Gipsz falak nélkül jelzők a kezüket az egyik módja, hogy mentse

Csökkentse költségeit a javítás minden akar. Gipsz falak nélkül világítótornyok - az egyik módja annak, hogy a felület szintezése minimális pénzügyi befektetés. A munkát gyorsan, ami megmenti a munkaerő, ha bérelt egy csapat. Abban az esetben, ha a javítás végzik saját, az előnyök is nyilvánvaló. Újonc könnyen vakolt felület.Gipsz falak nélkül jelzők a kezüket az egyik módja, hogy mentse

Miért vakolat felülete nélkül jelzők

Hozzon létre egy sima felület a fal lehet, vagy anélkül épület világítótornyok őket. Ha a vakolat nélkül jelzőket, akkor kap egy sima fal nélkül hibákat. Beszélünk csak a vizuális megjelenését a felület durva javítás fog kinézni teljesek és pontosak. Fix nélkül tilt falszerkezet szint és világítótornyok szinte lehetetlen. Megbirkózott csak egy tapasztalt mester, és a folyamat sok időt és erőfeszítést igényel.

Ha a vakolat nélküli ember készségek, az ideális, illetve a többi sík a felület nem fog működni. Az eszköz a pontatlansága, ami a szemnek láthatatlan. A műtét előtt ajánlott, hogy értékelje a ferde fal. Szint ellenőrzése vízszintes sík, függőleges és átlós vonal a szenet, mint értékelni kell az ízületek a falak a mennyezet és a padló. Ha nem kritikus különbség, akkor lehet tenni anélkül, hogy az építési világítótornyok.

A kamra, mosókonyha, az erkélyen nem igényel tökéletes falburkolat, így dub szemtől-szembe velük. anélkül beacon vakolat alkalmazni egy vékony réteg, emiatt, a keverék minimális fogyasztás, ami megment. A lakott területeken használni egy ilyen módszer is lehetséges, azonban a különbség a különbségek a szintje nem haladhatja meg a 12 cm-es, különben ez lesz észrevehető.

Eszközök munka

Gipsz falak nélkül jelzők a kezüket az egyik módja, hogy mentse

falak kiegyenlítési eljárás nélkül jelzők nem bonyolult és nem igényel különleges kialakítású. Általában használja a leltár, ami a házban. Bármelyik elemet lehet helyettesíteni, ami kéznél van. Összehangolni a falak saját kezűleg a szükséges eszközöket:

 • hígítási tankkeverék;
 • egy vödör vízben;
 • egy vagy több spatulák különböző méretű;
 • penge oldat vagy habverővel;
 • Építőipari reszelő;
 • szita a szitáljuk;
 • ecsettel vagy hengerrel az előkészítő munkát.

Ne felejtsd el a szem védelme, a légutakat és a bőrt, kesztyűt. Ezen túlmenően, a boltban kell vásárolni gipsz, vakolat alkalmas, vagy mész. Használata nélkül világítótornyok megoldást kellene viszkózus, ezért kell PVA ragasztó és a cement. Ő széles választékban a boltban, nem vész el a kiválasztásban, megvásárolja a legnépszerűbb - M400. Ahhoz, hogy a felület előkészítése a primer használni.Ha van egy építő szintjét, akkor nem lesz felesleges. Cserélje ki tud uralkodni. Sokkal jobb, hogy használja a szerszám hosszabb, mint 2 m. A szett nem nagyon különbözik az eszközöket, amelyek szükségesek, hogy összehangolják a falak jelzők. A különbség az oldat sűrűsége és a technológia.

Hogyan készüljünk a fal vakolat nélkül jelzők

Gipsz falak nélkül jelzők a kezüket az egyik módja, hogy mentse

Mielőtt vakolás a falra anélkül, világítótornyok, akkor meg kell tenni a megfelelő állapotban van. Ebből szakaszának működése függ, mivel tart egy réteg vakolat nélkül alkalmazzák jelzők. A felületet megtisztítjuk a szennyeződésektől és portól, mossuk meleg vízzel, vagy törölni egy nedves ruhával. Meg kell távolítani mindent, ami zavarja: falra hiba, kiálló szögek, építési bilincsek kiálló halmokat vakolat, fagyasztott csepp cement habarcs.

Vakolt sima felület használata nélkül jelzők nem lehetséges. A legnagyobb probléma az olaj festék, amelyet oly előszeretettel használtak az építők a múlt században. A teljesen hozza le vagy el kell távolítani egy oldószerben, és ha ez nem lehetséges, a fejszével, hogy a gyakori hornyok. A fából készült fal oldatot, túl rossz pálca, akkor obbivayut vékony fából készült lécek, rendezett átlósan. A betonfal jobb lenne megtartani a vakolat. ha az előzetes teszi bemetszést. Téglafal nem igényel mechanikai előkészítése előtt vakolás nélkül jelzők.

A teljes felület kezelt primer. Felkapta a típusú felületen, általában a csomag ajánlásokat felhasználás. Alkalmazás zajlik, fentről lefelé. A hiba az, hogy munkát végez a nyomvonal a falak használata nélkül jelzők közvetlenül az alkalmazás után a talaj megoldás. Összhangban a használati utasítást, várjon 12 órát, majd indítsa el a folyamatot.

Munkafázisokat használata nélkül jelzők

Mielőtt elkezdené vakolat a falak kell nedvesíteni vízzel a jobb tapadás a felülethez. igazítás technika magában foglalja több szakaszban:

 1. Létrehozása érdes felület.
 2. Alkalmazása a második réteg beállítani.
 3. A munka befejező réteg.
 4. Habarcs sima állapotban.

Az első réteg felvitele simítóval építési hanyagul. A keveréket öntött a falhoz úgy, hogy beragadt. Float habarcs, ideális simaságot nem szükséges, éppen ellenkezőleg - fontos, hogy hozzon létre egy megkönnyebbülés. A zöld réteg vastagsága szükséges nem lehet kevesebb, mint 5-7 mm. Az egyenletesség érjük el egy réteg segítségével simító a nagy területen. Terjedelme 40-50 cm.

Szerszám mozgását követték különböző módon: fentről lefelé, egy félkört, jobbról balra. Ne próbálja kitölteni, ha az egész területet a falon. A munka jól halad egyik területről a másikra felfelé. Körülbelül 2 óra elég ahhoz, hogy folytassa a második szakaszban.

Minőségének értékelésére az első réteg, szükség építési előírások. Damage réteg még nem teljesen száraz. Megtaláljuk a durva helyeken, beállíthatja a szabályt. Ezután a következő réteg felvitele. Gipsz finoman a felületén az épület lebeg, és nem a falon, és rögzítsük.

Amikor megragadta a réteg eredményt értékeljük szabályt. Az eszköz legyen nedves, akkor dönt, hogy dolgozni. Hibák korrigált azonnal: halmok mossa körkörös mozdulatokkal úszó és üregek töltött vakolat. A műveietet mindaddig, amíg jelentős különbségek nem küszöbölhetők ki teljes mértékben. Ahhoz, hogy szárítsa meg a felületet, hogy várjon 3 órán át.

A harmadik réteg gipsz ad sima fal. A keveréket kell képlékenyek, úgy, hogy lefolyhasson. A mennyezet közelében elkezdi alkalmazni a megoldást. Kényelmesen itatni fal üst vagy nagy kanállal. Float folyadék kenet a falon, amíg ez nem fog a kívánt megjelenés. A befejező réteg több időre van szüksége, hogy öntse, várjon körülbelül 5 óra. A negyedik lépés szükséges ahhoz, hogy a falon bársony. Fali meghintjük vízzel és dörzsölje tiszta reszelő.

Teljes száradása után a felület lehet furnérozott. Természetesen a módszer szintező falak nélkül jelzők helyesen alkalmazzák, ahol nincs szükség a tökéletes eredményt, de mivel a méret a pénzügyi és időbeli költségeket, a módszer nem rossz.