Gratulálunk prózában az anya a lánya esküvőjére 1

Drága gyermekek! Mostantól - a feleség! Kérem, fogadja őszinte gratulációmat! Ma már nem csak az esküvő napján, ma - a születése napjától egy új család! Született: - mindig a kezdet. Ez van egy vidám, fényes és boldog. Legyen ez öröm és boldogság soha nem fogja tudni a végén! Hagyd, hogy a család lesz örök és végtelen, folyamatos és létező a gyermekek, a gyermekek gyermekei, és minden jövő generációi számára. Hagyja, hogy a fény és a teljes szeretet nem csak minden nap, de minden évben az életed együtt! Osszuk két, és az öröm, és bánat, és mosolyog, és a harag, és a munka és a szabadidő - és minden rendben lesz! Csók!Kedves lányom! Te férjhez ma. A kedvenc, a legszebb menyasszony a világon! Ne aggódj, én egy kicsit szomorú - ez a szomorúság fényes, mint a mai ünnep. Nem látja, hogy volt könnyekkel a szemében - örömkönnyeket az a tény, hogy most már nem csak egy lánya és fia. Ne aggódj, van egy szórakozott pillantást - ez szép, hogy érdekel egy új, ma létrehoztunk egy család. Kedvesem, tudod, ha a gyerekek boldogok - a szülők boldogok kétszeresen. És ha a gyerekek így unokák - szerencsére nincs vége a szülő. Hagyd, hogy a család az út hosszú lesz, és boldog, még akkor is kitölti a jó ház, a vagyon és a gyerekek!

Mi emelte szép gyerekek, és ezen a kedvező nap büszkék rád. Rokonok a miénk. Őszintén kívánok. Hogy a családi élet soha nem zavarta meg semmilyen problémát, és hogy mindig együtt. Az esküvő, kedves!

Drága gyermekek! Ma mi vagyunk a legboldogabb szülők, áldja meg a házasság, a családi élethez, hosszú, erős és boldog! Kedvesség neked, szeretet, béke, öröm és a megértés. Légy boldog, kedves ifjú!

Kedvenc gyermekeinket! Mi leginkább elégedett, hogy egymásra találtak, és beleszeretett teljes szívemből. Alig visszatartani örömkönnyek és érzelem felmerülő formájában a pár. Azt szeretném, ha hosszú életet szeretetben és harmóniában, pénzügyi jólét és a legszebb, intelligens, jó gyerekek, akik imádják az unokáikat számunkra.

Ezen a napon a figyelemre méltó, kívánok, a gyerekek, teljes szívemből! Kívánok boldogságot, jólétet, tartsa a tűz a szeretet az élet, vigyázni egymásra, ki és leküzdeni a problémákat és nehézségeket együtt. Hagyd, hogy a család lesz nehezebb, mint egy szikla, de az élet tele van csak a legfinomabb benyomásokat és érzelmeket.

Kedves! Most - a férj és feleség. Ettől a pillanattól kezdve vált a leginkább közel és natív ember a bolygón! Kérjük, szeretik egymást, és támogatja minden helyzetben. Hagyd, hogy a családi élet tele lesz a szerelem, függetlenül attól, hogy az eltöltött évek száma a házasságban.

Drága gyermekek, a házasságot van! Legyen ez a nap a szerelem él a szívedben mindig. Vigyázz egymást, nem fáj, hogy egy támogató és a remény. Lehet együtt az életben nem tudom, a hideg és a sötét felhők. Kívánok, a családom, hogy van egy fia és egy lánya született. Ne feledje, hogy a mi házunk mindig nyitva van, minden időben. Légy boldog és szeret!

Aranyos pár! Ma a ketten különösen ünnepélyes nap, mert ezen a napon lesz férj és feleség. Azt, hogy egy magabiztos lépést egy új élet, gazdag, élénk eseményeket. Kap őszinte gratulációmat és azt kívánja: jó meleget és örömteli napot. Tartsa a hangsúly, így élt kényelmesen és boldogan. Ültess a különböző szép fák és nőnek azok a gyerekek, akik büszkék lehetnek. Hagyd, hogy a szakszervezet erős lesz, és lesz a siker kulcsa az életben. Ne feledje, hogy Ön - a remény és a támogatást egymást. Tisztelet és értékelik az egyes ő „társ”!

Kedves lány, ma te vagy a legszebb menyasszony a világon! Örülünk, hogy a csillogó szemek, a mosoly, hogy milyen szánalmas Ön tartja a kezét a férje. Azt szeretné, hogy családja legyen erős és boldog. Szeretettel, védik egymást. Légy bölcs, türelmes, gondoskodó feleség, és hagyja, hogy a férjed lesz erős, szerető, hűséges férj. Sok szerencsét!

Drága gyermekek! A mi kedvencünk, nőtt fel, szinte teljesen független, de még egy ilyen természetes és a legjobb a világon! Gratulálunk az esküvő napján! Kívánunk élni egy pár hosszú, jó, gazdag élet! Kívánjuk, hogy a szeretet volt, szelíd, hűséges és nagyon beteg! Legyen ez lesz a mag, amely megtartja a békét a boldog család! Ne legyen nézeteltérések és a célzás, élő nyíltan, boldogan, és egy támogatását egymást, amíg az érett öregségi!

Kedves! Ma volt egy csodálatos esemény - akkor lesz férj és feleség. Élő mindig szeretet, béke és harmónia. És ne feledd, hogy most - egy. Kívánok feltöltését a család, anyagi jólét, a kölcsönös tisztelet és türelem sok-sok éven át. És ha ez nehéz lesz, azt a szülők mindig segít egy kedves szava, és jó tanácsot adni. Légy boldog!

Kedves lányom! A nap, amikor az álom minden lány a korai gyermekkorban. Fehér ruha, jegygyűrű, szerető vőlegény. Hagyd, hogy a házasélet tele lesz a megértés, és évről évre, akkor lesz több benne, hogy én jól választott!

Kedves lányom! Ma egy különleges nap - Önnek létre a család. Szeretném folytatni a férje szeretni egész életében, hogy a kölcsönös tisztelet, megőrzése türelem. A Tanács és a szeretet, az egészséges és szép gyerekek!

Kedveseim, ma csinálsz hihetetlenül fontos lépést, akkor hozza létre a család. Bevallom, hogy amikor megházasodtam, nagyon mérges volt, hogy nem tudtam, hogy a nagymama boldog, és minden úgy gondolta, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy nem fogja. De mint látható, ez nem történt meg, és már sok éve él harmóniában, és mit akarunk neked. Tudom, hogy a családja lesz nagyon különleges, példamutató, és sok lesz a követendő példa. Sok szerencsét kedves! Mentsd meg a szeretet, őszinteség és a megértés. Miután élt öröm azokban az években, amikor a sor, hogy gratuláljak az unokák és ma is, gratulálok.

Kedves unokák, ma van egy különleges nap, de hogyan lehet létrehozni egy család, amely minden bizonnyal rendkívüli és harmonikus. Krovinushechka enyém, amikor én férjhez megy a nagyapja, azt biztosan tudtam, hogy ez az ember, azt fogja találni a boldogságot, és hogy ő lesz a pótolhatatlan barát, támogatás, támogatás, és a helyes döntést. És ma vagyok győződve arról, hogy a boldogság meg tudná találni, fontos most nem akarja elveszíteni azt. Az a nap, kedves, kívánom, hogy a tolerancia, a kölcsönös megértés és a határtalan szeretet. Minden eszközzel, a bizalom, egymásra, és a bizalom mindig és mindenhol, majd a házasság tart század!Gratulálunk az esküvő, és szeretném, ha minden a fényes és szép házasság. Úgy érzem, végtelen boldogság, hogy most tudok jó lelkiismerettel lehet nevezni anya és cáfolja a buta vicceket. Most mindannyian eggyé nagy és egységes család.

Nem hiszek a történeteket a kapcsolat az anya és büszke vagyok arra, hogy a család nagyobb lesz. Nincs nagyobb öröm számomra, mint hogy a boldogság a lányom, és tudom, hogy most már minden egyre család. Hagyja, hogy a esküvő napján emlékezni fognak sok éves boldog házasság.

Gratulálunk a fiúknak az esküvő! Így jött a nap, amikor kötődnek az életed egy másik személy. Gratulálunk és kívánunk boldogságot a házasság, akkor is, ha a feleség mindig a legközelebbi személy a földön, és a szerelem örökké tart.

Mivel az esküvő szeretett lánya! Mi mindig emlékezni az első osztályos íjjal a hajukat, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagyunk elégedettek az esküvő hamarosan. Légy boldog a házastárs és hagyja, hogy az élet nem lesz sötét sávok, de csak világos és tiszta.

Drága gyermekek! Adja Isten, boldogság az unió és sérthetetlenségét házassági kötelékek! A szeretet viszi öröm és elégedettség! Mára nem csak szerelmesek, hanem barátai és kollégái. Vigyázz egymást, és értékelik, amit már megszerzett a szabad ég alatt -, hogy egy nagy érzés!

Kedves menyasszony és a vőlegény! Már sok minden elhangzott gratulálok és köszöntők a tiszteletére. Akarsz harmónia, megértés és szeretet. És szeretnék kívánni a család soha nem fogja tudni az érzés a féltékenység rá, mint egy féreg, nem veszélyezteti a kapcsolatot az erős!

Ó, propil hiányzik a busz szép leány. Apa és anya figyelmen kívül hagyta annak chadushko! Fehér galamb szállt egyenesen a sólyom, a twist neki egy kis fészek! Ő adta az apja-anyja-in-law, oké, egyfajta nemes. Vegyük azt a család, mint egy fiú, és ő fogja szeretni, mint saját! Gratulálok a fiatal esküvő napján, és szeretnék emelni a pirítóst, hogy egészségének és jólétének anyák-in-law és a nagy boldogság egyáltalán együtt!

Most ragyogott a boldogságtól, olyan szép, hogy nézd meg, hogy mindenki jelen nyilvánvaló - te a boldog pár! És mindannyian nagyon boldog az Ön számára! Bár egy évvel később, és sok év után nem szűnik meg csillog a szeme és a gyengédség a szív, hagyja, hogy a családi tűzhely égő hőt és adja a barátok és a család. Hagyja, hogy a jó szerencsét az életben!

Azt mondják, hogy az év együttélés idővel, viszont szeretetet barátságot, a tiszteletet és a megszokás. És azt szeretném, ha a szeretet összekötő ma, érett az évek során, így nem veszít el a gyöngédség és melegség figyelmes a felére képesek voltak elviselni, hogy bocsásson meg, hogy alakulnak a vicc kisebb bajok és veszekedések. Csók!

Azt mondják, hogy a családi élet két szakaszra oszlik. Az első fázis - a nászút tele friss érzések, szerelem, szenvedély. És ez a viszonylag rövid időszakban, míg a költészet. Második időszak - az egész életed, amelyet gyakran írt próza. És ma, szeretnék kívánni, hogy az egész életét írtak verseket a unokái, hallgatja a történetet a szerelem, csodáltam a romantika és a meleg érzés, hogy biztosan viszi át sok-sok éven át.

Ülj le, kedves vendégek, hogy a táblázatokat tölgy, juhar egy padon a padon belobruschatye az samobranye abrosz, edények cukor élelmiszer ón az arany tányérok, kanál át a finoman kidolgozott, az ivóvíz a mézet. Megkérdezhetem zöldebb bor benyújtani a vendégek szórakoztatására, a fiatal egészségügyi ital!

A legnagyobb próbatétel a szerelem - az időben. Ezért csak most érzi, mint a tiéd, képes legyőzni az évek! Gratulálok a megható győzelem! Hagyd, hogy a szeretet legyőzi minden viszontagság élet újra és újra! Béke, melegség és boldogság!

A mai ünnepélyes esemény köti össze eggyé. Azt kívánom neked, hogy mindig emlékezni ezt, hogy az öröm az ember azt mindig öröm másoknak, így hallgatni egymást, és úgy érzi, egymásra - így segít élni! Kívánok boldogságot és jó szerencsét, kedves ifjú!

Család - egy törékeny műszer. Diszharmónia a családban - nem ritka dolog, ezért, hogy elérjék a bund kellett fordulni az összes kulcsot, különben a rendszer nem fogja elérni. Azt kívánjuk, hogy a zene alapján a harmóniát a szerető szív, soha nem hangzott jegyzetek csalódás és megtévesztés. Legyen a zene soha nem tör egy vad, őrült hangzavar botrány és belharc. Szívetek mindig verte kórusban!

Cervantes mondta, hogy a szerelem ilyen üvegek a rózsaszín steklakotoryh réz tűnik arany, a szegénység - gazdag, és a szikrák a tűz -zhemchuzhinami. Úgyhogy a családi élet minden rendben lesz bőségesen, és az arany, és a gazdagság, és a gyöngy. És hadd minden látni fogja, hogy nem éles látásra!

Hogy egyesítse az életüket - nagy előny, bármely életkorban. Most már valaki, hogy boldog legyen, aki ivott, akivel cserélni egy szót, és valakinek, hogy szerelmes. Örülünk a boldogságot. Család - egy oázis a sivatagban az élet közömbös. Lecsapolt a poharakat egy hosszú és boldog életet gyűrűzött, azok egészséget és boldogságot! Isten áldjon meg! És keserű!

Oly sok év kölcsönös türelem, figyelem és gondoskodás nem volt hiábavaló! Ön - egy egész, és ez az egész - jó! Gratulálok a tény, hogy sikerült létrehozni egy egyedi, jó, kényelmes világban, ami annyira szeretünk! Évfordulóján a teremtés ezen a világon!

Házasélet - egy könyv, amely két részből áll: az első részben a költői - a nászút, a második rész, a prózai - az egész jövő életben. Természetesen az első része a nagyon kevés oldalon a második részben, éppen ellenkezőleg, nagyon sok. Azt szeretném, ha, a második, a legtöbb könyvet már osztva fejezetekre és mindegyikük készült mézet!

Kedves menyasszony és a vőlegény! Szívből gratulálok figyelembe a törvényes házasság és a kialakulását egy új család. A Tanács és szeretlek! A legszebb dolog az életben - egy nagyszerű emberi barátság és a szeretet. Hagyd, hogy a szeretet lesz, amíg az életed! Létrehozása egy család, akkor a felelős nemcsak egymással, hanem a közösség, és a tartozás neki - élni szerelem és a boldogság, hogy növelje az egészséges és boldog a gyerek és egy igazi támogatást a apák és anyák. Sok szerencsét, kedves ifjú, az elkövetkező években! Kikiáltották a zajos pirítóst, hogy a friss házasok!

Gratulálok ez a fényes nap! Család - egy élő organizmus. Ezért mindig emlékezni, hogy ha egy ember megsérült a lába egy - ő volt béna. Ha két lába, hogy személyi sérülést - nem ment. És ha az emberi lábak fáj egymást - megbotlik. Ezért azt szeretném, ha mindig együtt élni békében és szeretetben, és ami a legfontosabb -, hogy vigyázzon egymást!

Képzeljünk el egy hatalmas, végtelen tenger úszik egy csónakban személy. Néha süt a nap és a tenger spokoyno- emberek pihenni, de a tenger aggódik tálba, meredek, veszélyes hullámok futnak, tengeri szörnyek úsznak a közelben, és egy férfi, így alig várja, hogy menedéket, ahol a fény és a hő-re a gondok és a család részvételével. Tehát igyunk az újonnan alakult családi és kívánunk nekik egy hosszú és sikeres úszás át a hullámok a tenger az élet! Csók!

Kedves menyasszony és a vőlegény! Szívből gratulálok figyelembe a törvényes házasság. Ma, a nap az esküvő, akkor adta magukat a nap, és ez a részecske egy családi ház. Nap - az élet forrása a Földön, a családi tűzhely - forrása a család életében. Tartsa ezt az értékes ajándékot életet. Bármi legyen is a hideg szél sem fúj, láng kandalló leég, így a fény és melegség a család. Emelem poharam a kiolthatatlan fény és meleg a kandalló!

Az élet egy személy lehet, mint a padló, ahol csak egy padlólap. Ő olyan ember, de ez a padlólap nyikorog és megereszkedik, és a mérleg hamarosan elveszik. Amikor két ember csatlakozik a két tábla is van a közelben, és akkor lehet kiterjeszteni egy segítő kéz. Egy másik, és az élet stabilabb lesz, mint az élet egy padlólap.
Tehát igyunk a mi „fiatal”, a beszerzési stabilitásuk kölcsönös szeretet, a kölcsönös támogatás! Mert a boldogság! Csók!

Az élet - ez a hiúság, amely sok apró dolog, púpozott fölösleges szó, wranglings, buta veszekedések. Az élet - ez összefonódása napos és felhős napokon, váltakozó fekete-fehér csíkos. Boldogság és a jólét az életedben függ a hozzájárulás és az óvatosság, képes kompromisszumos és kitartóan elviselni az élet nehézségeit. Hagyja a mindennapi apróságok és csecsebecsékkel nem rontja a legfontosabb dolog az életben - a szeretet és a boldogság!

Ezen a napon a figyelemre méltó, szeretnék tósztot a menyasszony szülei - anyós és após. Felvetették a fehér lebodushku, okos, szép, derűs - öröm nézni. Nem csoda, hogy honfitársunk úgy vadásztak rá. Bár egyesek szerint toscha - tövis egy csokor házasság, a keserű gyógyszert, de okos anya-in-law, mint az anya-törvény. Azt szeretnék, hogy a lánya a családsegítő, a kedvesség, tanácsadás, szeretet, és nem széthúzás. Az egészségre, kedves apa-toscha.

Ezen boldog nap kívánom, hogy legyen egy menyasszony a férje annyira nélkülözhetetlen, hogy ő mindig is szeretett volna mondani neki: Sok pályázati szív, csak egy My menedéket és a többi, és a házam. Annál is inkább drágább is, és egy mérföldre van a szíve szeretett!

Kedves menyasszony és a vőlegény! a család - a közös a hajó építésének ma elindult. Szeretnénk, ha a családja hajót kiderült, hogy masszív, megbízható, így nem zuhant az élet és a bajok, hogy ő nem fél a vihar! Hagyja ahogy fényesebben, mint a nap, akkor is, ha fürdés lesz évekig, és minden bizonnyal boldog!