Fontos, hogy a fiúk, hogyan kell ruhát egy lány

Uuuuuu. hogy minden a futás.
Igen, a piaci viszonyok az udvarban. és a vita felhívta bazár. Klubok bazár füst.

De most némelyik elég találó megjegyzések.


Minden írásbeli rendben elvileg. De csak egy kipróbálta magát. És az harangtorony kezdett általánossá, még tűréssel, hogy az eredeti ígéretek elvesznek a dühöngő patak lapátokat valóban meghal.

Pratoria: - Ki mondta neked, hogy a női alak nem jött létre a nadrág. Lehet, hogy nem a nadrág nézett.
Mi nem jön létre a női alak nadrágszár észre sem (!) Hogy engem, de én teljes mértékben támogatja. testalkathoz más. Vagy azzal is, nem ért egyet? Igaz volt egy igazi női alak, női arányokat. Írja be a „csúcsmodell” - egy különleges beszélgetés - immáron a legtöbb férfi alak ül a nadrág jobb, azonban az elutasítás marad. Nem az a nadrág? Nem, azok. És nem csak azokat, hanem egy csomó más. Jeans (és stretch, és a fenék) gyönyörű, arányos a szám egészen elfogadható.

- kötött (vagy moher) pulóver + leggings + csizma sarka. Hol láttad. Rémálom.
Igen, vannak szükséges magyarázatot: kardigán és harisnya (harisnya vagy más módon) a angóra, pasztell (kb ceruza beszédet, és nem a ágy!) Hangok vagy fordítva, kontraszt-fényes. És úgy tűnik, a szükséges magyarázatokat (egyébként nem éri el!) - SION-ok nem illik az iroda, nem a színházban, nem egy étteremben vagy a klub, és az utazás az ország, az ősszel vagy tavasszal. Ez az, ahol a megfelelő hozzáadásával (magyarázat: ha hideg) - egy rövid kabát (nyúl, hód bárány, szintetikus szőrme - ízlés szerint).

- Barátom, akkor nem lesz Dior ..
Természetesen, kedvesem! Név még nem fog megváltozni. Várj, mi a baj a tény, Christian? Ön visel sminket rebaptized? Off: Tudod, valójában, mit jelent a „stílus Dior” a smink? Véletlenek vannak láttál csak egy vagy két képet öt évvel ezelőtt: egy fényes vörös ajkak és a szivárvány a szemhéjon. Polyubopytstvuyte szabadprogram, hogy mit kell sok.

-Télen - rövid kabátot (írnok-fox mosómedve), mindaddig, amíg bolyhos. És mi a baj sokáig?
Hosszú nem rossz. Csak személyesen, szeretem a feleségem (ez volt az, amire gondoltam) rövid, szőrös (szőrös bozontos, gyapjas.) Coat. Ezen kívül mozog csak autóvezetés, ahol a bunda a schikotolok egyszerűen nem releváns.

-Képzeld el, majd magas. mondjuk szőke. Láb átlátszó harisnya a füle, csizma van, sarok centiméter 15. Ne menjen és ír. És a kabát rajta, így wow, csincsilla például. hosszú. Önmaga, kabát, szétszóródik, szivacs mosoly, csillogó szemmel. Mi ??


Te mit rassityvali? Ez száj vizek? Sietek csalódást okozni. Az egészet az én arzenál suprugi- és a hosszú kabát, és a lábakat a füle, és pyatnadtsatisantimetrovye sarkú cipő és harisnya (nemcsak átlátszó), és szivacsok, és a szemek (ezek még meg kell keresni). És ha ő nem a volán mögé, és mellém, mindezt magad. És úgy néz ki, még jobban, mint te le vampsha.

Olga: -Mi lerajzolta:
További jellemzője ennek, mivel a peresztrojka évei munkastílus - rövid távon, és összeomlik pergidrolnymi tollak frufru, rövid kabát varrott barna bőr és műanyag proklopana blestyuchkami csizma törött és görbe cupinatory sarka. Mellesleg, egy zsebben KELL cemechki, ellenkező esetben a kép tekinthető befejezetlen. Nos, a smink, mint a hölgyek, természetesen mindig világos. Igaz hanyagul készült, nos, ez javítható, nem?
Emlékek ifjúkori? Nosztalgia? Te tényleg jól ment? A nehéz gyermekkor?
Nem irigylem. Nos, semmi, reméljük a legjobbakat. A legjobb talán (?) Elöl.

Alisiya: - Hale. Lehet azzal érvelni, hogy a skótok nem a férfiak?

Miért, ember. De ez a népviselet, rajta egy helyi jellegű, mint a használata és forgalmazása. Sem a Scot nem használja nats.kostyum mint alkalmi ruhák, csak egy-két alkalommal egy évben, az ünnepekre. Ezen kívül, ha figyelembe vesszük a méret a férfi lakosság Scotland (alig több mint 2 millió.) A férfiak aránya „néha szoknyát” nem minősül egytized százaléka férfi a világon. Nem megfelelő. Az érték lehet elhanyagolni.
Vagy azt az összes, a parasztok kelta don? Igen és nem bugyi megy valahogy furcsa lenni. Nem akarod, hogy megpróbálja becsmérel egy mini szoknya egy meztelen test? Különösen a tömegközlekedés? Majd a fórum témák nem csak az a tény, hogy valaki valahol, néha, hogy valaki „úgy érezte,”, hanem valami mást.

-Nem, persze, Keltie - ez nem egy szoknya. De harisnya.
Nem szoknya. Mi harisnya?

- És te Dostum nem próbálta?

Mi nem jön létre a női alak nadrágszár észre sem (!) Hogy engem, de én teljes mértékben támogatja. testalkathoz más. Vagy azzal is, nem ért egyet?

Hale: stop stop-stop. Nézzük megérteni egy kicsit arról, hogy mit mondunk.
Én nem is beszélni, hogy attól függően, a vágás és a stílus, nadrág lehet „ültetni” bármilyen nőalak függetlenül jellemzői. Nem mondom, hogy a anatómiája a női test kétségtelenül egy másik -, mert miután az összes, biztosan a másik nadrágot! (El tudod képzelni egy férfi kötött szakaszon kissé trapéznadrágot egy kacér zip hátsó / első?)
Inkább beszélni, hogy néhány női számok - nem anatómiailag! -, de nem arányosan létre, csak hosszú szoknya. Optikailag kap elég csúnya (ez egy optikai csalódás, tudod? Nem kétlem).

Igaz volt egy igazi női alak, női arányokat. Írja be a „csúcsmodell” - egy különleges beszélgetés - immáron a legtöbb férfi alak ül a nadrág jobb, azonban az elutasítás marad.

Lehetőség van (bár magas és hosszú lábú csak hosszú szoknya menni); De én csak azt jelenti, hogy „igazi női alak.” De a nadrág egy alak is képviselteti magát, mint egy tökéletesen arányos és nagyon vonzó.

Nem az a nadrág? Nem, azok. És nem csak azokat, hanem egy csomó más. Jeans (és stretch, és a fenék) gyönyörű, arányos a szám egészen elfogadható.

Várj, „tökéletesen elfogadható” vagy „tagadás”?