Gyakorlati lépéseket, hogy létrehozzon egy online áruház, hogyan lehet online áruház

Úgy dönt, hogy hozzon létre online áruház. Gyakorlati lépéseket, hogy létrehozzon Online Store a cikkben leírt segít ebben. Mit kell nyitni az internetes üzlet, mert az, hogy kezdeni előmozdítása és gyorsan elkezd eladás. Megpróbálok gyakorlati tanácsokat ad.Összetevői közül a e-shop

Meg kell értenie, hogy az internet áruház nem játék, ez egy üzlet. Nyitva a bolt, akkor vesz bizonyos kötelezettségeket. És ez nem csak a kötelezettségek beszállítók, ügyfelek és az alkalmazottak, és ez elég konkrét kötelezettségeket az állam, az adók formájában.

Sikerült megállapítani a következő komponenseket az internet bolt:

Az említett problémák kezelése, internetes bolt nem lesz képes, hogy a profit és az is marad az üzleti játék.

Így a gyakorlati lépéseket, hogy létrehozzon egy webes áruház az üzleti sikerhez.

8 lépés, hogy létrehozása Online Store

 1. A választás az áruk;
 2. Keresés szolgáltató;
 3. Bolt neve (domain);
 4. Létrehozása áruház helyén;
 5. Kiválasztása a fizetési átjáró;
 6. Áruk szállítása;
 7. Store Promotion;
 8. Számviteli és az adózás.

Válogatás a kereskedelmi áruk

A helyes megoldás az, hogy megtaláljuk elem eladó, majd nyissa meg az Internet bolt.

Lássuk, mi adja a legjobb. Ideális esetben ez az áru, amely szükséges az összes, és nincs hely, hogy megvegye. Megtalálja a ritka példány, a megnövekedett kereslet nem egyszerű feladat. A megoldás jöhet a személyes tapasztalat, vagy hogy a barátok és rokonok. Emlékezz a keresést az internetes boltban az áruk, ami nehéz és szerencsétlen. A kérdés a hiányzó áru, vagy egyáltalán semmit nem adtak. Éppen ezek a termékek és igen sokféle lehet a boltban.

Tegyük fel, hogy talál egy pár ilyen termékeket. Kérdés, hogy mi az irántuk a kereslet. A kereslet az áruk internetes kereskedelem határozza kérelmek számát, hogy a felhasználók teszik a keresők erről a termékről.

Hogyan működik a wordstat szolgáltatások

Munka egy egyszerű szolgáltatás. Nyílt oldalát. Írja be a termék nevét, és hány kerestek a felhasználók ezt a terméket keresők. A termék neve kell meggyőzni, hogy konjugált, használható párban szemantikai szó. Itt egy példa:

Bővebben: Mozgó az internetes bolt egy új hosting

Tegyük fel, hogy választott termék: Téli Dino Bigioni. Tekintse statisztikák: téli cipő Dino Bigioni, a „Yandex. Vordstate „, és látni, hogy az ilyen kéréseket volt egy (1) hónap. Egyértelmű, hogy a nyitott boltja téli cipő Dino Bigioni nincs értelme. Lásd a második statisztikai kapcsolódó lekérdezések: Téli lábbelik Olaszországban. Ez a lekérdezés 203. Bővülő a kérelmet, és ellenőrizze a lekérdezés: Téli lábbelik több mint 91.000 kéréseket.Gyakorlati lépéseket, hogy létrehozzon egy online áruház, hogyan lehet online áruház

Gyakorlati lépéseket, hogy létrehozzon egy online áruház, hogyan lehet online áruház

Gyakorlati lépéseket, hogy létrehozzon egy online áruház, hogyan lehet online áruház

Elemezzük az eredményeket. 203 kérelmet havonta elég egy bolt, amely csak erre a termékre. 91000 kérés túl sok egy kezdő boltban. Elmondjuk, miért. Sok kéri havonta, feltehetően sok online áruházak reklámozó ezt a kérést. Kezdő Shop gyors nem lesz képes betörni a top kérésre „Téli lábbeli”, ami azt jelenti, a kereskedelmi téli cipő, nem fogunk (amíg mi nem fogunk).

De statisztikák kereslet, látunk egy jó kérés: Téli gyerekek +. A plusz jel a lekérdezés azt jelenti, hogy ezek a kifejezések voltak együtt egy hosszabb mondatot. Élvezi lekérdezés statisztikák nélkül a plusz jel „Winter cipő gyerekeknek”, és azt látjuk, nagyon jó keresési mennyiség, a kezdő bolt: 7350 kérelmet havonta.

Gyakorlati lépéseket, hogy létrehozzon egy online áruház, hogyan lehet online áruház

Nem tudom megmagyarázni a jelentését a promóciós ugyanazon áruk

Térjünk vissza a téli csizma gyerekeknek. Akkor hozzon létre egy oldalt a webhely ezzel a termékkel, a következő nevekkel:

 • Téli gyermek (7350 / hó);
 • Téli lábbeli a gyermekek (17365);
 • Cipő gyerekeknek a téli (2187);
 • Olcsó téli csizma gyerekeknek (11);
 • Olcsó téli csizma gyerekeknek (34), stb

Minden név lekérdezés statisztikák megjelenés (ez zárójelben). Fenntartjuk a nevet kérte 1000 10000 alkalommal. És támogassuk őket, hogy van, legalább a kérelmet tartalmaznak a termék nevét oldalon.

Ismét a támogatása az internetes üzlet egy különálló időigényes munka, és a javasolt módszerek, csak lehetővé teszi, hogy nem indul eladja a terméket, hogy senki nincs szükség.

De a keresést az áru eladásra az online áruház nem tekinthető nélkül beszerzési áruk.

Termék kereső Szolgáltatók

Ha nem engedje el a terméket, akkor meg kell találni a szállítókra kiválasztott. Akkor másképp csinálják, először megtalálni a szolgáltató, majd elemezze a kereslet erre a termékre az interneten. Nem számít, milyen lesz az első, fontos, hogy megtalálja megbízható beszállítói kiválasztott árut a kereskedelem. És ami a legfontosabb, hogy megtalálják a megbízható szolgáltatók.

Úgy döntött, hogy a termék, találunk egy szállító, töltsük fel a nevét a boltban.