Fő mintegy tampon tampon, miért van szükségünk, és milyen betegségek esetén alkalmazható, - az utasítás tamponok obi, o

Fő mintegy tampon tampon, miért van szükségünk, és milyen betegségek esetén alkalmazható, - az utasítás tamponok obi, o
Szeretné tudni, milyen egy tampon, ahogy megjelent, mi lehet, és hogyan kell használni? Válaszokat ezekre és sok más kérdésre talál ebben a cikkben. Csináltunk róla, hogy nem kell nézni minden különböző forrásokból, pazarolja az idejét.A legfontosabb: milyen a tampon

A tampon - ez azt jelenti, női higiéniai, ami egy kis görgő hengeres alakú, amely be van helyezve a hüvelybe, és felszívja a menstruációs kisülés. A tampon eltávolítjuk húzva a speciális kábelre visszatérő, amely be van csavarva a hajlatába tampon bázis. Vezeték teszi a könnyű és kényelmes eltávolítani a tampont használat után. Tamponok készült tömörített pamut vagy gyapotszál azzal a kiegészítéssel, viszkóz.

Sok féle tamponok, különböző méretben és mértéke képességét. Előállított termékek egy applikátorral - egy speciális cső, amelyen keresztül kényelmesen és higiénikusan meg egy tampon. Tudd meg, mi a tampon is igaz lehet az oldalon leírással.

Előnyei tamponok:

Fő mintegy tampon tampon, miért van szükségünk, és milyen betegségek esetén alkalmazható, - az utasítás tamponok obi, o

  • tamponok folyadékot elnyelni a testen belül, elkerülve a szag és a kellemetlen érzés;
  • Tamponok láthatatlan védelmet, mert láthatatlan a ruha alatt, és nem érezte a testben;
  • tamponok véd szivárog a menstruáció alatt;
  • tampon lehetővé teszi, hogy vezesse az aktív életmód (sport, tánc, és még úszni).

A történelem előfordulása tamponok

Az első egészségügyi létesítmények menstruáció megjelent régen. Roman asszonyok kis nedvszívó golyókat egy speciálisan csapzott haj, a rezidens a többi régió létrehozásához használt tampon szál nád és páfrány papírt.

Fő mintegy tampon tampon, miért van szükségünk, és milyen betegségek esetén alkalmazható, - az utasítás tamponok obi, o


De a hírnév és népszerűség tamponok vásárolt csak a kezdete a 40-es években a XX században, amikor a nőgyógyász Dzhudit Esser feltalált egy tampon O. B. prototípus 1947-ben ® és más cégek is váltak szakemberek dolgoznak a termékeiket.

Ma, tamponok milliói használják a nők szerte a világon! Több mint 60 éves múltra tekint vissza ez a csodálatos női higiéniai termékek már sok felfedezést, amelyek miatt a tampon könnyebbé és hatékonyabbá. A márka ma O. B. ® képviseli számos olyan termék esetén, amelyek a technológiai újítások, amelyek javítják a kényelmet és kifelé, és egyre nagyobb védelmet megbízhatóság szivárgás ellen.

o.b.® ProComfort ™ bevonva selymes SilkTouch ™ (SilkTach) és Smooth technológia (Technology smoothie) az egyszerű és kényelmes behelyezését tampon barázdák és spirális technológiával Fluidlock ™ (Flyuidlok) megbízható védelmet

  • o.b.® ProComfort ™ Night - az egyetlen éjszaka tamponok a piacon védőszárnyai SilkTouch ™ (SilkTach), hogy finoman bővíteni és alkalmazkodni a test szerkezetét, anélkül, hogy elveszítené egyetlen csepp.
  • o.b.® Eredeti technológia spirál hornyokkal Fluidlock ™ (Flyuidlok) a maximális szivárgás elleni védelmet
  • o.b.® Compact applikátor - első felvivő tamponok összhangban a technológia o.b.® spirális barázdák Fluidlock ™ (Flyuidlok) megbízható védelmet egy kompakt méret a praktikus és diszkrét használat

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű tampont?

Ön valószínűleg tudja, hogy a sok tampon. Hogyan ne hibázik, és válassza ki közülük a megfelelő az Ön számára?

Fő mintegy tampon tampon, miért van szükségünk, és milyen betegségek esetén alkalmazható, - az utasítás tamponok obi, o
A legfontosabb dolog -, hogy tudja, hogy a tampon különböznek a mértéke nedvszívó. Termékek alacsony felszívódás mértékét (pl O. B. ® ProComfort ™ Normál és Mini) kicsi, és alkalmas a fiatal lányok, akik csak most kezdik használni tampont. O. B. ® ProComfort ™ Mini kifejezetten lányok, akik kis mennyiségű vérzés. Ezeket fel lehet használni, például az első és az utolsó nap a menstruáció. O. B. ® Normál használhatja a közepén a ciklus és az átlagos választás. Később, amikor a ciklus jön létre, és a menstruációs folyadék álljon meg többet, akkor megengedett, hogy vásárolni tamponok fokú nedvszívó Super vagy Super Plus. Ezek nagyobb méretű. Kérhet ingyenes mintát. hogy a legtöbbet.

Használhatok tampont szűz?

Van egy mítosz, hogy a tampon elszakadhat a szűzhártya. Ez így félrevezető. Ha kívánja használni a legkisebb párna, adja meg őket rendesen (az utasítások szerint a csomagoláson), és az időbeli változás (minden 4-8 órában), nincs anatómiai rendellenességek nem fordul elő. Szűzhártya 90% a lányok mellék átmérője 15-20 mm, és a tampon átmérője - nem több, mint 15 mm. Higiéniai szerek szabadon a nyíláson áthaladjon, anélkül, hogy károsítaná a szűzhártya.

Ha még mindig kétségei vannak, akkor ismerkedhetsz mítoszt tamponok honlapunkon.