Gladkiy Aleksey - Web Samodelkin

Nehéz elképzelni, hogy egy társaság, amely nem rendelkezik saját honlappal. A honlap az interneten kereskedelmi cégek és az ipari vállalatok, kórházak, iskolák, kormányzati és sportolók, az intézmények és a katonai sorozást, stb, stb Továbbá -.... Nem meglepő már a honlap tulajdonosa magánszemélyek. És ez büszkélkedhet nemcsak a híres és gazdag emberek (politikusok, írók, sportolók, stb), hanem a polgárok (hallgatók, háziasszonyok, mérnökök, orvosok, és még iskolás).Egyesek úgy vélik, hogy a webfejlesztés és web programozás csak azokkal az emberekkel, akik a szakértelem és a megfelelő szintű képzést. De ez csak részben igaz: a gyakorlat azt mutatja, hogy bárki is kicsit ismeri a számítógép, amely képes önállóan nem csak létrehozni egy nagyon tisztességes webes forrás, de egyúttal azt is népszerű. És ez nem feltétlenül megy a drága tanfolyamok, vagy párnázott minden oldalról vastag tankönyvek „fejlett” szoftver kódok és egyéb homályos tartalom: az összes szükséges információt talál ebben a könyvben.

Azonban kézzel oldalakon már régóta gyakorlatilag létre. Erre a speciális szoftverek, amelyek közül néhány fogjuk be a vonatkozó fejezetei a könyv. Látni fogja, hogy a weboldal létrehozását az ilyen programok - ez egy egyszerű és addiktív folyamat egy csomó, mint egy normális építése.

Ha szeretné honlapján megtekinthető (valójában, különben miért létrehozni?) Szükséges, hogy teljesítse promóciós és „promóció”. Ezeket a kérdéseket is tárgyalja részletesen ebben a könyvben.Az első lépés az, hogy megtanulják a használt terminológia webfejlesztők. Ezen, valamint számos más alapvető dolgok fogják vitatni az első fejezet a könyv.

A kifejezések és definíciók által használt web-fejlesztők

Internetes fejlesztési környezetet használja a következő fogalmakat, terminológiát és fogalmakat.

Web szerver - egy nagy teljesítményű számítógép speciális szoftver, amely hozzáférést biztosít a nagy számú felhasználó az információkat is. Ez a web szerverek honlapok és weboldalak.

Home - alap (címzetes) webhelyről. Itt egy áttekintés az oldalon egy rövid leírást, hogy mit tartalmaz az összes többi részt. Általában külső hivatkozások tette, hogy a honlapon, így a látogatók neki sokkal több, mint bármely más oldalakon ezen az oldalon.

Ügyfél - a számítógép, amely a források más számítógépek a hálózaton az első helyen - szerverek. Ezen túlmenően, a kliens egy program, egy program, amely létrehozza való hozzáférésre irányuló kérelmeket a távoli erőforrásokat, és elküldi őket a hálózaton keresztül egy adott számítógéphez.

Helyi menü - a parancsok listáját, amelyek nyitottak a gomb a jobb egérgombbal. Általános szabály, hogy ez a lista függ az aktuális üzemmód és ahonnan a főmenüben.

Tartalom - a tartalom az oldalon: szöveget, képeket, táblázatokat és egyéb elemek vannak elhelyezve szerint az előre tervezett site felépítése a címke használatával. Más szóval, a tartalom - ez az, amit látsz a honlapon.

Forgalmat a helyszínen - a látogatók száma az oldalon egy bizonyos időegység. speciális számláló tervezett követési bejáratok, amely megtalálható például www.hotlog.ru portálon. Forgalmat a helyszínen egyik legfontosabb jellegzetessége, hogy meghatározza annak rangsor, illetve annak értékelésére, hogy ez érdekes és hasznos bárki számára.

Weboldal - egy sor logikailag kapcsolódó weboldalakat, hogy egyetlen egységet képvisel, és, mint általában, egy gépen (szerver).