulfanilamid, vagy chloramphenicol kerülhet antagonizmus a flemoksin.

Egyidejű kezelés a gyógyszer orális fogamzásgátlók, amelyek ösztrogén, tele van csökkenése hatásuk és a fejlesztés a aciklusos vérzés.

Csökkentéséhez a gyógyszer felszívódása vezethet savlekötő gyógyszerek, aminoglikozidok, glükózamin, valamint élelmiszerek és gyógyszerek hashajtók. Ez segít növelni az abszorpciós aszkorbinsav.

Flemoksin befolyását növelheti az antikoagulánsok és fokozza a felszívódást a digoxin.

Flemoksin kombinációja allopurinol és gyakran végződik a megnyilvánulása bőrkiütések.

további utasításokat

Szenvedő betegek fertőzések, mint például a krónikus limfoid leukémia, vagy mononucleosis használatra gyógyszeres kezelés, ha szükség nagyon óvatosan, mivel ilyen esetekben gyakran nyilvánvaló nem exanthema allergiás eredetét.

Gyakran a gyógyszer egy kereszt-rezisztenciát penicillin- és a cefalosporin.

Ha a végrehajtás a hasmenés meg a súlyos formája, a gyógyszer adását azonnal abba kell hagyni.

Természetesen felvételi flemoksin feletti ellenőrzés szükséges a vesefunkció, a máj és a vérképző rendszer.

Flemoksin A gyógyszernek nincs hatása a gépjárművezetéshez bármely típusú járműre, és nem zárja ki az egyéb tevékenységek a mechanizmusokat.

flemoksin analógok

Minden ismert analógok a gyógyszer alapul a személyazonosságát az aktív anyagokat tartalmaznak, így mindegyik részt vehet a kezelés a betegség, amely azt javasolta Flemoksin. Egyes gyógyszerek bemutatott tabletta: amoxicillin. Ekobol, Amosin, amoxicillin Sandoz.

flemoksin ár

Az ára a hatóanyag tartományban 225-520 rubelt, ami függ a koncentrációja a hatóanyag.

flemoksin vélemények

Vélemények a flemoksin annyi, és mindegyik szinte beszél hatékonyságát a kezelés mind a felnőttek és a gyermekek számára a különböző betegségek fertőző jellegű.

Catherine: folyamán rendszeres influenzajárvány férje hazaért, magas lázzal. Mivel a munka nem tekinthető, mert ment eresztheti reggel a klinikára. A hőmérséklet nem esik le, és az orvos diagnosztizált akut légúti betegség. Flemoksin kezelik. A negyedik napon, a hasznosítás teljes volt, kivéve egy maradék köhögés. A mellékhatások csatolt hasmenés, de most vele együtt gyorsan megbirkózott, mert azt jelenti kéznél.

Karina: Lánya nedves lábak és ennek eredményeként megfázás. A hőmérséklet csökkent néhány nap, és kellett folyamodniuk, az antibiotikumokra. Flemoksin jóváhagyott orvos és a kislány nem volt könnyen fogyasztható, gyümölcsös ízű, mint a tabletta és az a képesség, hogy a vízben feloldják bebizonyította, hogy nagyon vonzó feltételeket részesülő gyermek. Ő segített a gyógyszer is. Két nappal később a gyermek talpra állt, de a kezelés ajánlása alapján az orvos teljesen befejeződik.

Szerelem: Mindenki tudja, hogy a betegség lenne megtenni anélkül, hogy antibakteriális szereket kaptak, de néha ez az egyetlen módja annak, hogy megbirkózzon a betegséggel. Ez az, ami történt velünk, ha beteg gyermek, és a hőmérséklet meredeken emelkedett a 40. próbálkozás után néhány kevésbé agresszív kezelések is úgy döntött, hogy időt takarít meg, és adja Flemoksin. Antibiotikum megbirkózni a feladattal tökéletesen. Néhány nap múlva a betegség eltűnt.