Gratulálunk az esküvő a menyasszony szülei prózában

Gratulálunk az esküvő a menyasszony szülei prózában

A szülők a menyasszony során az esküvői ünnepségek az elsők között gratulálni a fiatal, kívánunk nekik boldogságot és így végső utasításokat kezdete előtt egy új család házas élet. Megtalálni a megfelelő szavakat, mert az izgalom nem könnyű, így példát gratulálok egy esküvő a menyasszony szülei prózában nagyon hasznos lesz, és segít, hogy ne vesszenek el a megfelelő pillanatban.Egész esküvő napján a menyasszony szülei általában aktívan segítsék a fiatal, végző különböző szervezési munkát. És mire a menyegzőt jön a sor, hogy tósztot, hogy az erők, hogy össze menet közben szép üdvözlő beszédet, és nem maradhat. De a fiatal, és a vendégek várnak a szülői szavak!

A helyes megoldás az, hogy felkészüljenek a következő gratulálok. Ehhez, akkor írj egy egész beszédet, és tanulni, és tudod, hogy a kis üres nyomokat, hogy segít a megfelelő időben, hogy emlékszem, mit akartam mondani, hogy fiatal. A készítmény fontos figyelembe venni néhány alapvető árnyalatokat.

Tehát ne feledjük, hogy akkor egyáltalán nem kell elmondani egy hosszú beszédet. nagylelkűen fűszerezve népi bölcsesség, vagy idézi filozófusok, és ha a stílus - ez a rövid, csak azt mondják, örülnek a fiatal, kívánunk nekik a boldogság és a megértés.

Ha azt szeretnénk, hogy nem az eredeti köszöntés. Felvehet egy mese vagy példázat elemeit. Csak tartsd észben, hogy gratulálok ne legyen túl hosszú, így a hallgatók nem fáradt, és ne veszítse el a téma az elbeszélés. Is, próbáld meg nem kap túl messzire trükkös kifejezéseket és ne használja az ő gratuláló prédikáló hangot.

A esküvő a menyasszony szülei egy szót adható többször, így a legjobb, hogy legalább egy pár lehetőség gratulálok raktáron. Példák gratulálok egy esküvő a saját szavaival nevében a szülők a menyasszony nyújtunk további.

Üdvözlet a szülők a menyasszony fiatal

***
Drága gyermekek, (neve) és (név)! Mi áldja meg az erős házasság, a szorosan összefonódott család. Békében és barátságban, igen megállapodás jelenleg a boldogság, az öröm, az emberek! Hagyd, hogy a család a gyermekek nevetnek, hagyja őket a házban lesz béke és a jólét!

***
Ma, drága gyermekek, a család vált. A legszebb óra eljött a nap. Ma van szebb és legboldogabb ember a világon, az egész világ tárul fel előtted, és a közepén - akkor két szerető ember. Azt kívánjuk, hogy az egyik közös szál, hogy az Egyesült soha törött és nem terhelt. Hagyd, hogy a család nem tönkretenni a gonosz szenvedélyek. Az önkéntes egyesület kell a béke, a szeretet és a kölcsönös tisztelet. Isten adjon erőt az a tény, hogy a házasság erős és hosszú

***
Lovely (házastárs nevét)! Van ma egy különleges, ünnepi nap! Ma váltak férj és feleség. Ma már tett egy komoly, fontos lépés egy új életet. Szeretnénk minden jót kívánunk és hő, sok boldog napot. Építsd meg a házat, úgy, hogy boldogan éltek benne, a növény a kertben - a legjobb, neveljék gyermekeiket, hogy a büszkeség. Ne feledd: egy erős család - a kulcs a sikerhez az életben. Vigyázz, és értékelik egymást, egymásnak reményt és támogatást.

***
Drága gyermekek! Azt szeretném, ha csak a legjobb az egészben - az öröm, a boldogság, a szeretet és nagyon szeretnénk, hogy a családi élet volt a fény, mint egy toll, akkor is, ha a gyűrűt teszel egymás lábára. Téged (menyasszony neve) akarunk lenni egy gondoskodó feleség és jó barát, segítsen férjének Tanács olyan kedves szót. You (vőlegény neve) kíván lenni a család feje, a megbízhatóság és a támogatást, hagyja, hogy a felesége fog követni, mint egy kőfal. A Tanács és szeretlek!***
Kedves gyerekek, hadd mondjak el egy búcsúszavam, ezen kedvező nap. Éljünk úgy, hogy a ház mindig uralkodott az öröm, a nevetés hangzott, dalok, boldog gyerekek hangját. Együtt épít a legjobb, jó és varázslatos világ. Reméljük, hogy a család modellje lesz a családi boldogság és a jólét!

Üdvözlet a szülők a menyasszony lánya

***
Kedves lány, ma te vagy a legszebb menyasszony a világon! Örülünk, hogy a csillogó szemek, a mosoly, hogy milyen szánalmas Ön tartja a kezét a férje. Azt szeretné, hogy családja legyen erős és boldog. Szeretettel, védik egymást. Légy bölcs, türelmes, gondoskodó feleség, és hagyja, hogy a férjed lesz erős, szerető, hűséges férj. Sok szerencsét!

***
Lánya! Ma csodálni, hogy az összes barátok, rokonok és barátok. Te vagy a legszebb és boldog menyasszony a világon! Szeretnénk, ha a férje minden évben, hogy a családi élet nézte meg szerető szemében ugyanaz, mint ma.

***
Szeretett lánya! Az összes mese esküvő egészet végét. De tudom, hogy az esküvő - ez csak a kezdet. Az elején a hosszú és boldog házasélet. És a családi élet tartott és tetszett mind a te, te, lányom, hogy bölcs, türelmes és szerető. A nő tartja a családot, és azt kívánjuk, hogy a család élt boldogan!

***
Édesem! Mint egy tinédzser, te elmerült „skarlátvörös vitorla”, és várta herceg. És az apám és én nagyon elégedett, hogy a Assol szerencsés, hogy megfeleljen az ő kapitánya Gray. Kívánok egy életen át kell menni a néma tenger a családi élet, egy egységes vitorla, szőtt szerelem, a bizalom, a tisztelet és a hűség!

***
Azt lehet mondani, hogy szeretsz, de nem tudom, mi ez. Akkor várni, és nem várhat. Azt ígérhetem, de elfelejteni az ígéretét. Lánya! Kívánom, és (a vőlegény neve) az Ön számára a családban mindig adják, amit ígérnek, várva egymást, és szeretik a szíve.

Üdvözlet a szülők a menyasszony a vőlegény

***
Hány ember jött a gonosz viccet anyósa. Minden hazugság! Hogy az anya-in-law, hogy - azok az anyák, akik szeretik a gyerekek. Fiam, azon a napon az esküvő szeretném mondani, hogy mind a ketten, hogy szeressétek egymást, soha nem kapcsolja el egymástól, bíznak egymásban.

***
Nem számít, hogy hogyan áll a legszórakoztatóbb történeteket zyatyah és teschah, és fia, szeretem nagyon! Ő volt az én egyetlen, igaz, hogy férje egyetlen lányom! Legyen mindig ugyanaz a csodálatos, mint ma, köréje gyűltek igaz barátok, teljes szívemből szeretem fiatal felesége, és csak légy boldog!

***
Egészen a mai napig, volt egy lánya, és most van több és fia - (vőlegény neve). És most, kedves fiam, szeretném elmondani, hogy egy nehéz pillanatban akkor mindig jön hozzám segítségért, mint az anyja. Ígérem, hogy tartsa tiszteletben akkor ugyanúgy, ne ítélj, hogy a kis hibákat az életben, és mindig segít a jó tanácsot. Együtt élni egymással, és akkor lesz jó barátok. Ön a jólét, a szeretet és a nagy boldogság!

***
Nos, itt jött a nap az esküvő, kedves (a nevét a menyasszony és a vőlegény)! Gratulálok, a gyerekek, és a jogok az anyáról kívánok, (vőlegény neve), a bátorság, és a lányom boldog. Úgy vélem, hogy mindig megtalálja a közös nyelvet, mert valójában nincs mit megosztani. És ha ez megtörténik, akkor biztos, hogy a dolgok jobbra, és mindannyian együtt élni békében és barátságban!

***
Ma, örülök, hogy a családja az ő fia. Meg ne a vér, de (a vőlegény neve), anya lettem. És ezen a kedvező nap, kívánok mind a gyerekek, soha nem törik esküt, hogy adtál ma. Legyen megbízható hátsó a család boldogságát. Hagyd, hogy a lélek és a sors lesz törhetetlen. Hagyd, hogy a szívét verte kórusban, és feleségül a nap áldott. Építsd meg a boldogságot, és nem nézett a múltban. Ha valaha is megállapodtak, kor és boldog. A Tanács és szeretlek!

Gratulálunk az esküvő a menyasszony szülei prózában

Bizonyára az emberek általában olyan lusta, hogy még a legegyszerűbb köszönés nem lehet azt mondani a saját nevében? Hát ez nehéz, hogy gratuláljak a kolléga vagy egy barát boldog rozhedniya, mert minden már perezhelali, és szeretné az új nem jelenik meg minden évben. de az esküvő nem minden évben, így azt lehet mondani az üdvözlő melegen, és nem kísérlik az üres!

Anatole 18/07/16 12:22 Válasz 0

és írni, és rakjon ki, és nem próbálja meg, hogy okos nehéz?
és olvasni mások üdvözletét nem káros, legalábbis annak érdekében, hogy beállítsa a pillanat, amikor a feje képzés tele hosszabb.

Konstantin 02/07/17 16:27 Válasz 0

Ha hibát talál, jelölje ki a kívánt szöveget, és nyomja meg a Ctrl + Enter