Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)

Miután a baba megszületett, az anyja azonnal felébred az ösztön a takarmány utódaik. Néha úgy tűnhet, hogy a szoptató anya tejében folyadék. Ha a szoptatás nem lehetséges, mivel több okból, a nők általában nagyon ideges, de még megszokni a keverékhez. Anya palack mindig megmutatja, hogy mennyi tejet a csecsemő megette. Képes figyelni a dinamikát a növekedés a fogyasztás a keverék, és mindig tudja, hogy mit morzsa kiváló étvágya, vagy fordítva.

Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)

Ha egy nő a képesség és a vágy, hogy táplálja a baba az anyatej, ez természetesen nagy. De mielőtt kérdéseket vet fel: hogyan kisbabája éhes, ha nem hiányzik az élelmiszer-és mi a teendő, ha nem eszik?

Mi a zsírtartalma anyatej?

Önmagában a „kövér” nem teljesen igaz a tej.

A tény az, hogy a gyerekek nem esznek zsíros ételeket, különben lehet, hogy egyszerűen leáll gyomorban.

Tehát, ha beszélünk az a tény, hogy az anyatej zsír valószínűleg tartva annak tápértékét.

Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)
Tej kalória 100 ml 270 kJ. De ez csak a tudományos adatokat, és ha van egy ellenőrző szám kisebb volt, nincs ok a pánikra. Lehet, hogy ez a genetikai tulajdonság.

Emellett figyelembe kell venni a hangulat és állapot a gyermek. Ha az összes boldog, akkor nincs miért aggódni mami.

Mégis, a fő kritikusa az anyatejbe csak egynek kell lennie, hogy kinek szánják. És ha a baba normális és aktívan suckles és gyarapodik, akkor nincs ok az aggodalomra.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan állapítható meg, a folyékony és alacsony zsírtartalmú tej?

Sőt, előfordul, hogy a tej nem csak vizes, híg jobbra. Kezdetben ez segít megérteni, hogyan anyatejbe tartják. Vannak olyan dolgok, mint az első és hátsó tejet. Az első 90% -a víz, és az első baba, mert oltja a szomjat, és csak ezután folytassa a főétkezés. Ez egy nagyon folyékony állagúak, szinte áttetsző, és lehet egy kékes árnyalat. Hátsó tej táplálóbb és gazdag. Ez lehetőséget ad arra, hogy hízik, és kielégíteni az éhség.


Ahhoz, hogy otthon, hogy ellenőrizze a tej zsírtartalmát, meg kell töltenie a, de ez ismét tejet kell venni.

Konténer termékét kifejezett legjobb felvenni egy üveg és átlátszó. Ha lehetséges, hogy a csőbe. Ha a gazdaság nem olyan dolog, és csak illik egy magas pohár. Hagyja a tej 6-8 órán át, hogy megvédje azt. Ez után az idő, a felület van kialakítva tej sárga réteget, amely az krém. Mérjük a magasságuk egy vonalzóval. Minden centiméter megfelel majd egy százalék.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan készítsünk tej táplálóbb?

Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)
Okai speciális folyadék anyatej nagyon eltérő lehet, de az első helyen áll az étrend a szoptató nők esetében.

Sőt, egy speciális diéta szoptatás alatt, ha feltétlenül szükséges. De ez nem jelenti azt, hogy menjen a vízbe és a kekszet. Annak ellenére, hogy a víz nagyon szükséges. Meleg ital hozzájárul az áramlási tejet. Erre a célra kiválóan alkalmas gyógyteák alapján édeskömény. Ők nem csak segít, hogy növeljék a tejelválasztást, hanem segít csökkenteni a kólika a csecsemők.

Friss húsleves szüksége anya legalább egyszer egy nap. Nyúl hús vagy pulyka a legjobban illeszkedő a levest. Emellett főtt filé lehet használni a második zöldséggel. Nagyon fontos a gabonafélék. A legkevésbé allergén elismert rizs zabkása, de kiválthatja a székrekedést. Tehát először próbálja kitalálni első felében a nap, hogy tudja nézni a baba szék. Hajdina - tárháza hasznos, de a legjobb, kezdetben forrni két vizeken, hogy csökkentsék az allergiás reakciót.

Zöldségek és gyümölcsök is vált nélkülözhetetlen segítők a szoptatás ideje alatt. A legfontosabb, hogy válasszon a szezonális és helyi termékek azok, amelyek velejárói a régióban. Tejtermékek is jó, különösen a sajtot. De nem kell kiválasztani a legmagasabb zsírtartalmú. Az Ön feladata -, hogy az egyensúly a diéta, és ezáltal növelik a tápértékét anyatejbe. És rengeteg zsír okozhat súlyos gyomor-rendellenességek csecsemőkben.

Folyékony tej szoptató anyák okoz, és mit kell tenni (videó)
Mint látható, nincs szükség, hogy éhen. Ha anya étel megfelelően megtervezett és áll a kiváló minőségű termékek, minden működni fog.

Ne feledkezzünk meg a jó kapcsolódási morzsákat a mell. Végül is, ez hatással van az egész táplálkozási folyamat. Válasszon egy kényelmes helyzetben magának és a babának. Felhívjuk figyelmét, hogy a gyermek teljesen elfoglalták a bimbóudvar mellkasát.

Mindezek elemi manipulációt biztosít majd lehetőséget, hogy továbbra etetés, amíg a kívánt időt. Így a baba nyugodt állapotban sietség nélkül jut el a hátsó tej és kap a szükséges anyagokat.

Nem zárkóznak stressz. Próbálja meg figyelmen kívül hagyni a problémákat tolja. Szoptatás ideje alatt a kezdeti feladata az anyák nevelik morzsákat. Minden más várhat.

Ha az anyatej még mindig egyik fő oka a fogyás egy gyermek, mielőtt sietve a mesterséges takarmány, megpróbálják befolyásolni magukat.

Forduljon orvoshoz, gyermekorvos. Ő jelölhet a konzultáció, de szakértője a szoptatást. Ott kérni fogja, hogy milyen ételeket kell enni, és mi a legjobb elkerülni. A válaszok közül sok az aggodalmakat a fiatal anya. Segíthet, hogy a helyes táplálkozási rend és értékes útmutatással laktációs hogy csak előnyökkel és az öröm, mint egy fiatal anya és gyermeke.