Friss ötletek ösztönzése kávézó

Promotion cafe - komplex marketing tevékenység, amelynek célja, hogy ösztönözze a fogyasztói kereslet és javítja a márka image. Szolgáltatások támogatása Cafe növelését célzó részesedése a kávézó a piacon, növelve annak elismerését. ügyfél megszerzése és megőrzése a meglévő hűség, növeli a bizalmat a márka. Promotion jellemzői is változnak a márka image, és a munka kialakulását kedvező hírnevét.Mi felkapott egy pár tipp, egy hatékony módja annak, hogy támogassák, melyről pár vendéglősök gondol. Ön képes lesz arra, hogy végre ezeket a módszereket a hálózatban, offline.

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Promotion café hálózati szolgáltatások

Egy személyes honlap a támogatása a hálózat nem hatékony, ha nem állandóan folytat a tematikus blog. Ezért szükséges, hogy a forrásokat, amelyek lefedik a szélesebb közönség.

Foursquare

A fő tartalma a jelentkezési lapot a látogatók - fotókat és írhasson. Ez csak érinti a kiváló szolgáltatást és a minőségi élelmiszer. Azonban a tulajdonosok létesítmények adhat akciók keresztül Foursquare - a látogatók is kap egy ingyenes étkezés és ital érkezéskor (egy látogatás). Ez azonban egyre több ügyfél.

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Élelmiszer fotó élvezte hatalmas népszerűségnek ebben az alkalmazásban. Hatásos podachablyud gyorsan kigurul egy új helyen: a képen nem csak az étvágyat, hanem forró vita. Sokan szeretnék kipróbálni új szép desszert, látva azt a falukon.

Facebook és Vkontakte

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Pages szociális hálózatok egy hasznos eszköz, hogy tájékoztassa a látogatók a közelgő promóciók vagy események. Ezen kívül lehetőség van a műveletek végrehajtásához csak az interneten. Például, ha kínál, hogy az első 10 felhasználók, akik a „Like” szabad inni, vagy egy tál a nap.

Friss ötletek ösztönzése kávézó


Lefedettség az aktuális események és tevékenységek

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Előmozdítása elérhető kávézó

Online promóciós alig igényel anyagköltséget az intézmény (ha nem veszi figyelembe a költségek egy díj hosting egy személyes oldal) ezzel szemben offline marketing szükségük van bizonyos költségeket.

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Szervezése Családi Brunch

Normál ajánlatát étel házhozszállítás, vagy fel-out nem új, és nem ér egy kávézó, valamint egy kötelező szolgáltatás. Most sok kávézó sikeresen tesztelt egy új szolgáltatás a család Brunch a hétvégén. Brunch vagy korai vacsora nagyon népszerűvé vált az Egyesült Államokban és szerte a világon, és hatalmas sikert aratott a vendégek körében. Ebben az időben, kávézók és éttermek általában kínált svédasztalos különféle ételek, italok és desszertek.

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Egy nagy kirakatok

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy vonzza a figyelmet az elhelyezése a szakács egy nagy kirakat. Sok pizzériák és shtrudelnye szeretnék rendezni egy kis bemutatót, valós időben. Pizzaiolo egy mesteri csavar a tésztát, és a tömeg a bámészkodók már biztosított. Ezen túlmenően, a gyalogosok mindig szívesen bámulom a látogatók belülről. Ha azt látják, hogy egy csomó ember ül az asztalnál, győződjön meg róla, akkor csökkenni fog.

Friss ötletek ösztönzése kávézó

tematikus szabadság

Nyaralás a naptár egy csomó, így ez egy nagyon kényelmes módja új ügyfeleket szerezni. Ők sokkal valószínűbb, hogy látogassa meg a tematikus étterem. helyett „arctalan” kávézóban. Különben is, ez nem igényel jelentős pénzügyi költségeket és lehetővé teszi, hogy kihasználja a különböző elemek a vállalati identitás.

Friss ötletek ösztönzése kávézó

személyre szabott kapcsolatot

A bevezetése kedvezmények rendszeres vásárlók kevésbé tartják hatékony módja a promóció, míg az építési személyre kapcsolatokat. Például személyzet, becsapták, azt hinni, hogy az ügyfél várjon néhány percet. Rendszeres ügyfelek várnak az első helyen egy különleges kapcsolat is, ezért ne várjanak a menük és ételek. A rendelkezésre álló kedvezmények csak akkor lesz egy szép bónusz meleg kapcsolatokat.

Friss ötletek ösztönzése kávézó

Nehéz megmondani, hogy milyen hatékony támogatása - online vagy offline. Ki kell használni a maximális számú módszerek támogatása a kiváló hatékonyságot. Promotion alapja minden esetben egy alapos piackutatás. mit profi marketingesek.

+7 (499) 677 58 69