Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc

Torrent9.ru Töltsd le a játékot keresztül torrent

Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc

Röviden a játékról:
Forza márkanév alatt vezették be több mint egy projekt, de a Forza Horizon 3 lett az első platform játék megjelent a PC. Költözése után konzolokra, az új tartalom kiadása lehetővé teszi a játékosoknak, hogy nézze meg izgalmas virtuális univerzum, ahol mindenki a hatalom, hogy legyen egy igazi versenyző és tegyen egy kört a exkluzív autó, élvezze a nagy sebességű utazást különböző útvonalakon és mérik össze tudásukat méltó ellenfelek. Ezen kívül a sorozat átkerült a PC, akkor számíthat a nagyszámú különböző frissítések, hogy a játék több móka. Akkor nézd meg a virtuális módon, akkor tudja, hogy teljesen a másik kezével.screenshotok:

Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc
Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc
Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc
Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc
Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc


Forza 3 horizont torrent letöltés ingyenes pc

Trailer / Játékmenet:

Játék részletei:

Amellett, hogy kiváló minőségű és színes grafika, akkor kap egy irreális összeg testreszabhatóság és további jellemzője, hogy a játék hihetetlenül izgalmas. Érdemes megjegyezni, hogy nem kell, hogy meghódítsa a zord ausztrál terepen egyedül, mert a barátok is menni. Meg kell jegyezni, hogy míg a multiplayer tervezték, maximum négy játékos. Bizonyítsuk be fölény a nehéz szakaszok az útvonal, és élvezze az édes íz a győzelem.

Jellemzők csomagolja:
• Ne vágjon | Semmi alakítjuk (Low Quality High Quality helyébe hengerek hengerek)
• Játék archívum nem érintette
• Játék verzió: 1.0.42 (a menü jelenik meg, mint 1.0.99.2)
• Szerelési idő

30 perc (i7 6700k + SSD)

Megjegyzések:
- Forza Horizon 3, a végleges változat, az összes megjelent DLC c talicskát elérhető.
- DLC Blizzard Mountain nem működik.
- OpusRelease fut debug módban a konzol, valamint hozzáférést biztosít az összes DLC megjelent, és nem szabadul fel a példát Porsche CarPack és számos új gépek, néhány gép még mindig nem tud választani.
- Miután a dob változata a játék fog megjelenni 1.0.99.2, ez megtörtént annak érdekében, hogy a játék nem igényel frissítést, mivel a jelenlegi változat a boltban 1.0.42
- Együttműködik a konzol debug módban, le kell töltenie a nyelvet „English (United Kingdom)” (All settings \ Idő és nyelv \ régió és nyelv \ + Add nyelve), a gomb " # 96; „Magában a konzolt.

A telepítő # 2 (gyorsan telepíthető-setup.exe):
Ez a telepítő ajánlott azok számára, akik 16+ GB RAM-mal, a telepítés során eszik

12 GB RAM-mal, és ezáltal létrehozza a játék gyorsabb.

Hogyan kezdjük el:
1) A Repak, zaregalsya bal ACC XBOX, és lehetővé teszik a fejlesztői módot (minden paraméter \ frissítések és biztonsági \ fejlesztők számára) a „Fejlesztői mód”, indítsa újra a számítógépet.
Letiltja a „UAC” (Control Panel \ Felhasználói fiókok \ Change UAC beállítások) „legördülő csúszkát” „OK”. Disable vírusölő. Állítsa vc_redist!
2) Az asztalon kattintson a helyi „FH3 - aktiválása”, hogy erősítse meg a regisztrációs gombra kattintva az „Y” és „Enter”.
3) Indítsa el a játékot a címkék „Forza Horizon 3” vagy „OpusRelease”.

Ki kapja 0x80073CFF aktiválási hiba - AppxSignature.p7x törli a fájlt a mappából a játékot, és próbálja újra.

Figyelem! A játék elkezdéséhez szükség van párja tambura! Valószínűleg a játék általában nem fog menni!

Hasonló játékok: