Gyártás hab az otthoni 1

Gyártás hab az otthoni 1

A habot a gyártásához használt csomagolás esetében, szigetelt a falak, végül, hogy készül az eldobható edények. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hab volt szükség. A gyártási folyamat zajlik a használatát gőz és nyomás, ezért nem szükséges bővíteni a termelést egy városi lakás. Szükséges, hogy a helyiség jól szellőző, mint a gyártás és a szárítás bocsát formaldehidet. Tehát jobb, ha kezdi meg a termelést a garázsban vagy a másik szobában. Ha van saját háza, hogy létrehozzák a termelés hab a hazai gond nélkül.Gyártásához szükséges berendezések hab lehet megvásárolni. Ez költsége mintegy százezer. Ha nem hajlandó befektetni, hogy a pénzt, akkor lehet, hogy magad. Ez nem olyan bonyolult. De szeretném megjegyezni, hogy ha szeretné, hogy a hab a jó minőségű, és a berendezés megfelelőnek kell lennie.

Alapanyagául szolgáló gyártásához polisztirol gyöngyök, amelyek besorolásuk szerint műanyag. Ezek habzani hatására termelődő gőz közönséges vízből. Érdemes megjegyezni, hogy a nagyon alapanyag előállítására ötvenszer kisebb térfogatú, mint a kész termék. Tehát, ha nincs a közelben a gyártó, a termelés a hab az otthoni lehet a vállalkozás.A folyamat a hab gyártási folyamat nem bonyolult és költséghatékony. De még mindig van egy minimális tudást.

Az első dolog, hogy habosított polisztirol gyöngyök, vagy ahogy ők nevezik az emberekben - gyöngyök. A garat van elhelyezve alapanyag és jön nyomás alatt gőzzel. Ez alatt a gőzölgő szemcseméret megnő 25-50 alkalommal.

A második dolog - az, hogy a száraz granulátumot. Forró levegő lehet használni, hogy gyorsítsák fel a folyamatot. Miután egy pár kitett granulátum mérete növekszik kialakított teret ki kell tölteni levegővel, hogy a szemcsék ne csak száraz, hanem pihenni az ágyban. Jellemzően ez a folyamat 4-12 óráig.

A harmadik szakasz. Úgy hívják öntvény. A alakzáró habgyöngyök, és újra hatása alatt a gőz, egymáshoz ragadnak. A kapott blokkok, ezért szükséges, hogy időt, hogy feküdjön le, és csak ezután kapott blokkokat lehet vágni. Meg kell jegyezni, hogy a gyártási folyamat nem lehet teljesen automatizált. A lényeg itt - az emberi tényező. A legfontosabb - a fej és a kezek. És persze, a vágy.

Rockwool Flor Butts
Az egyik legnagyobb előnye a hőszigetelő Rockwool Flor Butts van a gyulladási határ. Mivel az ásványi szálas szigetelés nélkül kibírja olvadék hőmérséklete több mint ezer fok Tse ...

Melegítő a padlás
Az otthoni, annak ellenére, hogy a forró akkumulátort, hideg? Melegítsük az utcán? Fúj a padláson? Ebben a cikkben fogunk beszélni, hogyan kell szigetelni a padlástérben, és mentse a családi költségvetés.

Melegítő garázsok hab
Itt megtudhatja, milyen sorrendben, hogy gondoskodjon a szigetelés a garázs? Hogyan szigeteljük a mennyezet a garázsban? És további érdekes információt ezekről a kérdésekről.