Függetlenül attól, hogy társítani, akik szerelmes beléd, ha nem érez semmit za_y_ac

Azt akarom mondani egy kissé szomorú és kissé romantikus történet. Ez a történet arról szól, az egyik barátnőm nővére. Előfordul, hogy a szeretet nem mindig kölcsönös.

Ez történt az életében a hősnő ezt a történetet. Viszonzatlan szerelem vele a fiatalember. És így, hogy már nem látta, de őt. Share félt, de valami, hogy kiadja magát, és elhallgatott. A lány kezdett aludni rosszul, állandóan gyengének érezte magát miatt túlmunka, mert éjjel sírt.

Szenvedtem, így valahol hat hónapig, aztán írtam neki egy szöveges üzenetet beteszem legalább kommunikálni, ha van némi ellenséges felé. Azt mondta, hogy ez rossz, mert hiányzik a képesség, hogy kommunikálni. És bár ez nem szükséges, hogy lássák egymást, és nem minden nap meg lehet beszélni vagy kommunikálni SMS-ben. Csak annyit, hogy tudta, hogy írni és választ kapnak. Nevetett, és azt mondta, hogy jött ez a dal. Hogy nem álmatlanságban szenvedett.

Azóta valahol, ő hívta lefekvés előtt, és azt kívánta: „jó éjszakát”. Mint egyfajta kifejezés, de furcsa módon ez segített és az álmatlanság és a depresszió. Ahhoz, hogy ez, mint korábban, senki nem akarta, de a húgom azt mondta, hogy ez a mondat helyettesíti az esetleges kapcsolatot senkivel.

Aztán a fiatalember egy lány. A kapcsolat komoly volt, és ő megállt hív. Számára ez egyfajta élvhajhászás lehet. Szóval miért is, és rontja a kapcsolatukat? Egy barátom húga ébren van, újra és újra minden új kör.

Történelem, sajnos, valóságos. Úgy vélem, hogy nem szükséges egyáltalán elindítani ezt a nonszensz a hívásokat. Az a kérdés számomra. Hogyan tud tanácsot foglalkozni viszonzatlan szerelem / szeretet? És hogy szükséges-e kommunikálni az a személy, aki szereti, de nincs érzések? Bármely forgatókönyv akkor chat, és nem szükséges az, hogy mi a jobb?

Ez egy nagyon aktuális kérdéseket, és sokan közülük előbb-utóbb meg van adva.

Ja, és én kíváncsi a véleményedre.

Függetlenül attól, hogy társítani, akik szerelmes beléd, ha nem érez semmit za_y_ac

Információ a folyóirat

„Alexei Navalny, akik feltették az internetre fellebbezések mozgatni a Szaharov Avenue, ahol van ellenzék, hogy az esemény, koordinálta a város Moszkva, a Tverszkaja utca való részvételre jóváhagyott tiltakozó akció, őrizetbe vették a rendőrök, és most szállítják a Department of ...

AndroidNyelv kiválasztása Aktuális verzió v.167