Frissítse avast ingyenes

Update művelet ténylegesen végzett automatikusan naponta többször, de lehetnek hibák, és ezért a legjobb ember, hogy nyomon követhesse a pillanatban, kihasználva ezt a cikket, és frissítés avast szabad kezét.A frissítési folyamat önmagában is elég egyszerű és elérhető kattintva az egyik módja annak, hogy tetszik, és lépésről lépésre a műveletek végrehajtását, akkor a program automatikusan frissül.

De általában ez sokkal könnyebb, ha csatlakozik az internethez, a frissítéseket automatikusan történjen, és frissíti a legújabb változata a program ellenőrzése négyóránként.

Fontos! Ha Avast antivírus frissítése hiba.
 1. Az internetkapcsolat ellenőrzése - lehet csatlakoztatni az internethez egyszerűen leválasztja.
 2. Teljesen újra az antivírus (ez a lehetőség is alkalmas nagyon régi verziói Avast). Azt olvastam, hogy a cikkben - „Avast ingyenes letöltés 1 évre, telepítését és konfigurálását avast».

Módszer № 1:

 1. Találunk a tálcán (jobb alsó sarkában a képernyőn) ikonra avast antivírus sárga. Lehet, hogy telepíteni egy további ablak kattintva a háromszög, amint az a képen látható.

Frissítse avast ingyenes


 • Jobb klikk a talált ikonra, megnyílik egy menü, amely kiválasztja a tétel „Update”.

  Ezután válassza ki:

  1. „A keresőmotor és a vírus definíciók” - frissíteni az anti-vírus adatbázis;
  2. vagy „program” - frissíteni a kernelt.
  Lehet viszont frissíti a két pontot, de én inkább csak az első. Tehát, kattintson a „keresőprogramok és vírus definíciók.”

  Frissítse avast ingyenes

 • Nyissa ki a fő avast antivírus ablak, ahol tudunk megfigyelni az egész folyamat. Nem lehet várni, annak befejezését, és feltekerte az ablakot, menjen a dolgát.

  Frissítse avast ingyenes

  № 2. módszer:

  1. Nyissa ki a fő ablakában Avast! Szabad duplán kattintva a parancsikon (tudod, mint az előző módszert kell találni avast ikon a tálcán).
  2. Nyílt avast felület, ami megy a lap „Karbantartás”, és indítsa el a frissítést kattintva az egyik gombot.

  Frissítse avast ingyenes

 • Megvárjuk, amíg a letöltés befejeződött, vagy csak kapcsolja ki az ablakon.
 • Rendszeresen beszámol az igény egy frissítést kell megközelíteni, hanem komolyan, és ne utasítsa el őket minden alkalommal a lekérdezés ablak bukkan fel ebben a tekintetben. Általában ez automatikusan megtörténik, és ha megy a saját antivírus menü, ott kap információt az utolsó frissítéseket.

  Ossza meg barátaival Hasznos linkek.