frizurák Online

akkor válasszon ki egy frizura online szolgáltatásunkat. Ehhez nem kell letölteni és telepíteni a programot a számítógépen, próbáljon ki egy frizura lehet online. Ehhez töltsd fel a fotódat a programa választani frizurák. és válassza ki a listából bármely frizura kedvedre. Így akkor megpróbálja felvenni a frizura online a böngészőben. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csak válassza ki a hangerő frizura, hajszín, haj hossza. A mi virtuális stylist nem kockáztatják kísérletezik a haj hossza és színét a haj, látod, válasszon egy frizura online kényelmes és biztonságos az egészségre. / P>

Mielőtt fel egy fényképet, hogy a virtuális kozmetika, akkor fel tudja dolgozni a Photoshop és adja hozzá a szükséges EFFEKTA a választott frizura sootvetsovala a képet. Nem tetszik a haját? Próbálja ki a frizura nem nézett fel a számítógépet, és hozd létre a saját stílusát.

jó szolgáltatást, akkor választhat, amire szüksége van.

Szeretem azt is. és ami a legfontosabb, akkor láthatjuk, hogy hogyan fog kinézni, hogy így, vagy Doug. Például én nem tudom, hogy én bumm megy.