Gratulálunk az esküvő a szülők prózában, gorko

Gratulálunk az esküvő a szülők prózában, gorko

Gratulálok a szülőknek a gyerekek esküvő

Lovely (házastárs nevét)! Teljes szívemből szeretnék kívánunk boldog házas életet! Sveyte a családi fészek kényelmes és meleg. Legyen ez a kis fészek gólyák gyakran felkeresik, hagyja, hogy a család növekszik ugrásszerűen! Élő - a két hattyú: hattyú hattyú szeretet hűség hattyúdal, hogy egy százezer év.Ezen szerencsés nap, örülünk, hogy itt egy csodálatos pár, hogy megy vitorlázni együtt az élet és ünnepli ezt az eseményt. Nem csoda, hogy azt mondják, hogy a szeretett paradicsom és egy sátorban. Ez azt jelenti, hogy még a keserű poharat lehet édesített szerelem. Üdvözlettel, és teljes mértékben kívánják a szövetség között létrejött te, volt szakszervezeti szeretet, az elme, az öröm és a kölcsönös segítségnyújtás nehéz élet útját, így láthatja a boldogság a boldogság a többi, és megköszönte a pillanatok, amikor az élet hozott össze benneteket. Mert a boldog jelen és a fényes jövő!

Kedves vendégeink! Ma a családok között a menyasszony és a vőlegény, egy új rokonság. Divided hegy - fele bánat, közös öröm - öröm megduplázódott. Bármilyen csapások kevésbé érezték, ha nem esik egy, hanem több, és az öröm, egyre nagyobb. Kívánunk sok boldog évet egy új testvér Unióban! keserűen

Gratulálunk a szülők az esküvőn

Lovely (házastárs nevét)! Ezen ünnepélyes és izgalmas nap, kívánok szeretsz, óceán, tenger, boldogság és széles folyók jóság! Ha így van, hogy az óceán a szeretet el fog tűnni, tengeri obmeleet boldogságot és jó folyó pedig egy kis patak, akkor is, ha lesz egy tiszta és mély tó a remény. Remény, a hit, a szeretet és a bölcsesség legyen a társait. Hadd segítsen ne kapcsolja be az élet egy mocsárba a mindennapi élet. Hagyd, hogy a naponta kell tölteni öröm, szórakozás és a szeretet! Azt szeretném, ha boldog a családi úszás, hagyja, hogy a hajó nem tévelyeg!

Drága gyermekek! Gratulálunk figyelembe a törvényes házasság. Azt szeretném, ha boldogságot, egészséget, hosszú évek házasélet. Ön a házunkba - a ház. Vedd el a kenyeret és sót, és majd meglátjuk, ki a főnök.

Drága gyermekek! Legyen a boldog házasság! Legyen vidám a szerelem! Békében és harmóniában. Mindig szeretnénk boldogság hosszú, és így kívánok - az örök boldogságot, csak csak a szeretet világos, csak az igaz barátok! Nos, nézzük a szakszervezet, hogy boldog legyen!

Drága gyermekek, (neve) és (név)! Mi áldja meg az erős házasság, a szorosan összefonódott család. Békében és barátságban, igen megállapodás jelenleg a boldogság, az öröm, az emberek! Hagyd, hogy a család a gyermekek nevetnek, hagyja őket a házban lesz béke és a jólét!

Kedves menyasszony és a vőlegény! Ezen boldog nap, állsz a küszöbön egy új élet. Még csak egy kicsit, és akkor lesz férj és feleség! Megkezdése előtt a családi élet fogadja el a szülői útmutatás, és gratulálok!

Köszönöm a boldogságot, és nagy szeretettel jelentős bőség. Jólét és a boldogság a család!

Gratulálunk a gyermekek szüleinek az esküvőiKedves menyasszony és a vőlegény! Szívből gratulálok figyelembe a törvényes házasság és a kialakulását egy új család. A Tanács és szeretlek! A legszebb dolog az életben - egy nagyszerű emberi barátság és a szeretet. Hagyd, hogy a szeretet lesz, amíg az életed! Létrehozása egy család, akkor a felelős nemcsak egymással, hanem a közösség, és a tartozás neki - élni szerelem és a boldogság, hogy növelje az egészséges és boldog a gyerek és egy igazi támogatást a apák és anyák. Sok szerencsét, kedves ifjú, az elkövetkező években!

Drága gyermekek, címzés akkor az új életet kívánunk szereted, boldogság, családi jólét. Élj a neve a jóság és a szeretet. Mi áldja meg a boldog házasság és egy erős család!

Mint szülő, gratulálunk és megáldja a gyermekeket. Ők együtt építeni a saját boldogságát. Hagyja őket körül, hogy segítsünk egymásnak, hozzon létre egy erős család és várni, hogy ez boldog nap, amikor a gyerekek feleségül, kezdje a családjukat. És most, kedves vendégek, töltse ki a szemüveg, iszik a fiatal, az új család, és legyenek az élet, a hit, remény, szeretet! Csók!

Gratulálunk a szülők az esküvőn a friss házasok

Ne feledd: az élet él - nem a mező lépés! Kedves barátaim, az igazi érzéseit a szeretet, hűség, tisztelet meg kell őrizni a legnehezebb pillanat az élet.

Ma az ifjú a legszebb és legjelentősebb nap - a nap hozzárendelése az új és drága cím: férj és feleség. Ő össze életüket, és mert ez a nap nagy öröm. És végig az élet együtt, kéz a kézben kedvesével - ez egy nagy boldogság. Legyen ez a boldogság lesz örökre veletek a többi a hosszú élettartam, és meg fogja találni a boldogságot a gyermekek és unokák. Mert, a jólét! Csók!

Örülök, hogy az én reményt a jövőre nézve ifjú osztozik mindazok jelen az esküvőn. A vendégek adtak mai ünnep különleges csillogás. Ezúton is szeretném kifejezni neked, kedves vendégek, szívből jövő és őszinte hála ez a megtiszteltetés. Emelem poharam a drága és meleg vendégek.

Gratulálunk a szülők az esküvő fia

Kedves fiam! Köszönjük, hogy mit hozott a házunkba, és egy ilyen szép lány, mint a csodálatos (menyasszony neve). Szeretjük őt, mint a lánya, de várja a gyors mellett a fiatal család. Azt szeretném, ha minden a legjobb: a szeretet, a boldogság, az öröm. És a családi élet volt könnyű, mint egy toll, és még az út ruhával.

Lovely (házastárs nevét), ezen ünnepi nap, mielőtt Isten és emberek áldja meg a boldog házasság, hosszú házas életet. És kapsz egy szülő egy mandátum: boldogan éltek - jó ragadozó! Béke és öröm az Ön számára!

Gratulálunk a szülők az esküvőn szórakozás

Kedves .... Gratulálunk az első családi nyaralás! Kívánunk kívánság annyira, hogy ez egyszerűen nem számít. A boldogság a legnagyobb, hogy a világ csak van. Férj - feleség, hogy engedelmeskedjenek, és szeretem őt egy, a felesége - szülni a gyermekek, dicső, szép gyerekek. Várja a hősök és szép leánya!

Két galamb, kedves gyerekek! Minden jót neked, minden földi boldogság, a jólét és a béke az otthoni, jó jövedelem, egy erős család.

Fiatal kívánok boldogságot,

Valamint az egészség és a jó szerencse -

Rendben lesz szeretője

Boldogság és öröm a házban,

Az a család nem nőtt a szegényebb,

Hogy rabotushka főtt,

Hogy a felesége szült időtartama hét hősök -

És a lányok nem zavarja -

Minden gazdaság által működtetett!

Protect és tisztelik egymást, kívánok boldogságot és szeretetet!

Drága gyermekek! Ezen boldog nap kívánok sok öröm, szórakoztató és mosolyog. A családi élet - a folyó jóság és a méz, akkor ismét egymás iránt és szeretik az óceán tó a hit és a remény. Hattyú, a hűséget odaadás galamb. A hosszú és sikeres életet.

Lovely (házastárs neve)! Van ma egy különleges, ünnepi nap! Ma váltak férj és feleség. Ma már tett egy komoly, fontos lépés egy új életet. Szeretnénk minden jót kívánunk és hő, sok boldog napot. Építsd meg a házat, úgy, hogy boldogan éltek benne, a növény a kertben - a legjobb, neveljék gyermekeiket, hogy a büszkeség. Ne feledd: egy erős család - a kulcs a sikerhez az életben. Vigyázz, és értékelik egymást, egymásnak reményt és támogatást.

Lovely (házastárs nevét)! Ezen ünnepélyes és izgalmas nap, kívánok szeretsz, óceán, tenger, boldogság és széles folyók jóság! Ha így van, hogy az óceán a szeretet el fog tűnni, tengeri obmeleet boldogságot és jó folyó pedig egy kis patak, akkor is, ha lesz egy tiszta és mély tó a remény. Remény, a hit, a szeretet és a bölcsesség legyen a társait. Hadd segítsen ne kapcsolja be az élet egy mocsárba a mindennapi élet. Hagyd, hogy a naponta kell tölteni öröm, szórakozás és a szeretet! Azt szeretném, ha boldog a családi úszás, hagyja, hogy a hajó nem tévelyeg!