Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

Jó napot, kedves olvasók! Mint egy gyerek, mindig szeretett volna építeni egy fa házban, egy remegő szerkezete rétegelt lemezek és karton formájában a kunyhó tűnt a legjobb. A felnőtt gondolni létrehozását egy tartós és biztonságos házban a gyermekek számára. Szóval, ma azt tapasztaltam, mint egy apa, azt fogja mondani, hogy hogyan lehet a gyermekek háza egy fa kezével.Miért mindig azt hitték, hogy a fa a leginkább környezetbarát és tartós megoldás. Azt először összpontosított fenyők, mert ilyen anyag lesz pozitív hatással van az egészségre a gyermek. Ezen felül, akkor ad a gyermek személyes tere játék minden időben.

A legfontosabb dolog a szülők szerkezeti szilárdságot és az alacsony költségek anyagok. House tökéletesen illeszkedik az általános stílus külvárosi területen, akkor képes lesz arra, hogy tartsa a baba játékok és babák. Ha a ház már haszontalan, hogy bárki, lehetséges, hogy megváltoztassa egy szép pajta és tárolja a kerti szerszámok.

A design a ház egyszerű, és az anyagköltség minimális lesz. Annak ellenére, hogy az egyszerűség a design, akkor dolgozzon az ő kreatív stílus a táj design.

Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

Mi kell építeni a szükséges eszközöket, többek között:

 1. véső;
 2. gyalugép;
 3. fémfűrész;
 4. rulett;
 5. drill;
 6. Csavarhúzóval vagy kalapács;
 7. körmök
 8. Az épület szinten;
 9. Fém sarok;
 10. Csiszolására fa csiszolópapírral;
 11. Festékek és ecsetek;
 12. Befejező anyag (jöhet lambéria vagy kitérő).

Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

Ez a fa ház, ideális gyermekek 8-12 év.

Ahhoz, hogy épít egy házat keret kell ezeket az anyagokat:

 • Beam szakasza 50 × 50;
 • Alaplapok vagy gerendák a galvanizálás;
 • Rétegelt lemezek vastagsága nem kevesebb, mint 8 mm;
 • téglák;
 • Az anyag a tető;
 • Üveg ablakok (nagyon fontos! Az üveg lehet venni a gyermekek több mint 7 éves, de a legjobb, hogy megszüntesse az összes jelenlétét).

Mi legyen egy ház

Baba és próbál menekülni a nyüzsgő város lakás, közel az országban, ahol megvárja a saját terület játékot.

Mielőtt elkezdené, meg kell határozni, hogy mi lesz a ház mérete. Szükséged lesz papír és egy ceruza. Felhívja a tervrajz és rendre számolás méretek, a szükséges számú építőanyag és a táj jellemzői.

Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

Kezdetben rascherchivaem házunk a méreteket.

Van egy megfelelő tervrajzok

Terv kidolgozása építeni érdemes figyelembe venni néhány árnyalatok. Meg kell vizsgálni, előre jelenlétében ablakok, elsősorban világítás, hanem a védekezésre a háztartásban. A szükséges dobozok számát legalább 2 db, a magassága a padlótól körülbelül 50-60 cm. Nagyon fontos, hogy kiszámítja a magassága az ajtó, akkor legyen 20-30 cm-rel a baba, de meg tudod csinálni a mennyezet.

Hogy megszüntesse a sérülés lehetőségét, hogy a falakat kell lehető legsimább, és csomómentes. Fiúk és megpróbálja felmászni a tetőre egy kis házat, hogy egy ilyen szándék merült fel, hogy jobban a tető lejtése.Helyet készítek ház

Először meg kell jelölni ki a megfelelő építési telek. Zsineg és PEG árrést és döngölt földre. Az alapítvány lehet a teraszok, de a megszerzése ilyen drága anyag. A leggyorsabb és a legtöbb költségvetési lehetőség - használata tégla. több tégla telepíteni csővezeték egy bárban, olyasmi, mint ez, akárcsak a bázis az üvegházakban.

Azt viszont, hogy a szex tartozik. Először meg kell tenni naplók, valamint az őket töltse ki a fórumon, szorosan tapadt az élek együtt. Egy másik változat szerint a furnér is terjed két rétegben, de figyelembe kell venni, hogy a felső réteg átfedi az első varratok.

A falak és a tető - egy fontos pont

Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

A sarkokban a pincében ásni a telepítés gerendák, fali tartók. Telepítése előtt a táblák kell őket kezelni, így az alsó végei élesek. Bruce is kell tenni egy hely, amelynek célja az ablakok és ajtók. A alapkeret szükséges kötés a fém területet. Tokjába lemez vagy deszka szolgál.

A tető valójában egy nagyon fontos pont. Szerkezete kezdve a gyártás a oromzatok. Az anyag szolgál majd egy fa, valamint a keret. A szemközti fal ház két háromszöget állítani, ha a ház van több közöttük lehet állítani néhány háromszög.

Timber tölteléket. Az oromzat a tábla megtelik, és lefedi a tetőfedő anyag. Amint alkalmas bevonat övsömör. Ha egy kreatív megközelítése, hogy fedezze a ház, akkor a táblák, vagy akár egy nádtetős. A lényeg az, hogy a gyermek nem használja a tető, mint egy játszótér.

Valójában a ház kész, tesztelt összes deszkáit, pontosan illesztett, hogy kezelje az antiszeptikus és elejétől a végéig.

bejegyzés

Annak érdekében, hogy a hosszú élet a teremtés, akkor kell, hogy megfelelően feldolgozni a fa különböző bogarak és rothadó. Miután a szükségességét, hogy fedezze a foltot, és tetszés szerint fényes festék vagy átlátszó lakkal.

Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

Sok szülő aggódik, hogy milyen festéket biztonságban vannak. Először is meg kell tanulni, hogyan kell kiválasztani, hogy a kirakatban. Ne válasszon külső festék beltéri, mivel a szárítás hatására mérgező gázokat. Ügyeljen arra, hogy nézd meg a készítmény, ha víz van jelen, a festék biztonságosnak tekinthető oldószerként. Amikor kiválasztják a színek nem feltétlenül nézd meg a jelölt „biztonságos a gyermekek számára”, mert bármilyen festék, amelynek minősége megerősítette csatornázás nem lesz veszélyes egy felnőtt vagy gyermek. Kiváló minőségű anyagból az összes szükséges dokumentációt.

Bent a házban teheti padok ülés és egy asztal. A bútor lesz a kis méretű, és ez lehet a megmaradt táblák, vagy átalakítja a régi raklap, megfelelően kezelni őket, mielőtt. Fontos, hogy a gyermek részt vett az építőiparban a kunyhóban, így képes lesz arra, hogy kifejezzék preferenciák, és az eredmény nagyon elégedett lesz.

Először is - biztonsági

Ahhoz, hogy egy gyerek, és biztonságban érzi magát, meg kell vizsgálni néhány szabályt:

 1. A telepítés helyén legyen sima;
 2. Minőségű fából. Ellenőrizzük, hogy a jól falak felületkezelt, hogy az anyag be van vonva egy antiszeptikus;
 3. Csavarokat kell meghúzni verni megfelelően, anélkül, hogy rések, nem nyúlnak felülete fölött;
 4. A tető ideális készült puha anyag sérülésének elkerülése érdekében.

Ezen túlmenően, az öröm, a gyerekek, akkor felszerelni egy gyermek csúszda. Emlékeztetni kell arra, hogy a csúszó ne legyen túl magas, annak érdekében, hogy elkerülje a sérüléseket. Vessünk egy közelebbi pillantást, hogyan kell építeni, és csatolja ezt a struktúrát, hogy a Gyermekek Háza.

rántás

Gyermekek Háza fa a kezüket, és a műszaki rajzok

Létrehozásához diák, akkor kell ezeket az anyagokat:

 • Gyalult deszka;
 • Sheet horganyzott acélból vagy műanyagból;
 • Vízálló rétegelt lemez.

Fali diák készült gyalult deszkák beállítására a ház mérete. A bevonat alján a vágott lap horganyzott acél GOST 14918-80. Lehetőség van használható műanyag helyett acélból (GOST 9590-76).

A gyártás a vályú alsó, szükségünk van vízálló rétegelt lemez, szabványnak megfelelő GOST 3.916,1-96. A tartóelem lehet trimmelésről csúszda fal és a borda a gyalult deszkák, amelyben a teljes hosszában kell levágni a csővéget.

Összes példány gondosan meg kell csiszolni és kötés egymással. Ha csatlakozni komponensek speciális csavarokkal. Az alsó rész a tartóelem kell földbe süllyesztett.

Persze, lehet kapni kész kialakítás és a gyermekek Házikó, de ez igényel nagy kiadásokat, emellett nem lehet pontosan, az a termék minőségét. Lodge, hogy mi történt kiderült sokkal olcsóbb, de lehet menteni még azáltal, hogy felesleges a gazdaságban a dolgok, után fennmaradó építésére vagy javítására otthon vagy a kertben.

Építőipari játszóház elbűvöl szakma mind az Ön és gyermeke számára. Csak azt kell türelem és a jó képzelőerő. Bye, bye, hogy akkor volt Andrew Noack.

Ez a blog olvassa 3875 szakemberek a maguk területén.
Olvasd el, és te!