Gyermek Site - okos gyerekeknek

Alkalmazás - az egyik kedvenc tevékenysége a gyerekek. A gyermek kezét teremt a remekművek, ez az első lépés a gyermekek kreativitását. Minden kézműves készült saját kezét, tartsa. Minden alkalmazás jele, jelezve a gyermek életkorát és azt a tényt, hogy ő akarta ábrázolni, akkor magadnak egy emléktárgyat album „Gyermek kreativitásának babám.”Ezen az oldalon talál különféle alkalmazásokhoz. Felzárkózás a baba, ne felejtsük el, hogy hívják a nevét minden geometriai formák, így nem veszi észre, hogy a baba gyorsan megtanulja, hogy minden geometriai formák. Ezen túlmenően, a párhuzamos hívás színes figurák (orosz, és ha a gyermek idősebb, ez lehetséges, és angol nyelven). Látod, milyen sok hasznos dolgot lehet tenni játszik a gyermek.Képek letöltéséhez kattintson a képre, a rajz megnyílik egy új ablakban, majd kattintson a képre jobb egérgombbal, és válassza a mentés.

Ha van egy nyomtató, ki lehet nyomtatni egy üres alkalmazás egy színt, majd vágjuk és alkalmazásokhoz használható. De a legjobb az egészben, hogy üres alkalmazások a színes papír, akkor az alkalmazás lesz sokkal óvatosabb.

Ha a baba még kicsi, akkor rátét együtt csinálni, és amikor a gyermek idősebb, akkor neki egy feladatot meg - a minta felvitele is beszélve, hogy a rátét.

A kérelmek átvétele folyamatosan frissített, így a híradásokat.