Gratulálunk az esküvő napján a menyasszony anyja

Különösen fontos a jókívánságok

A menyasszony, a lánya az anyja, felkészülés a nagy nap. Esküvői egy lány, aki gyermekkora óta álma egy herceg és a „hozomány” a csinos arca, akár a fehér, vagy legrosszabb esetben, holló, ló, részletesen hiszi tökéletes nap. Mi az? Kétségtelen, hogy nem kétséges, és megosztás: tökéletes reggeli -, amelyben tudjuk, hogy akkor fel. Ruha, játszik a nap minden árnyalatú csiszolt gyémánt, tejfehér, esküvő.Abban az időben a felkészülés előre, ügyelve nemcsak kiválasztásakor a leendő férj a menyasszony, hanem mindenféle kis dolog. Ezek közé tartozik számos esküvői dekoráció a terem, ahol nem lesz ünnep, válasszon ki egy fényképet, koreografált első táncot, az menyasszonyi csokor is keresett.

Amikor ez az egész, nastaot pillanatban, ébredés a torkában. A ceremónia után egy adott banketten a szülők. Lélegzet-visszafojtva, persze, főleg a menyasszony és a vőlegény. Toast anya lánya és az ő kis drágám. Tehát, gratulálok lánya esküvőjére, és az esküvő a menyasszony anyja.

Gratulálunk az esküvő napján a menyasszony anyja

Az anya a lányát - van a legközelebb ember a világon, így gratulálok az esküvő napján a menyasszony anyja és megbízatását nagy jelentőséggel bírnak. Anya, szerető, szerelem, az egyik legfontosabb ember az menyasszony lányát. Gratulál egyre óriási szerepet mielőtt az esküvő napján. Ez nagy segítség az elején egy boldog családi élet, mint férj és feleség, menyasszony és a vőlegény, lovebirds, szerelmi kapcsolat, hogy érvényesül: most és mindörökké.

Annak ellenére, hogy az ünnepélyes pillanat, a lakodalom nem valószínű, hogy jöhetnek szóba, hogy bárki hívni ugyanolyan egyszerű ügy, mintha utat a boltba egy pár cipő, amely összegyűjti a menyasszonyt. Ez volt az a pillanat, nagyon hasznos lehet, hogy támogassa egy szeretett - anyám, aki közel volt, látta az első mosoly, hallottam bizonytalan, „Agu?” Tartott a kezében, amikor az első lengő lépést. Az ismeretlen. Hagyd, hogy a szóbeli támogatás lánya, azt mutatja, hogy mindig „kéznél van”, a tűzbe, vízbe.

lányai gratulálok az esküvő anyám meg kell szólalnia, és nem csak a búcsú, és a megbízást, hogy vezessék a többi az életét, hanem egy kívánság legjobb barátnőjétől, aki mindig érti és támogatja a nehéz időkben.

Mi legyen az anya a menyasszony beszédet? Ez egy nehéz kérdés, amelyre nincs egyetlen válasz. Lehetetlen, hogy készítsen egy sablon alkalmas minden család a menyasszony és a vőlegény ezen a fontos napon. Felszólították a hőt az anya és lánya kapcsolat kell kiválasztani szavakat érkező hatalmas szívvel legfontosabb nők az élet egy lány.

Ne próbálja megtanulni fejből feszült szavak képmutatás látható, az nem rejtett. Az utolsó dolog, amit szeretnék a menyasszonyt, elrejti a szemét, hallani fontos ember pirítós, nem jön át a legszélesebb lelket. Még két szó (az egyszerűség kedvéért - a testvére tehetség), amely által diktált szív, azt jelenti, sokkal több, mint egy jelentést százhúsz oldalas kis kézírás. Hát nem?

Különleges anya-lánya kapcsolat

A menyasszony az oltár, az aláírás: „Igen!”, Gratulálok. Senki sem fog vitatkozni azzal a ténnyel, hogy talán több nő aggasztotta szerető anya, ahogy a lány elköszön „bachelor” élet, ha csak a tartozott csak magának. Ebéd, zokni, cékla. Toast kifejező jóváhagyása és gratulálok az esküvő a menyasszony anyja - a szerepe az „első hegedű”. Gyermekem lesz kényelmes, tudván, hogy az áldások érkezett. Különösen, ha beszélünk a képviselő, hogy ott rasprekrasno emeleten - a menyasszony.

Bármit mondasz, egy anya és lánya kapcsolat általában sokkal közelebb van, mint a fiával. Vörös menet, ők életen át tart. Nem titok, hogy egy fiatal férfi átlépte a küszöböt a ház úrnője, elengedhetetlen, hogy biztosítsa a jóváhagyást az emberek, akik emelt későbbi feleségével. Hangsúlyozzuk, hogy tiszteletben a választás egy csepp vér. Ez lesz egy teljesen új, semmihez sem a meglévő modellek az apa házában két ifjú, egysége a társadalomnak.

Hamarosan a fiam lesz a saját apja és lánya, alig tegnap szoptatása babát, és letette egy halom mackó, holnap lesz az anya, egy-egy az első foga a baba. Miért nem hoz létre az ötlet, és kifejezni saját szavaikkal, találni egy helyet, betette egy ünnepélyes pirítóst? Anya emlékszik.

Gratulálunk az esküvő napján a menyasszony anyja

Gratulált az esküvő napján lehet más, anya szavak és beleegyezésével rendkívül fontos minden gyermek számára. Esküvői beszéd kell vonatkoznia nemcsak a lányát, de a férje, hogy a veje. a menyasszony anyja Hangsúlyoznunk kell, hogy ő tiszteletben tartja a döntését, és az esküvő után, megkapja az arcát lánya férje egy másik családtag. Természetesen együtt az esküvő szülők élete drámaian változik, mivel a gyermek elhagyja az otthonát, és elkezdi az építési saját családja. A pirítóst a menyasszony és a vőlegény, hangsúlyozni azt a tényt, hogy az anyám nem mindig lesz ott, de segít bármikor. Nap, éjjel - nem számít.

Persze, sokan, még a legtöbb most gondol, anekdotikus kép Tiffany, a menyasszony anyja, később - a felesége - a vízisikló, popping a orrát, ami nem érinti azt. Akár beszélünk, a prototípust? Természetesen nem, a menyasszony és az anya a tegnapi bizonyítani. Mivel a remény és támogatja a fiatal családok ma ő fog tanítani lányát bölcsesség, finoman, lágyan, ahogy csak anyák.

Őszinte búcsú, egy pár kellemes szavak szív, pillanatok gyermekkori lánya jön a helyére, így szép hölgyek jelen a világos ebédlőben, forgalomba hozatalát könnyek az érzelmek. Tanácsot a Toast, mert így a köszönés, a krovinochku tanítani női bölcsesség, hogyan lehet fenntartani a kényelem a házban, és hogy „a férje elment a másik nem.”

Örökre együtt!

Gratulálok a menyasszony anyja az esküvőre a lánya kell összpontosítani, hogy bár az anyja, és nem tölti a legtöbb idejét az ő lány, de ő továbbra is aktívan részt élete házassága után, és mindig segít nem csak tanácsokat, hanem cselekedettel . Tudja, mit kell teljesen figyelni, casting tekintetét a többiek? Fantasy. Hatálya alól. Senki nem fogja korlátozni a menyasszony anyja, nem határoz meg határokat, ami kellett volna legyen. Ez a plusz és mínusz. Lánya biztosítania kell egy ilyen nehéz pillanatban neki nap, és hogy annak ellenére, hogy a védelem az arcát egy kőfal - a férje háta mögött mindig vannak legalább két szeretett egy. Anya és apa. A kiindulási pont, az apja házában, dokk, amely mindig jön vissza, menedéket a vihar kívül.Mi szülők, és különösen búcsú az anya ne legyen túlságosan szentimentális, ahogy gratulál a gyermek az esküvő, a nap, amelyet be kell vonni csak kellemes emlék, de nem, milyen ideges, és sír az anyja. Esküvői búcsúztatót kell hangoznia, mint pirítós és alatt nem csak a menyasszony, hanem a választás. A pirítós anya kell beszélni sima és egyszerű szavakkal, tanácsot adni, szem világi bölcsesség.

Túláradó érzelmek nincs helye az anya búcsúzó szavai. Csak mosolyog; Nem könnyek az anya a menyasszony a memóriában, és a fényképeket. Ez nem könnyű. Próbálja tartani magát a kezében, így nem rontja a smink lánya valahogy arra kényszerítve őt vzgrustnut. Érzelmek kell foglalni ... Nemcsak a lánya, de a férje, a vőlegény az ő menyasszonya, anyja-in-law, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az anya az ő oldalukon, tegnap, ma, holnap és mindig. Persze, kell készíteni előre.

Lehet állítani a kemény döntéseket költői formában, így ez preferencia a legmegfelelőbb lehetőséget, hogy a gyermekágyi érzéseit. Még ha történetesen tartani emlékeztetve egyes törzsek, ne aggódj, és ne szakítsa meg a köszöntés: senki sem veszi észre. Ha előre elkészített beszédet, amelynek tanult szó egy bizonyos sorrendben, beszél a szív.

Gratulálunk az esküvő napján a menyasszony anyja

Őszinteség - legyen

Esküvői pirítós tartalmaznia kell ezeket a szavakat a támogatás, így a kislány nem akar hallani, mert ugyanazon a napon egy új, független életet kezd neki, hogy továbbra is ő legyen a feleség és anya, van, hogy teljes felelősséget vállal a családom. Meg kell mondani, kreatív és ez az esküvő gratulálok a saját szavaival, ami után a menyasszony lesz teljesen biztos, hogy mindig van egy megbízható hátsó, és egy szülői ház - ez az a hely, ahol mindig érti és támogatja.

Bárki bármit mond, az anyám soha tanácsot rossz, és azt mondják, hogy fájna neki gyermeket. Anya megtöri a krovinochku. Ez volt az a gondolat, prózában kell hozni hölgyek: az őslakosok, a lány és a kiválasztott, most védelem alá. Elvileg nem feltétlenül kell megjegyeznünk szava. Őszintén szólva, ahogy minden anyai szív, végtelenül szeretni gyermeke, örüljetek a lányát. Toast, humor, memóriák, tanácsadás pár - keverjük össze, és szolgálja az étel forró! Ügyeljen arra, hogy: értékelni, nem csak a baba, már viszont nőtt fel, de a választás, a férje, és természetesen, az egész szoba, ami most díszített.

Kívánok boldog családi élet, a gyermek nem kell használni elcsépelt kifejezéseket vagy sablonos megszokás megjegyezni hosszú és homályos gratulálok. Fontos, hogy a szavak elhangzottak, a szív, és őszinte érzések, mert a szép mondatok elrejteni hazugság. Egy ilyen lehetőség természetesen könnyebb lenne, ha az anya olvas prózában helyett vers készek.

opciók gratulálok

Minden attól függ, a tehetség és a kreativitás a menyasszony anyja. Gratulálok a menyasszony anyja lánya esküvőjére a próza természetesen lehet venni az interneten, de a legjobb lenne, ha játszott a szív, és őszintén. Ez hasznos kiegészítése a mondatok kölcsönzött személyes érzések és tapasztalatok, hogy fektessenek be őket valami félénk és nagyon különleges, mert senki, csak te ismeri olyan jól a gyermek, és csak akkor igazán megérteni az egész „csokor” az érzelmek által tapasztalt lányod.

versek

Ha az írás nem működik, akkor a második legjobb megoldás az lenne megtanulni egy szép verset, és tegye az összes helyes érzelmek beszédet. Akkor biztosítani, és írjuk fel egy képeslapot szép - ez lesz a fajta puskát, ha az izgalom veszi át, mivel az összes összegyűjtött anyám olvassa. Young emlékezni esküvő üdvözlet a menyasszony anyja az egész életüket, így a több őszinte és érzelmi ez, annál hosszabb a kiválasztott vers van tárolva.

Szintén nem árt lesz a megnyilvánulása a fantázia. Ahelyett, kártyák, választható antik papír vagy scroll pecséttel, ahol meg van adva. Fiatal kap egy szép emlék, emlékeztet az őszinte gratulációmat a menyasszony anyja, és a vendégek értékelni fogják a kreatív megközelítés. Ezenkívül helyénvaló lenne, azt kell mondanom, egy rövid esküvői köszöntő vers.

prózai kívánság

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a szavak maguk is a megfelelő időben. Fáradtság és szorongás játszhat kegyetlen vicc. Ha nem volt előre lehet hivatkozni Toastmasters, akkor biztosan segít, hogy egy jó beszéd vagy kínálnak kész lehetőséget.

Éneklő készítmény

Énekelni egy dalt - ez is egy nagy lehetőség gratulálok lánya esküvője napján. Megadhatja egy dal bármely előadó vagy, ha egy kreatív ember, hogy össze magad. A legfontosabb dolog az, amikor anya énekel egy esküvő - az őszinteség. A dal kell közvetíteni az összes érzéseket, hogy van annak vértelen. Gyakran, amikor anya énekel, vagy rappel nem visszatartani a könnyeit, mert készülj rá.
Néhány szó a rap. Rap, ha valaki nem énekel, és olvassa el a szöveget rímes vers. Úgy néz ki, nagyon modern és szokatlan, ha látják a fiatal szülők az ilyen szokatlan az idősebb szerepeket. Rap - ez egy jó lehetőség, ha az egyik vagy mindkét szülő nem különíthetőek zenei fül és ennek megfelelően nem énekel, de lehet, és próbálja olvasni a vers zenei kísérettel.

Basics gratulálok

 • először meg kell köszönetet mondani az embereknek össze az a tény, hogy jöttek az ünnepségre. Gyakran vendégek az esküvő, hogy megosszák az öröm származhat más városok, sőt országok, így nem tudni, hogy mikor lehet majd látni őket;
 • majd fontos szavakat lánya - a menyasszony. Akkor lehet megemlíteni a szép történeteket az élet, beszéljünk róla, hogy elmondja az összeszerelt vendég, hogy te büszke rá. Néha szükség emlékek vicces helyzetek, de bizonyos határokon belül, hogy ne zavarba lányát. Azt is fontos megjegyezni, hogy mi az boldog, felnőtt és gyönyörű az esküvő napján;
 • majd mondani egy kicsit a választás jó lánya - a vőlegény. Azt is mondhatjuk, hogy elégedettek vagyunk azok vértelen és boldog az eredmény az ő álmai;
 • Meg kell szeretni, és kívánni boldog családi életet a fiatalok;
 • meg kell adni a búcsú lánya az anyja;
 • befejezését gratulálok megfelelő lenne a bölcsesség, mondván, idézet, vagy Singing összetételét.

Hasonló rendszer lehet, hogy pirítós. Minden esküvő üdvözlet kell szívből jön. Egyszer azt mondták, a lánya és vőlegénye egy csomó meleg szavakkal, azt javasoljuk, hogy fel egy pohár, és azt mondják a pirítóst, hogy a friss házasok.

Megfelelő előkészítése a búcsú

A megható szavakkal gratulált az esküvő anyám mondott a lányom esküvőjén, szállítására nagy teljesítmény. Csak egy anya képes tanácsot adni, hogy hasznos lesz minden helyzetben, mert tudja, hogy gyermeke jobban, mint bárki más.
Két fontos pont, amikor kiejtésével beszédében búcsúzott:

 • pozitív. Meg kell tartanunk magukat, és így a friss házasok, és különösen a lánya a túlfeszültség az erő és energia;
 • tanácsadás formájában. A családi élet nem lehet tanulni az iskolában, így a megszerzett tudást a szüleik, nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Az ortodoxia, búcsú kísért előadás Miasszonyunk anya a fiatal, mint ő az állattartó a kandalló.

Hogyan lehet leküzdeni a szorongást

Izgalom játszhat kegyetlen vicc. Ez megnyilvánulhat különböző mértékben az egyéni körülményektől függően. Meg kell az esküvőn, hogy tartsa magát kontroll alatt, hogy mondjuk az összes szót, amit akartam mondani.
tippek:

 • meg kell próbálnia, hogy megtalálja idő próbálni egy előadás: nemcsak szöveget, hanem a hangnem, arckifejezések, mozdulatok;
 • elmondható, hogy kell összpontosítania, hogy valamennyi résztvevő - egy jóindulatú és őslakosok;
 • meg kell próbálnia pihenni, és azt mondják a szavakat, hogy szívből jön;
 • testtartás idején a beszéd nyitottnak kell lennie: a kéz és a láb kissé egymástól, egyenesen a fejét.

Ezek a tippek segítenek, hogy megszüntesse vagy csökkentse a fokát az izgalom és a siker a kívánságát, vagy mondjuk a pirítóst, hogy a friss házasok az esküvő napján.

Ppozdravlenie anyjától az esküvő a lánya - ez egy fontos pillanat az ünnepség, amelyre fel kell előre elkészített. Világossá kell tenni, hogy ez nem fog sokáig tartani, de jól formált beszéd emlékezni fognak az ifjú és a vendégek hosszabb ideig.

Ezen a ponton fontos a menyasszony lánya őszinte elismerését anyja mennyire szereti őt, azt akarja, hogy boldog legyen, de ugyanakkor félelmek és aggodalmak róla. Toast és üdvözlő szülők ebben a pillanatban játszik támogató szerepet. Egy anya lehet jegyezni, hogy ez nem történik meg szeretett édesanyám mindig segít. Gratulálok az anya, mint a költészet, próza, vagy ha az anya énekel, ez a nap által észlelt összes félelme volt, és akkor is, ha rövid, homályos könnyes a szeme.

Szöveg javaslatokat a szülők is megtalálható az interneten, vagy írjon magad. Ügyeljen arra, hogy kiegészítse a jövevényszavak gratulálok a szíve. Akkor jön egy rövid pirítós, vagy hogy ez több kívánságait. A lényeg az, hogy elkerüljük az izgalom, bár ez természetesen elkerülhetetlen, de egy pár tipp, hogy segítsen leküzdeni azt.