Gyártása hab az otthoni berendezések és technológiák

Építőanyag mindig hozott egy jó jövedelem. Ez vonatkozik a hab. Ma ez az anyag is nagy a kereslet a hazai piacon. Ha úgy dönt, hogy saját vállalkozás indítására, és összerakni egy jó állapotú, nézd meg az üzleti terv a termelés hab. Megvalósítása ez az ötlet nem kell nagy induló tőke, például abban az esetben, tégla termelés. miért ilyet tudott semmilyen törekvő vállalkozó.bejegyzés

Észrevétlenül megnyitni üzlet egy nagy terem, és állítsa meglehetősen terjedelmes eszközök, nem fog működni. hab gyártása otthon van szükség minden esetben, hogy legalizálják. Ez lehetővé teszi, hogy eladja az árut átutalással ömlesztve. És ez jelentős előny.

Kezdetben lehet regisztrálni az IP és fizetnek egykulcsos. Megnyitásához teljes értékű cég és adót fizet teljes túl drága gyerekcipőben jár. Ez ahhoz vezethet, az üzleti csődbe. Ha egy vállalat elkezd növekedni, akkor lehet nyitni egy cég és a munka mellett az egyszerűsített adózási rendszer.

elhelyezkedés

Kiválasztani a megfelelő földrajzi elhelyezkedése a vállalkozás, szükséges, hogy végezzen alapos piackutatás. A legkedvezőbb üzleti azok a régiók, ahol az ajánlat ezt a terméket, nem fedik le teljesen a kereslet. Egy ilyen helyen, akkor nyugodtan futtatni a kereskedelmi projekt.

Ne felejtsük el, hogy egyértelműen dolgozzanak ki és benyújtja az üzleti tervet, ahogy az értékesítés a kész anyag. Ez egy nagyon fontos pont, amely a jövedelmezőséget a vállalat nagy mértékben függ. Ezenkívül meg kell venniük a szezonalitás az üzletet. Akkor, amikor a termékek iránti keresletet esik, akkor megy a termelés a hab. Ez lehetővé teszi, hogy egy stabil évben jövedelem.

A fő fogyasztói hab - az építőipari cégek. Mindegyikük már együttműködik más gyártók. Meg kell hívni a figyelmet arra, hogy a termék ára alacsony, de ugyanabban az időben, jó minőségű. Ahhoz, hogy egy stabil termék értékesítése, meg kell találni egy állandó nagykereskedelmi ügyfelek, mint például az épület üzletek és megállapodást köt velük.

Az épület, amelyet található a hab gyártási berendezések, különleges követelmények. Mini növény kell állnia a három épület, amelyek el vannak szigetelve egymástól egy speciális tűzálló pajzs:

 • Üzemcsarnok - 70 nm. méter;
 • Raktár - 50 nm. méter;
 • Raktár alapanyag - 10 négyzetméter. m.

Az üzem kell, hogy a víz és a villany. A belmagasság a szobában nem lehet kevesebb, mint 5 méter.

Mivel a helyét a növény, akkor a legjobb, hogy talál egy helyet az országban. Bérleti Bude vannak sokkal olcsóbb, amely jelentősen befolyásolja az üzleti megtérülési idő.

Gyártása hab az otthoni berendezések és technológiák


Vezetés: Berendezés habosított

szükséges felszerelés

Kezdeni egy kis üzlet sokkal könnyebb, mint nagy üzlet. Ha pénzszűkében, akkor nyissa meg a mini hab termelés a termelési kapacitás 50 négyzetméter. méter anyag egy műszakban. Meg fog kerülni sokkal olcsóbb.

Egy teljes sor a hab gyártása áll a következő egységeket:

 • Pre-bővítő - 250.000 rubelt.
 • Gép a második expanzió - 40000 rubel.
 • Gőz generátor - 80000 rubel.
 • Blokk formában - 150 rubel ;.
 • Fan szárítás - 20 ezer rubel.
 • Gőztároló - 85000 rubel.
 • Törő - 55.000 rubel ..

Ez a berendezés nem igényel speciális karbantartást. A telepítés lehet tenni a saját. De, mint minden más esetben, itt vannak árnyalatok, hogy a jövőben károsan befolyásolja a termék költségét. Ezért jobb, bízza a felszerelése szakemberek.

Egy blokk formájában a termelés a hab nem lesz képes, hogy nagy teljesítményű. Célszerű vásárolni két egység egyszerre. Ha azt tervezi, hogy készítsen a termékeket nagy mennyiségben, vesz egy tábla vágáshoz, szerelve egy elektromos szeletelő.

személyzet dolgozók

A munka egy műszakban, akkor kell 1 technológus és 4. dolgozók. Ezen túlmenően, az állam személynek kell lennie, aki részt vesz a tisztítást. Ahhoz kapcsolatos kérdések megtárgyalására adózási és számviteli igényeinek felvenni illetékes szakértő.

Az egyik legfontosabb szakaszában a készítmény egy mini műanyag hab gyártási üzleti terv - költségbecslés:

 • Berendezések - 900.000 rubelt.
 • A fizetés az alkalmazottak - 100 ezer rubel.
 • További költségek (terembérlet, a fizetés az áram, és így tovább. D.).

Ha a vállalkozás működik, két műszakban, heti 5 napon, a kezdeti költségeket fizeti ki szó szerint 3-5 hónapig. Ez csak a felszerelések beszerzése és nyersanyagok. Bérleti költségek és a személyzet fizetése lesz havonta.

A számítás a termelési költség

Egy köbméter anyag költségek mintegy 1000. Rubelt. Összköltsége termelése 600 rubelt. Ennek megfelelően, ha a hab üzem gyárt 50 köbméter naponta termékek, meg fogja tenni a nyereség mintegy 450 ezer. Havonta.

A jövedelmezőség ez az üzlet 20%. Ez a kiváló teljesítményt, amelyet nehéz elérni egy másik irányba a vállalkozói szellemet. Ha keres egy nyereséges üzleti ötlet hab gyártása - ideális lehetőség, hogy nyissa meg a saját jövedelmező üzlet.

Alapanyagok és technológia

Polisztirol hab, mely speciális habosított polisztirol. Értéke függ a gyártó és a frakcióból. Az ár a nyersanyagok előállításához a hab tól $ 2 per 25 kg.

Amikor a beszerzési polisztirol különös figyelmet fordítanak a minőségét. Hazai alapanyagok megvásárolhatók alacsony áron, de lehet negatív hatással a minőségi késztermék. Import polisztirol kinyerését teszi lehetővé a kiváló minőségű anyag kis mennyiségű házasság. Az utóbbi években a fő nyersanyag beszerzési Kínában.

Ügyeljen arra, hogy a minőségi polisztirol, valamint a tárolási időtartamáról. A régebbi anyagok, a hosszabb idő telik el a habosítási eljárás és annál nehezebb elérni a sűrűsége a hab gyöngyöket.

Mi szükséges a termelés expandált polisztirol?

 • Nyersanyag (habosítható polisztirol);
 • A gőz (hőmérséklet körülbelül 110 fok);
 • Villamos energia (feszültség 980 W);
 • Hideg víz;
 • Felszerelés.

gyártástechnológia

Amikor a kiindulási anyag becsülnek előhabosító, gyöngyök vannak fújva, és alakítjuk pellet. Szükség esetén ez a folyamat ismétlődik. Miután a habzás granulátum növeli a térfogata. Ez a hab gyártási technológia gyártásához használt alacsony szilárdságú anyagból.

 • Egyszerű technológia;
 • Olcsó nyersanyagok;
 • Magas jövedelmezőség;
 • Gyors megtérülés;
 • Kis kezdeti beruházás;
 • Termékek iránti keresletet.

Mielőtt megnyitja a saját üzleti, meg kell kiszámítani mindent alaposan, hogy megakadályozzák esetleges kockázatokat. Akkor is meg kell, hogy vegye figyelembe a regionális piac jellemzői, hogy mennyire jövedelmező cége lesz. Összességében - ez egy ígéretes és vonzó ötlet üzleti start-up.

Értékeld ezt a cikket - (21 szavazat Értékelés: 4.95 az 5-ből)