Gratulálunk az esküvő a szülők prózában és versben

Az esküvő, a szülők szerepe nagyon fontos és tiszteletre méltó, ők is törődött létre meleget és kényelmet biztosít a gyerek, így a nap fényes és felejthetetlen. Szónoklat ifjú szülők - egyfajta búcsú egy új életet. Ez egy nagyon fontos szakasza az ünnepségen, és áldás - a kulcs a boldog házasság.Gratulálunk az esküvő a szülők prózában és versben

Gyakran egy esküvői forgatókönyv, nincs egyértelmű sorrendje a ki és mikor fog beszélni gratulálok. Ólom leggyakrabban úgy dönt, hogy mikor kell hívni az újonnan készült apa-in és a tesztet. és az anya-in-law. Ezt követően, gratulálok ifjú közeli hozzátartozók - testvérek, nagyszülők, nagynénik és nagybácsik. Elvileg nem olyan fontos, hogy hallja a köszönés prózában vagy versben, a legfontosabb dolog - meg kell őszinte. Íme néhány példa a gratulálok az esküvő a szülők.

Gratulálunk az esküvő a szülők prózában

Drága gyermekek! Hogy repül az idő, itt hagyja a szülői fészket, és belépnek a közös családi életet. Azt szeretném, ha élni szeretetben és harmóniában, hogy nem élnek egymástól maguknak és egymásnak. Azt mondják, hogy a szeretet - ez nem akkor, amikor egymásra néznek, és ha megnézzük ugyanabba az irányba. Tehát, azt kívánjuk, hogy nem tudtad, bánat, éltünk harmónia, tisztelet a felét, és nézett mindig egy irányba - előre felé új örömöket. Nos, mi támogatni fogja, és segít a nehéz időkben!

Drága gyermekek! Azt szeretném, ha csak a legjobb az egészben: az öröm, a boldogság, a szeretet és nagyon szeretnénk, hogy a családi élet volt a fény, mint egy toll, akkor is, ha a pereme a gyűrű, amit viselnek egymás kezét. Téged (menyasszony neve) akarunk lenni egy gondoskodó feleség, egy jó barát, segítsen férjének Tanács olyan kedves szót. You (vőlegény neve) kíván lenni a család feje, és megbízható támogatást a felesége az Ön számára, mintha egy kőfal. A Tanács és szeretlek!

Drága gyermekek! Azt szeretném, ha együtt élni, amíg arany esküvői és ne vesszen el a szerelem! És ne legyen öröm és bánat, akkor képes lesz legyőzni őket, mert együtt vannak! Ne engedje, hogy bárki, hogy elpusztítsa a családi vagyont, ne a szeretet, bíznak egymásban, elfogadják egymást, tisztelik egymást. És hagyd, hogy érzelmek idővel csak erősebb és mélyebb, és a családi tűzhely égő fényesebb! Szeretünk! Csók!

Lovely (ifjú nevek). Ezen ünnepélyes napon szeretnénk áldja meg a hosszú élet a szeretet és a boldogság. Azt szeretné, hogy családja jólétét, a béke és a jóság! Tegyük fel, hogy minden nap az érzéseidet erősebb. Élj a boldogság és öröm számunkra. Hagyd otthon csengő nevetés a gyermekek, és soha nem lesz szoba könnyek!

Kedvenc gyermekeinket! Teljes szívemből kívánunk boldog házas életet. Hagyd új családi fészek mindig tartja a meleget és a kényelmet! Hadd által gyakran látogatott gólyák, és a kis, amíg a család lesz a nagy és barátságos! Élő, mint egy hattyú: a hattyúdal, hattyú hattyú hűség és a szeretet, még évtizedekkel később is!

Lovely (ifjú nevét)! Ma az életedben jönnek ünnepélyes és szép nap - akkor lesz férj és feleség. Kétségtelen, hogy ez egy nagyon fontos lépés. Kívánjuk, hogy a házban csak világos és napos idő, jó, boldogság, hagyd, hogy a kapcsolat, a gyerekek, otthon lesz a tárgya a büszkeség. Mégis, a legfontosabb dolog mindenki életében - nem le, hanem egy erős és szerető család. Vigyázz, és értékeljük a társ válik egymás támogatása és sohasem választotta!Kedves és szeretett gyermekeink! Ezen a napon szeretnénk kívánni boldogság, a szeretet és a jóság. Hagyd, hogy a társa lesz remény, a szeretet és a bölcsesség, és az életed tele lesz kellemes meglepetés és kalandok. Azt szeretném, ha boldog a család fürdés és hagyja, hogy a hajó a szeretet soha nem kopogtatnak a megadott sebességgel!

Kedves ifjú! Ezen a napon, azt kívánjuk, hogy a család élete mindig is egy ünnep, és a nászút soha nem ér véget. Hagyd otthon kell tölteni öröm, mosoly, nevetés és boldog gyermekek hangját. Életet élni - nem egy mező menni, így vigyázni, és támogatják egymást minden helyzetben, és a magunk részéről ígérjük, hogy segítsen minden erőfeszítést!

Drága gyermekek! Minden szülő egy ilyen eseményt, mint a kötés a kapcsolatot szent fogadalmak - ez egy nagy öröm. Szeretnénk kívánunk jóság, a megértés, a ti otthon nem hagy szeretetet és jólétet, és az összes törekvések végződnek sikerrel. Hagyja, hogy a élet körül már csak jó és megbízható emberek! Csók!

Kedves ifjú! Gratulálunk a megjelenése új boldog család. Kívánunk élni szerelem és a boldogság sok éven át, még akkor is, ha megkerülik a baj a párt veszekedés és lábszárvédők. Azt kívánjuk, hogy minden további lépéseket az élet együtt, csak együtt konfekcionált. És ha valaki a te ütközöl, a másik minden bizonnyal támogatja azt, mert e nélkül elképzelhetetlen egy boldog házasélet. Sok szerencsét!

Nos, a fiatal, aggódunk, mint te. Szeretnénk gratulálni a házasság, akkor sokáig sétáltam ez a fontos lépést, és végül hozta nekünk annyi örömet - egy séta az esküvő. Azt szeretném, ha a határtalan boldogságot, jó gazdagság és a jólét a házban!

Ebben a gyönyörű nap, szerettük a gyermekeinket, akkor fog kifutni együtt. Nem csoda, hogy az emberek azt mondják, hogy egy szép és egy sátorban paradicsomot, az azt jelenti, hogy a szerelem segít leküzdeni a nehézségeket és megpróbáltatásokat az út mentén. Mi szívből szeretnék kívánni, hogy az unió mindig is a szerelem, a jövő tiszta volt és felhőtlen, és örömteli életet. Értékelje minden pillanatban, és hálát adok az élet hozott össze benneteket. Boldogan éltek! Csók!

Drága gyermekek! Megtalálni az igaz szerelmet nem adják mindenkinek, mert ez olyan, mint a tűz, amely nem éget, és felmelegíti a szívet, finom és bódító bor válik édesebb és ízletesebb minden évben, ebben a hatalmas óceánban, ahol megfullad. Azt akarom, hogy vesse fel ezt a poharat az élet felhőtlen és határtalan boldogságot! Szeressétek egymást, és boldogan él örökké!

Drága gyermekek! Tehát kóstolta egy darab az esküvő egy vekni. És mi nagyon szeretnénk, hogy mindig tartják a meleget a szívedben, ami tartotta a kenyeret. Hagyd otthon mindig jó és hű embereket, akiknek mindig van egy élvezet, és egy kedves szava. Tegyük fel, hogy az életben nem lesz hely a bánat, igen, a teszt lesz, de akkor át őket bravúrral, mert folyamatosan a szerelem! Békében és boldogságot!

Üdvözlet a szülők, hogy az esküvő a vers

Gratulálunk az óra,

Szerencsére, a barátság és az öröm,

Hagyja, bánat ne érjen téged

És ez jó lesz és boldog a régi kor!

Hagyja, hogy a ház a virágok virágzás,

Nincs olyan hely a viszály és a nyomor,

A család hamarosan megtelt gyerekekkel,

És a hajó megkerülik a rossz időjárás!

Hagyd, hogy a házasság sikeres lesz,

A szakszervezet oszthatatlan,

A szeretet inspirál,

Becsület és dicsőség a fiatal!

Segítségével inspirálja érzéseit,

Gyermekek örömére a szív,

Fájdalom, bánat nem tudja

A boldogság a végén!

Amely szívüket egymásnak

Az uniós törvény megkötésével,

Élő Ön családi körben,

A házam szerencsétlenség nem üres.

Hagyja, hogy a nap ragyog az égen,

A bypass bajok akkor hagyja

Minden is hagyja szikra gyűrű

A szeretet nem változik, a szomorúságot.

Drága gyermekek,

Most azt szeretném, ha,

Minden ezen a földön

Akkor kétfelé osztjuk!

Segítségével a házban boldog lesz

És ez lesz a boldog család,

Hagyja kitérő minden rossz időjárás,

De a szerelem mindig érvényesül!

Mit - hadd teljesíthető,

És jó most jutott eszembe,

Hagyja, hogy a szeretet a szívedben ragyog,

És csak a jó barátok találkoznak.

Kívánunk boldogságot és örömet

Azonban úgy élni, hogy idős korban!

Ahhoz, hogy a gyerekek a ház tele van,

Egy régóta dédelgetett kívánsága valóra válik! Csók!