Gratulálunk a szülők az esküvőn lánya

Gratulálunk a szülők az esküvőn lánya - szép hagyomány, amelynek célja, hogy bemutassa a menyasszonyt boldog apja és anyja. Ezek a szomorú, hogy a lánya elhagyja az apja házában, hogy csavarja a családi fészket. És hogyan fogják támogatni, amennyire csak lehetséges, hogy segítsen egy fiatal család.Gratulálunk a szülők az esküvőn lánya

Mit kell mondani, hogy a lánya esküvőjére

Nem esküvő teljes könnyek nélkül. Könnyek a szülők, akik kísérik gyermekeiket az új felnőtt, a családi élet. Amennyiben tegnapi gondtalan fiú és lány van egy csomó, hogy maguk döntsék maga végezni a különböző munkahelyek, és felelősséget nem csak maguknak, hanem az a személy, akivel úgy döntenek, hogy csatlakozzon az életét.

Nagyon gyakran, a kapcsolat a szülők és a lánya közelebb vannak, mint a fia. Ezért, hogy erkölcsi támogatást a lány, és mutasd meg neki a szeretet, anya és apa kell találni a megfelelő szavakat, őszinte, érzékeny, kifejező valamennyi skáláját érzelmek.

Lánya akar hallani a szülőktől nem csak szavakkal gratulált, hanem támogatja. Hogyan lehet boldog ezen a napon nem volt egy lány, de ha a szám a saját szerető és megértő szülők, akkor sokkal könnyebb lesz, hogy vegyenek részt egy igazi felnőtt életben. Amennyiben már rendelkezésre kell független és felelős. Természetesen ezen a napon - a legemlékezetesebb és izgalmas a lányok, így ő is tapasztalni erős érzelmek. A feladat a szülők -, hogy megnyugtassa a lányát, hogy támogassa azt, és megmutatni, hogy van egy megbízható hátsó.

Az esküvő, a gyermek nagyon fontos, és a jóváhagyását szülők kiválasztott egy fiatal férfi. Beszédében az apa vagy az anya a leány kell mutatniuk, hogy tiszteletben tartja a választott menyasszonyt, készen arra, hogy ez a családom és segíteni. amikor az esetben, ha a Tanács, hogy építsenek egy család életében. De csak akkor, ha kérdezték, hogy a fiatalok között. Meg kell fogadnunk azt a tényt, hogy az új család született, és minden esetben, hogy ne támadják meg a személyes oldalát, még jóhiszeműen.

Különböző kiviteli alakok Gratulálunk

Gratulálunk a szülők az esküvőn lánya

Milyen stílusú gratulálok választani, megoldja kifejezetten a szülők a lányuk. A legfontosabb dolog az, hogy a szavak őszinték voltak, és őszintén. A fiatal nő tudta, hogy bár ő szerzett új állapotát a feleségét, mert anyukám és apukám azt továbbra is a kedvenc lánya.

A választás a stílus függ a kreativitás a szülők. Ebben az izgalmas helyzet, hogy valaki azt mondani, hogy nehéz lesz, és a kis szöveget prózában, és valaki képes lesz olvasni egy szép verset, kívánj valamit, és megbízatása a lányát.

De győződj meg róla minden szót kell tölteni a személyes tapasztalatok és érzések, mert az élet egy lány kezd egy új szakasza. És ez nem lesz mindig könnyű. És ez nem történik meg, a menyasszony tudnia kell, hogy a szülei mindig támogatni és segíteni.

versek

Megható és őszinte hang kezelés versben. Írás - egy bonyolult ügy, ezért a választott téma egy vers lesz egy csodálatos dekoráció az ünnep és a szívből jövő szavakat megérintette mindenki a könnyek. A szöveg lehet kicsi, de tömör és behatol a szívbe. Válogatás a költészet ma hatalmas, így kiválaszthatja a megfelelő nem lesz probléma.

Kívánja prózában

Nagyon jó lehetőség üdvözlő szülők az esküvőn a lánya szívből jövő szavak próza. Válasszon egy kívánság-búcsú a lányával, a szülők az interneten, de jobb, hogy készítsen egy rövid beszédet, és őszintén mondom, minden, ami a szívből jön. Gratulálok, kívánatos, hogy írjon le egy szép kártya a pillanatban az izgalom, hogy ne felejtsük el a fontos és intim gondolatok.

Gratulálunk dal

Ha a szülők nem csak azt, hogy őszintén gratulálok szeretett lánya a házasságot, de a meglepetés vendég, akkor lehet választani egy jó dal, vagy össze a szöveget a már jól ismert dallam. A szavak, egy gyönyörű dallam, a szülők beszélni érzéseit egy lány, aki mindig a számukra, hogy továbbra is egy kis kedvenc baba.

Gratulálunk a szülők az esküvőn lánya
Felkészülés egy esküvő - hol kezdjem

Adott végre zeneszám, de ennek hiányában a hallás, jó helyettesíti a hagyományos rap dal válik.

Rímelő szöveg narrátora gyors egymásutánban a menyasszony szülei, ez lesz a meglepetés mindenki számára. Ez is segít megbirkózni az izgalom és a könnyek, elkerülhetetlen a teljesítménye lírai dalokat.

Ebben a formában a gratulációkat nem kell félni, hogy bármely kívánt kifejezést hirtelen kirepül memória, hívatlanul könnyek smazhut összes teljesítményt.

Mit nem lehet azt mondani a gratulációGratulálunk a szülők az esküvőn lánya

Lánya férjhez megy, és az új ember jelenik meg a családban. Még ha a fiatalok, hogy külön élnek a szüleiktől, családi összejövetelek, közös látogatások és teszi elkerülhetetlenné. Hogy a kapcsolatok fiával hajtva rendesen, meg kell, hogy tartsák tiszteletben a választás a lányát. Előfordul, hogy az anya és az apa nem szeretik a leendő férj a lányok, de a kedvéért az ő boldogsága, egyetértenek azzal, hogy vigye a családját.

Az üdvözlő szülők az esküvőn lánya során egy banketten nem szükséges kitérni az ilyen dolgokat. például:

  • szemrehányást lánya miatt a vágya, hogy férjhez akarata ellenére a szülők;
  • sajnálja a döntését, hogy összekapcsolja az életüket egy adott személy;
  • elégedetlenség a fiatal lánya férje és rokonai;
  • vőlegény figyelmeztetések a jövőben a családi élet;
  • megfelelő tanácsadás és buta viccet a vőlegény személyiségét.

Gyakran mondják, az ilyen dolgok öntudatlanul, gyakran anélkül, hogy akarta megbántani a férje lánya, de ő és a rokonok az ő oldalán maradhat rossz érzés és a harag. Tehát tanácsot valamennyi szülők a lányok: elkerülni az ilyen tippeket, gratulálok az ifjú pár és őszintén örülnek a saját boldogságát.

Forma gratuláló beszédet

Nincsenek kötelező követelményeket a formáját és tartalmát egy adott beszédet a szülők. De ez jó gyakorlat, hogy kifejezte tiszteletét a meghívott és a friss házasok. Így gratuláló beszédet, azt kell figyelni, hogy a következő pontokat:

  • Kedves és őszinte szavai lánya kell mutatni mindenkinek, hogy boldog és büszke a gyermek. Egy vagy két rövid vicces történeteket az élet egy lány akkor szülői melegség és a lágyság. A lényeg az, hogy ezek az emlékek nem tévesztendő menyasszony.
  • Továbbá meg kell említeni, hogy hagyja jóvá a választást a lányát. Mesélj egy kicsit a vőlegény, de jó. Jó őszinte szavai egy fiatal férfi lesz az alapja a jövőbeni kapcsolata az apa és az anya-in.
  • Szeretném, ha a fiatal pár együtt élni boldogan.
  • És mint egy tapasztaltabb és idősebb nő, a menyasszony anyja is adni a lányát búcsú és néhány tipp. hogy segítse a fiatal pár együtt élni boldogan.
  • Végén gratuláló beszéd egy jó hely, hogy a hagyományos bölcsesség, idézet. Vagy egy gyönyörű dalt.

A menyasszony anyja az Ige lesz fontos búcsúzó szavai az ő lánya. Ez volt ő, aki a legjobban ismeri a gyermek, és adhat fontos tanácsot, hogy hasznos lesz a családi életben. A lány apja is gratulálni az ifjú, és kívánunk nekik a szeretet és a boldogság.

Szövegeinek gratulálok szülők

Gratulálunk a szülők az esküvőn lánya

A szavak gratulálok az esküvő a lánya szülők választhatnak a cikket. És ami a legjobb az egészben, hogy néhány szöveget alapul, és adjunk hozzá egy személyes szó, és csak akkor ismeri a tényeket az élet a lányát.

Szeretett lány! Ma lesz egy menyasszony a feleségét, hogy ez a csodálatos fiatalember. Ön létrehozott egy család. És most ő lett a gyám a saját kandalló. Hagyja, hogy a kis láng a kandalló soha nem megy ki. Hagyja, hogy a tűz felmelegíti, és a gyerekek. Hadd égjen folyamatosan és fényes lánggal nekünk, a szülők és az összes rokonok. És ne fizessen bármely világi vihar, eső vagy könny, nincs szél elválasztására. Légy boldog, mi a lány!

Gratulálunk a szülők az esküvőn lánya
Felkészülés egy esküvő - hol kezdjem

Kedves lányom! Örülünk, hogy ennyire boldog, szerető és szeretett. Te vagy a legszebb menyasszony a világon! Büszkék vagyunk arra, hogy nőttek olyan okos, tisztességes és művelt lány, aki egy-két figyelemre méltó ember. Tudjuk, hogy te vagy a legcsodálatosabb feleség és anya. Szerelem a férje, támogatta őt az egész. És ne feledd, hogy a férje - a fej, és a felesége - a nyakát. És mindig izgul a helyes irányba.

Milyen kár ... Milyen kár, mi lány nőtt fel olyan gyorsan! Milyen kár, hogy nem kell többet felébredni korán reggel. Milyen kár, hogy nem vezet a kezét, hogy a matiné vagy az osztályban. Milyen kár, hogy nem fogok zsinór akkor zsinór és varrni egy farsangi jelmez a színészkedést.

Lettél ilyen érett és gyönyörű lány. Úgy döntött, hogy egy tisztességes párt. És az apám, és én szeretném, ha egy hosszú és boldog életet, a szeretet és a hűség, erős és egészséges gyerekek. Szeretünk benneteket, és mindig várom, hogy keresse fel magad!

Az én kis hercegnő! Saját öröm, büszkeség, és boldogságot! Úgy tűnik, csak tegnap anyám átadta nekem a kórházban egy nagy köteg tarkított a legszebb lány a világon. Tegnap untatni a vállára, hogy az óvoda, kísérték az iskolába, találkozott az este után a szakaszt. Várom a buszmegállóban, miután a filmek és a tánc. Azt csodáltam, amikor a bálon az iskola megkapta a tanúsítványt különbséget, és a diploma megszerzése után - kitüntetéssel végzett. Proud. ha a versenyt nyerni érmet. Ma nem látok elég az ő kislány. Maga házas, és hozzon létre egy család. Légy boldog, hercegnőm. És ne felejtsük el, hogy kedvünkbe anyjával unokái.

Kedvesünk lánya! Örülsz, és örülünk. Mert a boldogság a szülők kapcsolatos kedvenc gyermeke. Gratulálok a házasság, a teljesítménye a dédelgetett álmok.

Azt találtuk őt herceg fehér lovon. Szeretem őt, és hű egymást. Azt szeretném, ha van egy nagy, boldog család, a jólét otthon, jó egészséget, sok gyerek. Légy boldog!

Te, mi, a lányom, gratulálok

Találtam a boldogság a tiéd.

A szomorúság a szíve elengedni,

Azt mondjuk ilyen szavak:

Boldogan élnek, békés,

Hű marad évek!

Egyhangúlag határozatot

Legyen ez osztani a költségvetést!

Ne felejtsük el, a lányom: te most a felesége!

És a férjem és akkor most egy család!

Teljesítette az álmait,

Él együtt a boldogság és a szeretet.

Minden segítik egymást,

Család szerencsétlenség, nyomorúság őr!

Mostantól kezdve nincs több szó „te” és az „I”

És van csak a „mi” és „mi boldog család!”

Hosszú mióta zsinórra fonott?

Mióta olvasni meséket?

Ma, hirtelen rájöttem,

Mi lett a felnőtt, a lányom!

Akkor kapott a családját,

Talált szerelem, sorsát.

Szeresd a házastárs, sokan nem esküszöm!

És ne felejtsük el, az apja!

Házastárs hűség tartod,

Sietünk Rodi unokák!

Hogy múló éveink!

Milyen gyorsan nőtt lánya.

Tegnap díszítették íjak és szalagok

Ma - egy hófehér fátyol.

Ma az a nap boldog az Ön számára

Támadt egy új család.

Tartsd a düh és a szemmel verés,

Hogy lehet összeegyeztetni egy vitát követően azonnal.

Élő házastárssal boldogan és békésen,

És ha hirtelen kell nővér unokák?

Hívjon hamarosan! A csoport a nagymamák és két nagyapja

Nevelés és kényeztesse őket, kész!

Rég elmúlt az idő, amikor egy lány sétált a folyosón a könnyek, gyakran akaratuk ellenére. A szülők így lánya tudta, hogy az élete nehéz lenne, és nem mindig szórakoztató. Ma, egy esküvő - egy boldog nap a szerető fiatal pár. Ezért gratulálok a szülőknek az esküvő mégis, és vannak könnyek, de a könnyek gyakran a boldogság a kislányával, aki talált egy szeretett, és hozzon létre egy család.