Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)

Miután a baba megszületett, az anyja azonnal felébred az ösztön a takarmány utódaik. Néha úgy tűnhet, hogy a szoptató anya tejében folyadék. Ha a szoptatás nem lehetséges, mivel több okból, a nők általában nagyon ideges, de még megszokni a keverékhez. Anya palack mindig megmutatja, hogy mennyi tejet a csecsemő megette. Képes figyelni a dinamikát a növekedés a fogyasztás a keverék, és mindig tudja, hogy mit morzsa kiváló étvágya, vagy fordítva.Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)

Ha egy nő a képesség és a vágy, hogy táplálja a baba az anyatej, ez természetesen nagy. De mielőtt kérdéseket vet fel: hogyan kisbabája éhes, ha nem hiányzik az élelmiszer-és mi a teendő, ha nem eszik?

Mi a zsírtartalma anyatej?

Önmagában a „kövér” nem teljesen igaz a tej.

A tény az, hogy a gyerekek nem esznek zsíros ételeket, különben lehet, hogy egyszerűen leáll gyomorban.

Tehát, ha beszélünk az a tény, hogy az anyatej zsír valószínűleg tartva annak tápértékét.

Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)
Tej kalória 100 ml 270 kJ. De ez csak a tudományos adatokat, és ha van egy ellenőrző szám kisebb volt, nincs ok a pánikra. Lehet, hogy ez a genetikai tulajdonság.

Emellett figyelembe kell venni a hangulat és állapot a gyermek. Ha az összes boldog, akkor nincs miért aggódni mami.

Mégis, a fő kritikusa az anyatejbe csak egynek kell lennie, hogy kinek szánják. És ha a baba normális és aktívan suckles és gyarapodik, akkor nincs ok az aggodalomra.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan állapítható meg, a folyékony és alacsony zsírtartalmú tej?

Sőt, előfordul, hogy a tej nem csak vizes, híg jobbra. Kezdetben ez segít megérteni, hogyan anyatejbe tartják. Vannak olyan dolgok, mint az első és hátsó tejet. Az első 90% -a víz, és az első baba, mert oltja a szomjat, és csak ezután folytassa a főétkezés. Ez egy nagyon folyékony állagúak, szinte áttetsző, és lehet egy kékes árnyalat. Hátsó tej táplálóbb és gazdag. Ez lehetőséget ad arra, hogy hízik, és kielégíteni az éhség.Ahhoz, hogy otthon, hogy ellenőrizze a tej zsírtartalmát, meg kell töltenie a, de ez ismét tejet kell venni.

Konténer termékét kifejezett legjobb felvenni egy üveg és átlátszó. Ha lehetséges, hogy a csőbe. Ha a gazdaság nem olyan dolog, és csak illik egy magas pohár. Hagyja a tej 6-8 órán át, hogy megvédje azt. Ez után az idő, a felület van kialakítva tej sárga réteget, amely az krém. Mérjük a magasságuk egy vonalzóval. Minden centiméter megfelel majd egy százalék.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan készítsünk tej táplálóbb?

Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)
Okai speciális folyadék anyatej nagyon eltérő lehet, de az első helyen áll az étrend a szoptató nők esetében.

Sőt, egy speciális diéta szoptatás alatt, ha feltétlenül szükséges. De ez nem jelenti azt, hogy menjen a vízbe és a kekszet. Annak ellenére, hogy a víz nagyon szükséges. Meleg ital hozzájárul az áramlási tejet. Erre a célra kiválóan alkalmas gyógyteák alapján édeskömény. Ők nem csak segít, hogy növeljék a tejelválasztást, hanem segít csökkenteni a kólika a csecsemők.

Friss húsleves szüksége anya legalább egyszer egy nap. Nyúl hús vagy pulyka a legjobban illeszkedő a levest. Emellett főtt filé lehet használni a második zöldséggel. Nagyon fontos a gabonafélék. A legkevésbé allergén elismert rizs zabkása, de kiválthatja a székrekedést. Tehát először próbálja kitalálni első felében a nap, hogy tudja nézni a baba szék. Hajdina - tárháza hasznos, de a legjobb, kezdetben forrni két vizeken, hogy csökkentsék az allergiás reakciót.

Zöldségek és gyümölcsök is vált nélkülözhetetlen segítők a szoptatás ideje alatt. A legfontosabb, hogy válasszon a szezonális és helyi termékek azok, amelyek velejárói a régióban. Tejtermékek is jó, különösen a sajtot. De nem kell kiválasztani a legmagasabb zsírtartalmú. Az Ön feladata -, hogy az egyensúly a diéta, és ezáltal növelik a tápértékét anyatejbe. És rengeteg zsír okozhat súlyos gyomor-rendellenességek csecsemőkben.

Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)
Mint látható, nincs szükség, hogy éhen. Ha anya étel megfelelően megtervezett és áll a kiváló minőségű termékek, minden működni fog.

Ne feledkezzünk meg a jó kapcsolódási morzsákat a mell. Végül is, ez hatással van az egész táplálkozási folyamat. Válasszon egy kényelmes helyzetben magának és a babának. Felhívjuk figyelmét, hogy a gyermek teljesen elfoglalták a bimbóudvar mellkasát.

Mindezek elemi manipulációt biztosít majd lehetőséget, hogy továbbra etetés, amíg a kívánt időt. Így a baba nyugodt állapotban sietség nélkül jut el a hátsó tej és kap a szükséges anyagokat.

Nem zárkóznak stressz. Próbálja meg figyelmen kívül hagyni a problémákat tolja. Szoptatás ideje alatt a kezdeti feladata az anyák nevelik morzsákat. Minden más várhat.

Ha az anyatej még mindig egyik fő oka a fogyás egy gyermek, mielőtt sietve a mesterséges takarmány, megpróbálják befolyásolni magukat.

Forduljon orvoshoz, gyermekorvos. Ő jelölhet a konzultáció, de szakértője a szoptatást. Ott kérni fogja, hogy milyen ételeket kell enni, és mi a legjobb elkerülni. A válaszok közül sok az aggodalmakat a fiatal anya. Segíthet, hogy a helyes táplálkozási rend és értékes útmutatással laktációs hogy csak előnyökkel és az öröm, mint egy fiatal anya és gyermeke.