Gondozása bőrdzsekit otthon, mint a feldolgozott termékek

alapvető szabályai

Így a címke vizsgált világos elképzelése arról, hogy érdemes-e vagy sem a bőr ki van téve bizonyos típusú takarítás, vasalás és szárítás. Továbbá, kell menni az elemi tárolási követelményei az ilyen dolgokat.Használat előtt meg kell kezelni a bőrdzseki speciális víztaszító spray vagy krém. A szerszám képez védő könnyű és diszkrét réteget a ruházati felszíne, és megvédi azt a nedvesség elnyelésére, és nedvesen. A nedves, párás időjárás szükséges kezelni a kabát heti 2-3 alkalommal gyakori viseli. Amellett, hogy a víztaszító emulzió, meg kell használni hidratáló krémek és sprayk kialakítva, hogy táplálják a bőrt. Ezek a tápanyagok képesek hidratálja a bőrt és megakadályozza a repedések megjelenése rajta, és az idő előtti kopások.

Elsődlegesen feldolgozott nyak területén, mandzsetta a kar és az alsó burkolat zsebek. Ezek a helyek gyakran a súrlódás, mind testben, mind a környező tárgyakat. Ahhoz, hogy ilyen tápanyagok jelenti még mindig nem éri meg, mert akkor láthatóan átitatott anyagot, valamint a bőr sokkal sötétebb helyeken, ahol a letétbe helyezett alapok. Érdemes megjegyezni, hogy a folyamat egy bőrkabát ez azt jelenti, elég 1 alkalommal hetente. A választás ápolószerek kell lennie, kizárólag azok, amelyeket a ruhák. De vannak bizonyos eltérések a szabályokat. Például, ricinusolaj táplálja és ad fényes megjelenés bőráruk.

A rendszeres tisztítás ruhát segít, hogy elkerülhető legyen a hosszú távú tenyésztési foltokat. Annak érdekében, hogy törölje a terméket a bőrt a szennyeződés, először használjon száraz, puha ruhával. Helyezzük szennyeződés törölje és nyomok eltávolítására. Ha meg kell tisztítani egy nedves ruhával, meg kell először tesztelni, hogy a bőr reagál a nedvességre. Például az ilyen típusú bőr, husky, nagyon szelíd, és nem tűri a felesleges nedvességet. Termékek a husky tervezték, száraz és meleg időjárás. Az ő érintkezik a vízzel sötétnek foltok, amelyeket nehéz megszabadulni. A szárazon csak tiszta, mint abban az esetben, erős szennyeződés adni tisztítóban. Az ellátás bőrdzsekit, és használja egy adott módszer erre áll, figyelembe véve a bőr típusa.

Vannak bizonyos szabályok előkészítése hosszú távú tárolás dolgot, nevezetesen, hogy kezelje a szezonban, a kabát meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Ehhez először azt letöröljük puha, száraz ruhával. Ezt követően, ha hagyjuk, majd egy nedves ruhával kell járni az egész felületén a dolgokat. Száraz ruhák lógnak száraz és jól szellőző helyen, és győződjön meg arról, hogy trempel. A szekrény, már lógnak egy speciális fedél természetes anyagból, amelybe akkor tegye tasakok kellemes aromájú károsító rovarok és férgek. Ruhaszekrények tárolására ajánlott, hogy megakadályozzák a fizikai károsodás és a bejövő napfény.

Gondozása bőrdzsekit otthon, mint a feldolgozott termékek

Ruhát természetes anyagokból készült helyezni a megfelelő időjárási körülmények, például, nem viselnek kabátot, puha, vékony héjú egy esős vagy havas napon. Nem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen kényes anyag nem tűri a fagyot. A túlzott nedvesség képes károsíthatja a terméket, és rontja az alakját.Szárítás és tisztítószerek

Ha történetesen esik a rossz időjárás, és a köpeny átázott keresztül, azaz egy sor szabályt, hogy követni kell a hasonló helyzetben:

 1. 1 Tehát először meg kell törölje le egy száraz ruhával távolítsa el a felesleges nedvességet a felületen. A kabát kell terjeszteni, hogy egy kemény felületre esik, alatta a törülközőt, és finoman szét nélkül tisztítható feszültséget. A törölköző rendszeresen cserélni kell, hogy száraz, és módosítsa a helyzet a kabát rendszeresen.
 2. 2. A dolog, amire szükség van, hogy lefagy a fogas, és tegyük egy száraz, jól szellőző helyen. Annak érdekében, hogy kialakítsuk az ujjak nem változott, és nem hajlott ruhával, kis törölköző tekerni egy csőbe, és be van csavarva a hüvelyek.
 3. 3 A teljes száradást követően kezelni kell bőrdzseki hidratáló.
 4. 4. Ha egy termék továbbra is nagy gyűrődések és ráncok, akkor próbálja meg, hogy sima segítségével a vas. Ehhez használjon egy vastag ruhával, amelyek közrefogják a vas és a bőr, és a gondosan vasalt. Mielőtt elkezdené a vasalást kell elvégezni a tesztet a belső oldalán a kabát, a módot, hogy a készülék ki egy minimum.

Gondozása bőrdzsekit otthon, mint a feldolgozott termékek

Tippek velúr

Bőrruházat igényel különleges és finom gondoskodást. Feature gondozás ez a helyes vegytisztítás és rendszeres feldolgozására speciális eszközökkel. Gondozása érdekében zakó velúr bőr lesz szüksége:

Gondozása bőrdzsekit otthon, mint a feldolgozott termékek

 1. 1 Univerzális impregnáló egy adott típusú bőr, amely megvédi a nedvességtől és a szennyeződéstől. Ilyen eszközök fedezi a fuzzy felületét, és megakadályozza a por és egyéb szennyeződések, hogy mélyen behatolnak az anyag. Ezek az alapok tisztítása egyszerű és gyors.
 2. 2 Special radír és ecset. Maradékait a port és szennyeződést eltávolítjuk a bőr csak a szárítás után. Segítségével kefével puha sörtéjű szennyeződést eltávolítani a felületről, horzsolás ugyanabban az irányban, ahelyett, dörzsölés egy helyen. Ezután radír érdemes járni az tisztítandó felületre. A rendszer segítségével a ruganyos szivaccsal vagy kefével halom ruhát raspushivayut és megkéri, ugyanabba az irányba.

Ahhoz, hogy távolítsa el a zsírt a foltokat és zsíros, öreg fáradt helyen velúr, akkor:

 1. 1 Ammónia, 250 ml vízzel körülbelül 10 csepp alkoholt. Ez a megoldás törölje a foltot. A kezelés után a szövet tisztítható egy nedves, majd száraz ruhával dolog. Szárítás legyen egy száraz helyiségben, távol radiátorok.
 2. 2. táblázat ecet is képes megtisztítani a bőrt a zsíros foltokat. Ecet vízzel hígítjuk arányának 250 ml víz, 15 ml ecet. Ehhez az oldathoz mártott vatta és törölje a piszkos helyen. Eltávolította tiszta nedves ruhával.
 3. 3 A hidrogén-peroxid vízben oldjuk, és dörzsölte egy kabát az oldattal. Peroxidot adunk 0,5 vízüveg 1 óra. L.

Úgy történik, hogy a szennyeződés elég nehéz, és ezek a módszerek és eljárások nem képesek megbirkózni velük. Ebben az esetben nem szükséges, hogy feldolgozza a bőr saját otthonában, és a legjobb megoldás az, hogy ruhát a tisztítóban.

Ha lenne gyűrődések a bőrdzseki, el lehet távolítani gőzzel. Erre a nyereség a forró vízfürdőben, és 10-15 perc elteltével a víz felett kabát. Szintén tökéletesen függőleges pár mód a vas, a lényeg, hogy kiszámítja a távolságot, és a hőmérsékletet a készülék.

Fontos megjegyezni, hogy mielőtt bármilyen bőr ruházati tisztítási intézkedéseket kell kipróbálni, őket a készülék belsejében, rejtve a szem.

A szervezetben élő paraziták?

Felzárkózását házimunkát és takarítás olyan könnyű „pick up” a parazita, mivel ezek érintése csak elkerülhetetlen, különösen akkor, ha a háziállatok.

A tünetek megjelenése paraziták a szervezetben lehet:

 • gyakori megfázás betegségek, akut légúti fertőzések, torokfájás, köhögés
 • folyamatos allergiás orrfolyás, vörös szemek
 • bőrallergia, viszketés, ekcéma
 • szemölcsök és papilloma
 • fejfájás és a különféle fájdalmak és görcsök a belső szervekben