Gél köröm otthon, lépésről lépésre

 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre
 • Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Melyik nő nem álom szép hosszú körömvirág a természet? Mindenki álmodik! De, sajnos, az anyatermészet minden terveket. Annak érdekében, hogy minden nő találta fel ezt az érdekes eljárást, mivel a felhalmozódását zselés köröm. Ez manipuláció segíti az egyes valós szex lesz a boldog tulajdonosa egy tiszta, ápolt és nőies ujjai, ahogy a körömvirág díszítik a nő kezét.Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Ebben a cikkben, akkor kapsz órák és lépésről lépésre, hogyan, hogyan kell építeni zselés köröm, ami ebben az eljárásban felhasználásra géleket köröm design lehet, és hogyan lehet növelni a zselés köröm otthon, meg fogja találni hasznos tipp, hogy hogyan hogyan ellenőrzi a zselés köröm otthon, így fog tartani, ameddig csak lehetséges. Rá fogsz jönni, hogy a tanulás ezt az eljárást, akkor kap anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Mi a gél köröm?

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Először is szeretném röviden leírni, hogy mit jelent az általános gépgyártás köröm gél. Gél olyan anyag, közepes viszkozitású, átlátszó szín és alacsony szaggal, amelyet alkalmaznak a körömlemez. Miután a gél egyenletes eloszlású a körömágy, egy kéz küldött az UV-lámpa (a lámpa ultraibolya sugarakkal, amelyek elősegítik a polimerizáció a gél). Általában annak érdekében, hogy megnehezítse a réteg gél bevonatot igényel három perc, de ez attól függ, hogy a teljesítmény az UV lámpa. Az eljárást háromszor ismételjük. Ha körömvirág felülete egyenetlen volt, hullámos, a gél játszanak nagy szerepet kiegyenlítése a felületét a körömvirág. Ultraibolya sugárzás lámpák is van egy pozitív oldala, mivel megakadályozza a gomba megjelenése a körmök.Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Berendezés építmények zselés körmök

Két technológia köröm gél - köröm gél formában és építeni tippeket. Módszerek egyre nagyobb ötletek - műköröm - nagyon egyszerű. Ezek ragasztott a természetes rövid köröm egy speciális ragasztóval, de nem a teljes hosszúságú, és a kiindulási közepe táján a köröm úgy, hogy az alján nem úgy néz durva. Ezután azt a gélt három szakaszban leírtak. Ne felejtse, hogy ha az utolsó réteg a célba kell alkalmazni gél, amely rögzíti az összes munkát.

Mint már említettük, van egy másik technológia köröm gél formában. Ebben az esetben szükségünk van egy speciális sablon. Ezek a sablonok lehet fémből, műanyagból és papír. Ami a technikákat dolgoznak stencil, minden nem is olyan nehéz. Stencil kell vágni egy lyukat, forgalomba a stencil a köröm alatt úgy, hogy a lyuk szorosan feküdt a szabad éle a körömlemez. Top stencil egyenletesen és vékonyan gél igen, az óra úgy, hogy a réteg még nem lépett túl a régió és stabil maradt. Szárítás után UV lámpa. Gel megkeményedik, és a sablon nem lesz szükség - el lehet távolítani.

Ez a technológia biztosítja gél köröm egy feltétellel: a természetes köröm legyen rövid, hogy egy kicsit újból kinőtt a végén ezt az eljárást, elhatárolt körmök nézett ki, mint egy természetes folytatása. Ne felejtsük el, hogy ebben az esetben kell alkalmazni, hogy biztosítsa a gél befejezni az egész épületet.

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Nail gél rendszer kapacitása

Gél technológia magában foglalja az épület egy kétfázisú és háromfázisú rendszerekben. A két-fázisú rendszer tartalmaz egy első komponenst, amely felelős modellezés és tapadást, és a második, amely biztosítja az erőt a köröm. Háromfázisú rendszer három összetevőből áll: egy első összefűzi köröm alá, a második - modellek, és végül a harmadik - erőt ad. Gel körmök modellezés - egy nagyon fontos állomás az épületben, mert tőle függ az alakja és megjelenése a körömvirág.

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Zselék köröm

A kísérletek során a felhasználásra álcázó gél. A szó terepszínű - álcázás. Más szóval, az álcázás gél segít elhatárolt körömvirág, így természetes színező. Ilyen géleket több színben. Általában ez árnyalatú rózsaszín és világos bézs tónusok. Gel álcázás létrehoz egy pára körül felhalmozódott karom. Amikor a modell építmény formák a gélen, mint gélt alkalmazunk, mint egy szobrászati ​​lépésben. Továbbá, bizonyos esetekben, ez a gélt használunk, mint egy fedőréteg.

Mivel az alapvető gél kiterjesztéseket, a választás nagy cégek. Például, modellezése köröm gél hajthatjuk végre Irisk. Ez a márka jól ismert. Irisk gél teremt a körmökön nagyon sűrű, de ugyanakkor egy vékony bevonat. manikűrös gyakran használja, mint az elsődleges színt a francia manikűr, mint minden tervezési és a festészet. De van egy lehetőség, hogy használja azt a modellezés vagy befejezni gél.

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

IBD zselé több mint negyven színek és árnyalatok, így visszük fel a köröm, mint egy közönséges festék, de folyamatosan jóval hosszabb - mintegy két hétig. Azonban ő nem csak díszítik a körmök rövidek, de megerősíti őket, teszi erősebbé és szebb. Ami a rendszer gél lakk Millennium - ez is jól és gyorsan eltávolítjuk, valamint IBD gél. Nagyon jól alkalmas erősítése természetes körmökre, valamint a gél kapacitását. Millenium Gel képes lakkot hordunk fel végzett vékonyréteg, amely hozzátapad csodálatos. Ez majdnem szagtalan, ami szintén egy nagy plusz.

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Tervezés műköröm

manikűrös is kínál, hogy nem a festmény akril körmök vagy más anyagok köröm. Ez a kialakítás is ráillik, a legfontosabb, hogy választani könnyű, világos színek, mint egy lehetőséget. Túl világos színek fog kinézni dacos és akár tönkre is teheti az egész képet. Továbbá, a rajzok ecsettel vagy speciális lakkal. Ecsettel alkalmazott akril. Ezek a számok szolgálnak hosszú ideig, mivel az akril festékek nem mosott le vízzel. A mintákat lehet alkalmazni egy speciális akril por és csillámok.

köröm design lehet díszíteni a kristályok hozzáadásával különböző méretekben. Apropó anyagok teremtenek egyedi köröm design, nem tudjuk megmondani a ólomüveg festékek. Ólomüveg festékek létre nagyon szép festmények különböző stílusokat. És hogy ólomüveg festéket otthon. Ehhez vesz egy hagyományos ólomüveg művészeti festék és keverjük össze őket egy gél kapacitással. Ami az arányokat festékek és gél, minden attól függ, milyen fényes szeretne minták és képek a körömvirág. Ábra ólomüveg technikával mindig úgy néz ki az eredeti, elvont és különbözik attól, amit festett akril festékkel vagy hagyományos lakk.

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Műköröm otthon

 1. Szükséges összes anyag és légy türelmes, mert az egész eljárás elviszi körülbelül három órán keresztül.
 2. Először meg kell készítenie a körmök: vágja le a felesleges hossz, zsírtalanítani célszerszám (IBD vehet cég zsírtalanító) és homok felszínén körömvirág, egy speciális körömreszelő merevségű 180 Gritti.
 3. Továbbá, stencil viselni a köröm (köröm alakú) és ecsettel, alkalmazza a gélt.
 4. Lépésről lépésre szárítás fent ismertetett.
 5. Az utolsó réteg lehet befejezni-gél.
 6. Miután a szárítás végén az UV lámpa, körömreszelő, ismét használni, már, hogy a karom szép alakja.
 7. És a végén az alkalmazott lakk, ólomüveg tervek, minták, stb Ez a képzés rövid és világos, fontos, hogy ne siess, és óvatosan kell végrehajtani.

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Ellenjavallatok eljárás és gondozása zselés köröm otthon

Gél köröm otthon, lépésről lépésre

Most nem kell aggódnia a kérdés, hogyan kell felépíteni a köröm otthon, akkor már majdnem mindent. De ha azt akarjuk, hogy úgy érzi, mint egy igazi profi, amely félreérthetetlenül teszi köröm otthon, mint a gél réteg lakk, a legjobb, ha a kapcsolatot az igazi mesterek a képzés iskola, ahol akkor adja át a szükséges tanfolyamokat. Minden gyakorlati osztály az Ön számára, hogy készüljön útmutató lépésről lépésre, hogy fog járni, hogy és a ő masterom- tanár. Lányok, zselés körmök, ez minden bizonnyal szép és nagyon kényelmes, de próbáljuk nagyobb, mint az élet. Legyen szép ...