Frame-pajzs kerti ház saját kezűleg Projects

Frame-pajzs kerti ház saját kezűleg Projects
Természet szerelmeseinek és a vidéki élet, aki nem kap legalább egy hasított 6 kerti házban 6, de a telek, általában legalább álmodni valami menedéket javaikat. Hogy otthon saját kezűleg ijeszt a legtöbb ember. De hiába. Ma lehet találni rengeteg információt az építési lépésről lépésre, képzett mesteremberek.Ez nem csak, hogy a bizalom, csökkenti a szorongást és félelmet. Az ajánlások a szakemberek, akik képes minden szükséges manipulációk és hozzáértő abban a helyzetben elsőbbséget, hogy mentse a bérleti munka legénység.

Használja a szolgáltatást a szakemberek, persze, jó. Ezek garantálják (a legtöbb) a minőségi mellett jelentősen csökkenti a kifejezés az építési munkálatok. De ha a költségvetés korlátozott, és azt szeretnénk, hogy pénzt takarít meg a szerkezet. vagy van egy vágy, hogy megpróbálja a kezét egy ilyen érdekes tény - semmi sem akadályozza Húzd fel az ingujját, és épít egy kerti házban olcsó. Extra bónusz - valamennyi többnyire pontosan képviselt és az álmok. Néha bérelt alkalmazottak nehezen lehet megmagyarázni a látást.

A szerkezet a turistaosztályon ház

Frame-pajzs kerti ház saját kezűleg Projects
Mi a költségvetés változata a ház? A magassága általában 3,2 méter, melegítsük körül a területet, és a tető is. Belül van két szoba, köztük egy partíció. A falakat clapboard. Kívül burkolva padozat, blokk ház vagy utánzat fa. Számos lehetőség van az elrendezés és összeszerelés.

Vannak különböző lehetőségek kijelölésére frame házak - .. Mint kert, tároló berendezések, mint a horgászat, stb fa előállításához felhasznált, feldolgozott speciális vonatok és impregnáló. s amelyek a környezetbarát, a tartósság, a stabilitás és a megbízhatóság.Frame-pajzs kerti ház saját kezűleg Projects

Még egy olcsó készház projekt igényeinek. Mérete a potenciális a szerkezet általában kicsik és 6? 6 m vagy 4 × 4 m. A területet a jövőben a ház elég lehet terjeszteni magukat.

Fontos, hogy ne felejtsük el megemlíteni kerti ház rajz:

  • Specifikus méretei a szerkezet falak (hordozók), valamint a partíciót;
  • Hálószoba, konyha, előszoba és a nappali. Némelyik lehet kombinálni, például egy konyha előszoba, nappali és hálószoba;
  • Kijelölt jövőbeli helyét a bútorok vagy nehéz gépek: nekik, lehet, hogy meg kell erősíteni az alapokat;
  • Ha a ház lesz egész évben működtetni, meg kell adnia a helyét a kályha vagy kandalló.

Mint már veletek tervezett egy olcsó készház, ez elég alkalmas könnyű költségvetési alapot készült mozgásszervi oszlopos technológiát. Szüksége van egy 9 masszív oszlopok, melyek lesznek a támogatást az alapszerkezet. Ezeket jól meg kell eltemetve, így a lyukakat nekik csinál egy speciális kerti lárvákat. Kényelmes a használata a fúró korlata (ha van), vagy a demokratikus lapát -, de ez hosszabb időt vesz igénybe, és tovább tart erejét.

Frame-pajzs kerti ház saját kezűleg Projects

Alapítvány kerti fészer

Mindent az alapítvány fog körülbelül két kocka homok, öt standard zsák cement és egy nagy tekercs tetőfedő anyag vízszigetelő. Azbeszt csövek működhet állandó zsaluzat. Ezek átmérője 0,18 m, magassága 0,15 m. A lyuk fúrt talaj alatt a mélység alatt a fagyáspontja. Közép-Magyarországon ez az arány alig több mint másfél méter. Alatt a beton szüksége párna homok 0,2 m vastag, ami biztosítja a stabilitást.

Hogy egy lyuk van védve a nedvességtől a tetőfedő anyag, ez a keretbe helyezik az armatúra és a vezetéket. Az emeleten található a mandzsettát. Ezt követően, az oldatot öntöttünk. Ha ebben a szakaszban az erekció panel-frame otthoni kerti nincs segítője, majd alapos telepítése pillére is körülbelül 4 nap.

Láda, ketrec

Frame-pajzs kerti ház saját kezűleg Projects
Áttéréskor a keret csak akkor lehetséges, miután az alapítvány fagyott komolyan. Strapping szüksége fűrészáru 0,15h0,10 m közvetlenül keret fából h0,10 0,10 m. Az alján a pántoló késleltetve kötelező impregnáló készítmény, amely hatékonyan védi a fát a rovarok és gombák.

Laghi és alsó sín lefektetjük az alapra, majd elhelyezni és karbantartani a függőleges támasz. Még nem nagyon jól, kezdő mester a teljesítménye a projekt keretében kerti otthon nem kell több, mint két napig. Annak ellenére, hogy az építkezés egy kis időt, a szerkezet nagyon tartós és erős.