Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

A mi világunkban van egy hatalmas különféle betegségekben, ami gyakorlatilag lehetetlen, hogy visszaszerezze. Egyes betegségek sokkal káros a szervezetben, és néhány nem ténylegesen veszélyesek, minden betegség specifikus áramlási mintázat. Elterjedt kapcsolatos problémák szennyeződés a szervezetben patogén mikroorganizmusok, amelyek közül a leggyakoribb giardiasisnak. Emiatt, akkor érdemes részletesebben a főbb jellemzői a Giardia fertőzés, valamint a módját, hogy megszabaduljon tőlük.Mi giardia?

Giardia - egy egysejtű paraziták élnek a vékonybél nyálkahártya prisasyvayas. Írja be a szervezetben vannak formájában ciszták, féregpetéktől vagyis, hogy annak következtében született újjá tele férgek. Először nyitni és opisalkak nézd Giardia lamblia francia tudós, vissza 1859-ben. A legtöbb helyes, hogy ezt a jelenséget a komplex, amely leírja a szindróma után kezd ciszták a szervezetben, mielőtt az immunsejtek megbirkózni az adott parazita.

A statisztikák szerint hazánkban hordozó lamblia ez az egyik három, ami inkább az általános higiénés helyzet az állam. Az a tény, hogy bizonyos többsejtű élet a vékonybélben és választódik ki a széklettel, míg egy gramm székletben jelen mintegy félmillió ciszták. Ezek a ciszták leginkább akkor esik át a száj az emésztő rendszer újra, mert lélegezni nehézség nélkül.

A legtöbb bél Giardia forrás széklet fertőzött állatok ezek a férgek. Most ebben a betegségben szenved, gyermekek és felnőttek, a ház, amelyben élnek, kutyák, macskák és más állatok. Azonban, hogy a fuvarozó a Giardia lehet csak jön ki a házból, mint az utca találkozás utcai állatok vagy csak egy séta a parkban, ahol a tulajdonosok séta állataik.

Hogyan giardia emberről emberre

Is, akkor is gyakran kap egy „adag” Giardia ciszták érintkezve élő személy a belekben, amely ezeket a parazitákat. A szakértők szerint, ha a szervezet, amelyben több mint egy tucat tojást, akkor ez lenne ahhoz, hogy a „tulajdonos” a férgek. Emiatt mielőtt leírja a tüneteket, és hogyan kell kezelni a betegséget, akkor érdemes a folyamat Giardia fertőzés, mely eredményeként jön közötti kapcsolat ember és ember között.

Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

Mint már említettük, ezek a paraziták vannak jelen a székletben, így meg kell jegyezni, hogy egy személy után megy a WC és kézmosás megfelelően végezte, ez lesz a veszélyt a körülötted lévők. Ezt követően, az emberek hordozó továbbítja Giardia közvetlen vagy közvetett kapcsolatot más emberekkel. Például, ha jön a gyerek, Giardia továbbítjuk akár érintés vagy a játékok, amelyek a gyerekek az óvodában.

Érdemes megjegyezni, hogy a Giardia beteg hat év alatti gyermekek nagyrészt azért, mert ebben a korban megvannak a maga sajátosságai, beleértve a gyenge immunrendszer, és a hiba a higiénia. Kockázatok növelik annak a ténynek köszönhető, hogy a gyermeket az óvodáskortól gyakran feltárja a világot íz teszt, ami már önmagában is sérti az egészségügyi normák. Felnőttek megbetegszenek ritkábban, ami miatt előfordulhat, hogy olyan kóros folyamatok a szervezetben, hogy elnyomja az immunrendszert, annak ellenére, hogy a Giardia jelátviteli utak hasonlóak.

Jelei és tünetei Giardiasis gyermekeknél

Meg kell érteni, hogy ma van egy hatalmas számú lehetséges hibák kapcsolatos orvosi műveltség a népesség tekintetében a pályán és a tünetek a probléma, mint a Giardia. A legtöbb esetben ezek a patogén mikroorganizmusok élnek a bélben, gyakorlatilag nincs hatása a szervezetre. Más szóval, a betegség tüneteit kent, és a legtöbb esetben a betegség nem mutatkozik meg.

Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

Azonban, az orvosok diagnosztizálni akut giardiasisnak szer, amely az oka a fertőzés többes behatolása baktériumok a szervezetbe. Ebben az esetben a gyermek tünetek léphetnek még világosabban jelezte, hogy a férgek léteznek. Annak érdekében azonban, hogy a diagnózis nem elég megfigyelni a jellegzetes tünetek, mint a differenciáldiagnózis egy adott helyzetben lehetetlen, megköveteli csak laboratóriumi vizsgálat, de ez a későbbiekben lesz szó.

Az akut formában a betegség a gyermek van egy általános gyengeség, étvágytalanság, aluszékonyság, ingerlékenység. Lehetséges tünetek összeomlásával jár a normális emésztését és a tápanyagok felszívódását. Egy ilyen helyzetben a beteg találkozás baba megnyilvánulások beriberi, vagy a tápanyagok hiánya, a Giardia fehérjék enni zsírok, szénhidrátok, vitaminok, és így tovább.

A paraziták jelenléte a gyomorban

Mint már említettük, a Giardia nem élnek a gyomorban és csatolja magát a haj található a nyálkahártyán, a vékonybél, hiszen ott őket vonzó élőhely. Nem szabad elfelejteni a jelenség a felszívódását bélparaziták salakanyagok, amelyek előidézhetnek allergiás folyamatot.Allergiás gyermek előfordulhat bőrkiütés, hányinger, hányás és a fájdalom spazmiruyutsya lokalizáció, ami nehéz lesz definiálható. Azonban sok gyermek panaszkodnak a hasi fájdalom, amely átterjedhet vagy adható a gyomorban, ahol fennáll a veszélye. Továbbá, az ilyen típusú parazita mikroorganizmusok kísérheti megnövekedett testhőmérséklet, ami jön 39 fok.

Amint látható jelenléte férgek a májban

Ami a Giardia, akik élnek a májban, újra itt van zavar, mert ez a fajta parazita nem laknak sehol, csak a vékonybél, illetve a tünetek csak érinti ezt a területet. Valóban, az elején a múlt században volt egy elmélet, hogy igazából giardia keresztül az epevezeték, hogy az epehólyag, majd a májba. Ma már ismert, tagadhatatlan információ, amely alapján a laboratóriumi jelzések amellyel Giardia megölte reakcióval epe. Így a tüneti komplex amikor giardiasisnak meglehetősen sajátos, és nem terjedt át a májra.

Hogyan állapítható meg, a jelenléte Giardia a szervezetben a gyermek

Annak ellenére, hogy giardiasisnak széles körben elterjedt jelenség, amely jól ismert a gyógyszert sok éve, és ma már nehéz lehet során a diagnosztikai folyamat. A mai napig van egy egész elem diagnosztikai tesztek melynek célja, Giardia, mind a gyermekek és a felnőttek. A leggyakoribb laboratóriumi vizsgálatok, beleértve a széklet és a vérvizsgálat, azonban, és van egy kis gubanc, mivel fogunk beszélni részletesebben.

Vérteszt Giardiasis

Köztudott, hogy a test egy egészséges ember, hogy megbirkózzanak ezekkel a parazitákkal saját, specifikus antitestek előállítására, amelyek célja, hogy érzékeli a vérvizsgálat giardia. Ez a módszer diagnosztikus értékelési rendelt ritkán, mert önmagában nem hatékony, és nem ad egyértelmű információt a fennálló problémára. Bizonyos helyzetekben gyanúja Giardiasis arra kérik, hogy vért ad, mint egy további információforrásként együtt bélsár elemzést.

Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

A probléma egy specifikus diagnosztikus megközelítését abban a tényben rejlik, hogy az antitestek, amelyek célja, hogy elpusztítsa a Giardia, látható a jobb szélen. Ennél a leírt szerekkel való hasonlóság tartós immunitást maradnak a szervezetben hosszú időn át, és így pozitív eredményeket is bekövetkezhet hiányában a problémák forrása.

Elemzése széklet és hogyan kell helyesen venni

Eddig elemzése ürülék a fő diagnosztikai eljárás kimutatására nagy valószínűséggel a paraziták. A sajátossága ez a megközelítés abban a tényben rejlik, hogy a mikroszkóp alatt laboratórium vizsgálja, állítólagos cal beteg jelenléte Giardia ciszták benne. Ha az anyag a ciszták találtak, ez azt jelenti, hogy az illető beteg, de ha valami az orvos nem talált, akkor van lehetőség. A legtöbb esetben negatív eredményt - negatív eredménnyel zárult, de bizonyos helyzetekben lehetséges álpozitív eredményt a vizsgálat.

Speciális készítmények és anyagok összegyűjtésére irányuló kutatás nem, de vannak általános irányelveket, hanem még a szabályokat. Először is, meg kell tenni a széklet speciális műanyag tartályok, amelyek megvásárolhatók bármelyik gyógyszertárban, mivel lehetővé teszi, hogy megőrizze fontos adatokat diagnosztikai eljárások. Fontos az is, hogy az anyag a tanulmány összegyűjtjük legkésőbb 12 órával ezelőtt.

nyombélfekély intubálás

Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

Egy egzotikus diagnosztikai módszerek, amelyek észlelik Giardia a bél nyombél intubálás. Ez a tanulmány végzi a berendezés, a fő része, amelynek a formája egy szonda egy hosszú tömlő bevezetésre a szájon keresztül a bélbe, ahol a folyadék mintavételt is végeznek. Ez a kutatás módszer hatékony, de sokkal bonyolultabb, költségesebb, és nagyon kevés berendezés meglehetősen kellemetlen a beteg számára, és ezért a népszerűsége hazánkban, ő nem találja.

Hogyan és mit kell kezelni Giardiasis gyermekeknél

Hogyan kell kezelni a Giardia a gyermekek körében - az örök kérdés, hogy a legtöbb szülő aggódik, de mielőtt vásárolni drága tabletták és tömje a gyermek, meg kell értenünk, hogy valóban segít megszabadulni a parazita. A legtöbb esetben, ha nincsenek patológiás jelenségek a gyermek teste nincs ott, akkor a kezelés ez a szindróma nem szükséges. Az immunrendszer egyedül anyagokat termel, amelyek hozzájárulnak megszabadulni giardiasisnak. Ami a kiegészítő módszerek harc, többnyire pozitív eredményt ad, de nem garantálja, hogy a parazita ismét néhány óra múlva, nem fog behatolni a bélbe.

Drug Treatment

Féreghajtó gyógyszerek - egy igazán magas színvonalú eszköz ellen Giardia, amely képes hatni a kórokozó, így meghal. Ma gyógyászati ​​piaci alapok a harcot a betegség rendkívül széles, és ezért van egy valódi lehetőséget, hogy válasszon pontosan gyógyszer lenne a legjobb hatást, és így nem okoz kárt a szervezetben. Amikor kiválasztunk egy gyógyszer, meg kell figyelni, hogy milyen korú akkor lehet alkalmazni, és ezért jobb, ha bízza az eszközök megválasztását az orvos.

Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

Között a minőségi ilyen típusú gyógyszer bélférgek lehet meghatározni:

Az étrend segít, hogy élősködői

Ugyanilyen fontos a speciális diéta elleni küzdelemben Giardia, amely meghatározza, hogy milyen gyorsan a test megbirkózni a kórokozó környezetbe. Hasznosítási volt gyors, a szakértők azt javasolják, hogy minimalizálja a fogyasztás egyszerű szénhidrátok, beleértve a kolbászokat, tészta, kenyér, tej. Sokkal jobb, hogy egyenek több friss gyümölcsöt és zöldséget, fűszerezett növényi olajat. Ugyanakkor minimalizálni kell, és jobb, és megtagadja minden zsíros sült ételek.

Népi jogorvoslati segít gyógyítani a gyermek gyorsan

Kezelésére giardiasisnak népszerű kezelések nem ad pozitív eredményt, de sok továbbra is használhatja a különböző infúziók és főzetek, szeretnének megszabadulni a férgek.

Giardia gyermekeknél a tünetek és a kezelés, amint arról giardiasisnak milyen elemzéseket kell átadni egy listát a gyógyszerek

  • Úgy véljük, hogy gyógyítani a gyermek Giardia segít húsleves zab, amely elég egyszerű ahhoz, hogy főzni otthon. Létrehozásához eszközöket kell öblíteni üveg zab folyó víz alatt, majd töltse meg két liter vizet, majd forraljuk egy óra. A késztermék kell kihűlni, és hogy egy fél csésze reggel és este.
  • Azt is adja meg a gyermek infúzió levelek, áfonya és a nyír, előállítására, amely előírja, egyenlő arányban, három evőkanál, hogy a szárított leveleket minden növény és öntsünk 4 csésze vizet. Ez a lehetőség meg kell követelni, sötét helyen egy napig, akkor lesz szükség, hogy törzs és egy pohár minden nap, amíg a teljes gyógyulás.

Victoria: A gyermek már a Giardia, meg kell tanítani, hogy mossanak kezet, és minden rendben lesz.

Pauline: Amikor a fiam talált Giardia, adott neki utasításokat Tinidazol és amikor letette a re-analízis talált semmi több nem volt.

Kate: Úgy gondolom, hogy ahelyett, hogy a gyermek, különösen a kis tabletta, a legjobb, hogy egy főzet a málna, azt mondják, hogy ez is jó kezeli giardia.