Gratulálunk a lányom esküvőjén prózában saját szavaikkal

A lányom! Gratulálunk fontos állomása az életben, és a legértékesebb eszköz az életedben - család. Szeressétek egymást, és bocsássatok meg kihagyások, nézeteltérések. Megtanulják, hogy megértsék egymást, és kompromisszumot nem káromkodni. Sok szerencsét nagy és kicsi. Te gyerek, de ne felejtsük el, hogy mi a felelősség. Vigyázz egymást, és tájékoztatni fogjuk őket eleget az alkalomból az új esküvő időpontját, és együtt örülök, hogy az unió tartani harmóniát. Azt akarom, hogy néhány év alatt megfigyeljük és keresztelők. Lánya, hogy boldog legyen! Szeretni és szeretve lenni, ne felejtsük el, hogy a tanulás az élet, ne félj hibázni, de minden esetben nem ismételjük meg őket. Legyen egy jó feleség, de ne felejtsük el magáról.







Drága gyermekek! Ma már megtette az első lépést, hogy hozzon létre egy család. Készítsen, ami nagyon nehéz, hogy ezt meg kell sok energiát és erőfeszítést, de azt hiszem, hogy igen. A lányom -, hogy a kedvesem, hogy érdekel, amíg nincs férje, és most fog vigyázni a férje. Szeretem a gyerekeimet, és a férje, és most én gyermekem. Kívánok boldogságot és jólétet minden vágyad átalakulni a lehetőségeket. Az álmok valóra válnak, és minden kívánsága valósult meg. Kívánok a csillagokat az égen, és a fényerő a benyomások a család életében. Legyen toleráns a szavak és a szeretet, annak ellenére, hogy néha ki akar lépni. Bármely pontján az életben, mint a világ, és hogy a világ a hőt.

Kedvenc én gyermekeim! Mivel a tóban két hattyú találkozik és él az egész életüket és neveljék gyermekeiket együtt. Kívánok hattyú hűség és biztosítja, hogy a családi élet nem zavarta örvény tó, de ugyanaz marad hófehér hattyúk úsznak, és örömet másoknak. Gyengédség és édesség, a hűség és a rejtély, örökkévalóság és pillanatnyiságával, a fényerő és a halványuló bajok, az egészség és a türelem, a szerencse és elfelejti a kellemetlen ügyek, vágyak és alkotásait, ne felejtsd el a gyerekeimet, és a belégzés és az öröm, és egy kicsit a szomorúság, nélküle nincs családja, egy kicsit sajnálom, de a boldogság és a szeretet. Ne felejtsük el, a döntések, amiket már kész, és most meg kell dolgozni fektetve a házasság és a család. Kívánok jó emlékeket a gyerekeim.

Drága gyermekek! Örülök ma jobban, mint valaha, mint egy valóra vált álom, és most a lányom, mint egy fehér hattyú egy ruha elegáns és gyönyörű, házas. Egy anya egy csodálatos nap a lányom ezt az új felelősséget, és belép egy új család és szerepe. Leány, feleség szerepe - nem csak az anya szerepe, szerepe a szeretője, a szerepe az egymással, hanem a nők szerepe. Ne felejtsük el magáról a hegyek ételek és pelenkák. Büszkén éli az életét és igyekszik kompromisszumokat. Szerelem jön váratlanul, és meg kell őrizni, amíg a végén az élet. Drága kisfiam, most fogom hívni, gratulálok és büszke lánya választott. Vigyázz rá, szeretem őt, és emlékszem, a lényeg nem az, amit mondott, és mi történik veled. Békesség nektek és harmónia az új család.

Elkészítettük a leginkább figyelemre méltó, tehetséges gyerekek. A legemlékezetesebb az egész napos gyerekek, gratulálok a születése tüzet. Kívánom, hogy a tűz, amit megvilágított a nap, állandóan égő, mint egy örök láng. Ápolja az emlékek, hogy ad egy puha és meleg ülésein akkoriban, amikor elkezdtem társkereső. Ahogy így kedvenc esernyő és nedves lesz a bőr, mint a hátsó, csámcsogó cipőt, mert rajta a cipő nem a gyaloglás, és elégedett volt azzal a ténnyel, hogy a barátnőd járt mellé élvezte, amikor belépett, és viselte a kezét. Szeretem őt, amikor ő főz neked, az árak, és köszönetet mondani, gratulálok a születés egy új tűzoltó és új emlékek, hogy meleg lesz a téli estéken.






Szeretett lánya te méltóságteljesen ül a trónon a szeretet és a jólét. Te papnő az új világ kialakult ma az „igen” szót. Továbbá akkor ül a király, akivel élni a boldog élet és lemondás, nem lesz up, de ne feledje, az őszi és élni és élvezni az életet, itt és most. Kétségtelen, hogy a ruha könnyű, mint a legszebb hercegnő. A kép tökéletesen illeszkedik, kiemelve a szépség és a gyengédség, de ne felejtsük el, hogy az élet - ez nem csak a szépség, hanem a rutin kell építeni tégla a tégla, hogy napról napra, valami új és féktelen saját. Gratulálunk, és szeretem a választás, akkor igazán nagy és fenséges, ő méltó egy királynő. Harmónia és jólét szeretsz, és törődnek egymással.

Édesem! Az öröm az anyám szemében, és a jóléti lelkem. Ez a nap elérkezett, amikor a férje vigyáz a jóléte és boldogsága az én lányom. Kívánok egészséget minden tekintetben és bensőséges is. Szerelem és az öröm. Virágok valaki másnak a kert és a fade lánya, szokatlan rózsaszirom, hogy ha a víz, lesz még szebb, bár zyatek? Bárcsak a lányomnak, hogy a férje mindig adott földre, hogy virágzás, és a mosoly tetszett mindenkinek. A világ több mint minden döntés, az egészség a test, és ne felejtsük el, hogy a szülők, hogy szereted, és értékelik. Szeretett gyerekek. Kellemes ünnepeket irizáló harmóniák és az emlékeket, néhány családi születésnapok, hogy hozzon létre egy sejt a társadalom a döntést.

A lányom! Hogy ütött az óra, akkor a baba nőtt. És nem vettem észre, mikor? Mostanában, csak fonott copfos és meghajol lógott őket, hogy menjen az első osztályba. Azt szidtam, hogy két, és akkor érettségizett, és sírtam át az érettségi, ha felállt, és örült, hogy végre a megpróbáltatás véget ért egy szép ruhát. Szóval elment az egyetemre, az egyetem találkoztál rendkívül értelmes fiú, és most ülök az esküvőn a lányát. Szeretlek mind lánya, amit ő adott nekem a szeretet, és hagyjuk, hogy tartsa hogyan nőtt, és a férje, mert ő tanította neki, hogy értékeljük mindazt, amit ő csinál. Harmónia az Ön és a gyerekek, akik kapsz egy csomó érzelmek és kellemes perceket, és emlékek. A gyerekek szeretik és megértés sok éven át.

Aranyos a gyerekek! Az események az életed lesz sok, de az egyik legfontosabb esemény az élet - egy esküvő. Van egy csomó energiát jövőbeli kezdeményezések és sok kívánsága, hogy igaznak kell lennie. Van egy mese, az úgynevezett „Csipkerózsika” Ez biztosítja az alapötlet, nem akarta, bármi lehet teljesíteni. Nézzük szeretnék ezen a napon, nem csak jó, de nagyon könnyű és tiszta jóság, hogy ott van. Akarta nem csak a szerelem, a nagyon is valóságos, amely áztatjuk, minden sejt. Béke és egészség, boldog másodperc, perc és nappal. Ahhoz, hogy az összes, hogy idézik szomorúság elpárologtatjuk és melegebbé válik. Kedves szerelem, hogy egy boldog ünnep a családom és én élvezem minden pillanatát, hogy boldog pillanatokat, legyen szomorú, a tieid, és csak a tiéd.

Kedves és szeretett lánya! Az Ön világ megváltozott, és fűszerek hozzáadásával, amely hiányzott. Fűszerek néven: egy férfi szerelmét, gondoskodó ember, a boldogság, a karok a tartott férfiak, a megértés az emberek nem beszélnek semmit az ember, hogy bizonyítani, hogy az apja az ő gyermeke, hogy a gyermek viselni, és mit nem. Mindezek fűszerek egyszerű és rögös út a születéstől a családi harmónia is. Ezek a fűszerek adhat csak egy ember, aki szereti, szelíd és jótékony feleségét. Kedves és szeretett gyermek, szeretnék kívánni, hogy ezek a fűszerek még soha nem ért véget, és mindig nem teher, hanem öröm. Békesség nektek jó és hagyja, hogy a hangsúly mindig meleg melegét, akkor is, ha távol van otthonától. Élő és szeressük egymást!

Dochurochka! A mocsarak nő szokatlan virág, ő szelíd és szép róla legendás. Lotus virrad, és kap a mosoly, és csodálja szépségét. Ma, úgy nézel ki, mint egy lótuszvirág. És ahogy mondják, jóga, meg kell művelni egy virágot, amely felfedi a lelki szépség és erő. Szeretnék kívánni az új család, hogy táplálják a virág, mint egy család, és bízni egymásban. A hit egymásban a legfontosabb dolog a családi kapcsolatok. Live in cukorka buketny időszakban. Ismerje meg a Lotus egymás iránt. És soha nem adja fel, mielőtt a nehézségeket, amelyek fog állni az úton. Akadály eltűnik, és azzal, amit mondott, hogy él. A kedvenc, drága és nem olvassa el egymástól gyászolni. Hosszú élettartam és a jó szerencsét!

A lányom! Te születtél a világra, és már régóta várt. Elmentem az óvodába, majd iskolába. Mi együtt csinál házi feladatot, és sír, hogyan húzta a zsinórra. Akkor a bálba, és halvány rózsaszín ruhát. És felvételi az egyetemre. Most már találkozott méltó fiatalember, és már összegyűjtött abból az alkalomból az esküvő. Türelem, kicsikém, és bízik a férje. Család - nem könnyű, és élni fogsz, mint, én, és talán több is, és akkor gyalog az esküvő gyermekük. Tehát azt szeretném, ha nem sajnálom, hogy nem körülbelül egy napot töltött a férjével. Szeretlek és vágási kapcsolatok, hogy ahogy mondani tudott, és azt akarta ugyanaz. Boldogság és érzékenység. Ugyanaz marad, mint te, és hagyja, hogy az évek során csak erősíti a kapcsolatot, és egymás iránti tiszteletet.

Voice gyönyörű fiatal vicces gratulálok egy esküvő