Gratulálunk a menyasszony anyja az esküvő a lánya megható, versben vagy prózában saját szavaival

Az esküvő napján a legmeghatóbb gratuláció - az anya a menyasszony az esküvő a lányát. Nincs több ember, mint az anya. A húrok lelke hangolódik rá gyermekét, nem érti meg jobban, mint bárki más. Anyu megtanulja a legjobb adottságok: melegség, szeretet, őszinteség, kedvesség.Gratulálunk a menyasszony anyja az esküvő a lánya megható, versben vagy prózában saját szavaival

Az esküvőn természetesen gratulálok minden fontos. Gratulálok a vendégek, szülők, barátok, a tanúk - Nagyon jó hallani, de az üdvözlő anya a lányát Denham esküvő - a legtöbb ideges és szívélyes.

Csak egy anya megtalálja a szavakat, amelyek az irányadó fény a módja annak, hogy a boldog családi élet.

Az anya a menyasszony a ceremónia legfontosabb feladata -, hogy támogassa a menyasszony.

Készítsünk lakodalomban tart erőfeszítést, időt és az idegeket. Menyasszony az esküvő előtt mindig aggódj, aggódj, így anya mindig ott van, támogat és megnyugtató lánya. Anyu ad tanácsot, amikor kiválasztják a ruha, frizura, különböző kiegészítők és így tovább.

Ismeri a vőlegény szülei zajlik a menyasszony otthonában, és anyám nagyon sok a teendő: elkészíti a ház, főzhetnek, és jó, hogy megfeleljen a jövőbeli család. Anya elmagyarázza lánya, hogyan kell vezetni otthon, hogyan kell kezelni a férje kíván létrehozni, boldog családi életet.

Gratulálunk a menyasszony anyja az esküvő a lánya megható, versben vagy prózában saját szavaival

Az egyetlen dolog, amit meg kell emlékezni, hogy minden legyen az intézkedés, akkor is, ha tanácsot ad. Nem szükséges, hogy minden a felkészülés az esküvő is. Meg kell segíteni, amennyire szüksége van a fiatal.

Most beszéljünk a legtöbb anyám beszédet.

Hogyan kell kezelni a fiatal, hogy a teljesítmény nem volt szép és őszinte? Internet tele van szép kívánságait versben és prózában, meg vannak írva egy szép nagy kártya és olvasni. Egy ilyen lépés engedheti meg magának barát, rokon, de kiságy olvasás - nem opció az anya.

Ha továbbra is szeretne olvasni egy szép verset, feltétlenül kell megjegyeznünk. Puskát a szöveg a vers jobb kéznél van. Versek olvasni érzelmileg, ez a lehetőség is elfogadható.Egy másik lehetőség, ha kevés az idő vagy memória problémák, írhat üdvözletet a tekercset a lezárást, mint megbízást, és olvasni.

Mit nem lehet üdvözlő édesanyja - próza saját szavaikkal, verset - csak annyit kell rögzíteni. Izgalom, fáradtság nem engedi bejegyzését óramű, ezért a legjobb, hogy készítsen.

Gratulálunk a menyasszony anyja az esküvő a lánya megható, versben vagy prózában saját szavaival

Ez lehet rendelni szakemberek. Nem számít, aki azt írja, hogy nem számít a forma, a legfontosabb dolog - a jó, meleg és bensőséges teljesítményét.

Nincsenek különleges szabályok megalkotásához egy gratuláló beszédet, de be kell tartani bizonyos pontokon.

Először is, hogy kifejezze háláját, hogy a vendégek számára az a tény, hogy jöttek gratulálni a fiatalok. Akkor néhány szót a menyasszony, az ő gyerekkori évek, hogyan büszke tapasztalat ebben az izgalmas pillanatot. Ennek ellenére, nem fanatizmus, nem szabad összekeverni a menyasszonyt. Jobb azt mondani, milyen szép lány ma. Feltétlenül említést a vőlegény, új rokonok.

A legfontosabb része - ez a kívánsága a fiatalok. Gratulálunk minden szülő sokáig süllyedni a lelket, megérintette a könnyek, és nem szabad kihagyni ezt a részét a forgatókönyvet.

Lehetőség van, hogy befejezze a közmondás, népi bölcsesség, idézet a családról. Nagyon jól, ha hallasz egy dalt anyám végrehajtását. Az utolsó szó - ez egy pirítóst, hogy a fiatalok számára.

Gratulálunk a menyasszony anyja az esküvő a lánya megható, versben vagy prózában saját szavaival

Anya szavai az esküvőn, hihetetlen teljesítmény. Csak az anyám, tudván lánya fogja mondani ezek a megfelelő szavakat, hogy segítsen egy fiatal család, hogy boldog legyen, és könnyen hordozható minden terheit háztartásban.

Összefoglalva Két fontos pontot. Ez egy pozitív átadása a hangulat, akkor beállíthatja az ünneplés, és a pozitív energiát. A második - egy bölcs Mama mandátumát.

Ez a rituális gyakran használt ikonokat, gyakran egy ikon a Szűzanya. Odaadó nászutas tárolni a családban.

Anya szavai azt mutatják, minden őszinteség, melegség, érzékenység és a meleget. Ezen a napon, majd a legközelebbi embert, rokonok, barátok, és nem kell aggódnia. Apropó szó, nézd meg a személy, akinek tartozik: a vendégek a lánya, a vőlegény.

Gratulálunk a menyasszony anyja az esküvő a lánya megható, versben vagy prózában saját szavaival

Anya egy humorérzéke - is, de a képregény formájában búcsú nem alkalmas. Fontos, hogy megbirkózzon a szorongás, ha az érzések elsöprő, akkor jobb, hogy az idő arra, hogy beszéljen később. Megbirkózni a szorongás segítséget, mindenekelőtt egy próba az ő beszédét.

Beszéd a nyilvánosság előtt lehet, mint egy színházi előadás és egy hihetetlen kell dolgozni magukon. Vesztes szöveg, arckifejezés, gesztusok, mozdulatok, biztos, hogy bemutassák a teljesítmény, hogy valaki, vagy próbálni a tükörben.

Az előadás előtt kell tennie néhány légzési gyakorlatokat, gyakorolja az arc nem fáj az izmok ellazítására. Meg kell pozitívan gondolkodunk, és pozitívan, és ne aggódj, ettől csak rosszabb lesz. Egy hangszóró érzi, hogy mennyire aggódnak a jelenlegi helyzetben nem ismeri.