Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

Talán nehéz, hogy megfeleljen a gyermek, aki nem is álmodhatott a saját kis ház. Ez bármi lehet - egy textil sátor, egy fából készült kunyhó, kunyhó, sőt műanyag sátor vagy indiánsátor. És nem számít, ahol az ilyen struktúrákat hoznak létre - saját nyaraló vagy a rendes lakás - fontos, hogy ez különterem a baba játékok és ingyenes az idő. Ez a hely nagyon szükséges a gyerekeknek, azt mondja, minden gyermek pszichológus, különösen, ha nincs külön gyerekszoba a házban. A cikk arra összpontosít, hogyan, hogy a gyermekek háza saját kezűleg.Szükség van az egyéni „sarok” Fontos, hogy a címet, mert csak ez vezet a teljes fejlesztés a fiatal. Itt a gyermek meg kell érezni a tulajdonos, aki elrendezi a bútorokat, vagy hogy a játékok, tisztítani belül, ami arra utal tisztaság és a szépség. Segít a nevelés feladata, valamint így a gyermek biztonságban érzi magát. Ezen túlmenően, ez is egy remek hely a fejlődő játékok.

Gyermek House képek

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

Azaz, ahogy a szakértők szerint, minden gyermeknek szüksége van egy magányos helyre, ahol tudott jól érzik magukat, védett, játszhat vagy kreatív, vagy csak pihenni mindentől és mindenkitől. Persze, a mai gyermekjátékok gyártó kínál különböző lehetőségeket a gyermekek játszanak házak vagy sátorban. De nem szép, hogy egy saját házat, annál többet hozhat ez a munka, és a jövőben az ingatlan tulajdonosa.

Ez csak akkor létre kell hozni egy projekt a gyermekek háza, és válassza az anyagok, amelyek a gondolat valósul meg.

A különböző játszótér házak

Gyerek házak

House kartonból vagy kartondobozban

 • Könnyen és egyszerűen építeni egy házat kartonból vagy karton, akkor lehet, hogy még a gyerekek is. Mivel a bázis lehet a csomagolási háztartási készülékek, például hűtőszekrények, mosógépek, televíziók, és így tovább. D. karton kívánatos, hogy egy vastag és sűrű, akkor annak ereje nagyobb. Az összes komponens - ajtók, ablakok és egyéb könnyen vágja ki a szokásos irodai kést és ollót. Ahhoz, hogy ezt az eljárást, pontosabban kívánatos előre felhívni a határokat.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

Gyermekek Háza Fabric

 • Fabric lehet építeni a különböző formák a gyermekek házak. A legegyszerűbb formájában egy sátor vagy sátorban. Létrehozni őket, hogy dolgozzon ki elég alapot (keret) és annak obtyanut szélű kendő, egy régi takarót vagy lemez. Ez az épület a rögzített és összecsukható, minden attól függ, a képzelet a mester.
 • Mert keret Ideális műanyag cső (PVC), amelyeket a víz vagy vékony ék fa. Ezeket a termékeket viszonylag könnyen a boltba, az ár alacsony. Ha létrehoz egy favázas, minden alkatrész kell csiszolni és festeni. Ez az eljárás meggátolja a szilánkok vagy karcolások a gyermek.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

 • A sok erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy egy sátor, elég útmutatók 3-5 döntetlen egymással a felső (az egyik végén), és a szabad vége a beállított szerkezet szilárd alapokra, egyengető sínek különböző irányokba. Ezután rögzítse a szövet kialakításához a falra. Mivel a padló a szerkezet nem áll rendelkezésre, meg kell határozni a vastag szőnyegen, a gyerekek játszanak a hideg padlón, nem hideg. A nyár folyamán, a gyerekek benyújtani vehetők ki a kertbe. Ez egy meglehetősen mobil design, amelyben a gyermek tudja mozgatni a saját.
 • Egy másik lehetőség, hogy építsenek egy kunyhóban, hogy létrejöjjön a torna karika, vagy építeni egy ketrecben drótból. Biztonságos ez a termék kell a mennyezetre, vagy ha rendelkezésre áll az utcán, mögötte egy fa ága. Itt fontos, hogy vágja ki az anyagot, a megfelelő megközelítés könnyen elkészíthető ablakok és ajtók a különálló anyagdarab. Ha építeni egy keret nem működik, akkor ennek alapján tudunk venni egy közönséges asztali és szorítsa meg a ruhát, mint egy fedél, hogy teret a bejáratnál, hogy az, hogy egy összecsukható ernyő és játszóház kész. Gyermekek szívesen töltenek időt egy helyen, különösen, ha az asztal nagy, és van hová forduljon.

Gyermekek Háza gipszkarton

 • Egy másik anyag, amelyet sikeresen használják az építőiparban struktúrák különböző összetettségű - ez gipszkarton. Ez a ház lehet díszíteni bármilyen lakások, a legfontosabb, hozzon létre egy projektet, hogy sikeresen bekerült a belső teret. Mint egy keret használt alumínium profilok és fadarabot. Gipszkarton csavarni a bázis következik csavarokkal és csavarhúzóval, fontos, hogy győződjön meg arról, hogy az éles vége a hardver nem megy a szerkezeten belül, különben a gyermek véletlenül baja.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

 • Ha a ház a tervek, a második emeleten, és a lépcső, a padló kell, hogy a legtartósabb, és lépéseket tesznek a legjobban tenni a lapok a gipszkarton könnyen törik súlya alatt. Gyermekek Háza gipszkarton van, hogy hasonló legyen az egész szobában, ez lehet tenni, a bútorok, és még tartsa a fény. Ez csak az utcán egy ilyen szerkezet kerülni kell. Különösen, ha a gipszkarton nem nedvességálló és semmi további feldolgozásra. Egyébként minden szépségét eltűnik szó egy szezonban, és a következő lesz, hogy egy új hangulatos ház, amely az energiaráfordítás, időt és pénzt.
 • Ezek az anyagok a leggyakoribb az építési játszótér házak, de ez nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen járható út. Néhány kézművesek sikerül létrehozni szerkezete olyan rögtönzött eszközökkel, például a műanyag palackok építeni egy házat, vagy egy homokzsák. Általában van akarat, nem lesz lehetőség.


Gyerek ház saját kezűleg

Mivel fából építés a leginkább tartós és biztonságos, érdemes egy közelebbi pillantást a szakaszában a faházak építésére, és ismerje meg a szükséges eszköztárral és anyagok.

A helyszín kiválasztása az építőiparban a gyermekek háza

 • Tehát, először is el kell döntenie, a helyszín a jövő építése. Ez különösen fontos, ha azt tervezi, hogy a vezetékes otthon, amelyet található egy területen sokáig. Minden gyerek álma, hogy egy házat egy fát, de ha nem tud teljes körű védelmet ezt az opciót, akkor a legjobb, hogy elkerüljék az ilyen konstrukció. A gyerekek nem ülni, meg kell mozgatni, és a szabadtéri játékok nagy magasságban sérülésekhez vezethet, ezért javasoljuk, hogy maradjon a kunyhó épült a földet. Különösen azért, mert ez a változat könnyen kiegészíti a legkülönbözőbb minták, beleértve a homokozó, hinta, és még egy domb.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

 • A telken azonosítania kell a helyét a jövő ház. A legjobb az egészben, ha ez egy csendes hely, ahol van egy világos árnyalatú a déli napsütésben. Azt is fontos szem előtt tartani, hogy az egész kell kiosztani további területek a játék. Ez a hely kell elfoglalt ágyban vagy más háztartási szükségletek, és teljes mértékben adott a gyermekeknek játszani. Meg kell vizsgálni, először is, nem maguk a gyermekek, és ahhoz vezethet, hogy az a tény, hogy drága leszállás csak meg kell semmisíteni a szülők számára a nyugalmat, mert romps.

Az alapzat előkészítése és a padló

 • épített méreteket, találomra kiválasztott egy kisgyermek ház elég hossza és szélessége 140-160 cm, magassága kb 1- 1,5 méter. Az első dolog, amit meg kell tennie -, hogy előkészítse a terepet. Az alap lehet egy játszótér visszatöltött kavics vagy homok jól tömörített és még a hétköznapi földet.
 • Számos módja van a szóló padlólapok. Lehetőség van, hogy távolítsa el a felső réteg a SOD, töltse képezett tér törmelék, igazítsa és verem a támasztó rudak az előkészített helyszínen. Egy másik kiviteli alak azt feltételezi, hogy csak a sarkokban a szerkezet lesz a különleges támogatási blokk, például a celluláris beton. Az ilyen hordozót helyezünk az előkészített homokos párna. Ez azt jelenti, hogy kijelöli a sarkokban a jövő épületei, mindegyik ásott mélyedés 30-50 cm. Az egész föld a boxba van húzva, és a kiürített terület tele van homokkal, amely gondosan tömöríteni. Azok a lehető legpontosabban megjelölni a sarkokat, akkor össze az alap keret előre nem.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

 • Előkészített homokréteg kiállított blokkok azonos szinten. Horizontality kell mérni a szintet, és a padló keret gerendák. Továbbá fontos, hogy vigyázzon a vízszigetelés, hogy fog állni a páholy több szezonban épségét és biztonságát. A tetőfedő anyag használható, mint egy szigetelő vagy tetőfedő, de drágább anyagok, beleértve a különböző öntött. Továbbá lehetőség van arra, hogy egy variáns, amelyben a padló alatti hely marad habosító táblák.
 • A következő lépés a telepítés a keret. Állvány kívánt hosszúságú vannak halmozva a alapzattuskókhoz, vagy a támasztó rudak (ha azt választjuk, amely a tömörített terület), és csatlakoztatva egy négyszögletes doboz segítségével a részek és a csavarokat. Fém sarkok, hogy a design masszív, de mégis meg kell telepíteni további kereszt rudak a nagyobb megbízhatóság érdekében. Ha azt tervezi, egy nagy házat, akkor ezek a zárójelek lesz 3-5, ha az építési szerény méretű, elegendő egy másik a tábla közepén.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

 • Továbbá, az így előállított csontváz hajópadló. Padló használható külön táblák, deszkából vagy lap forgácslap, MDF vagy HDF. A lényeg az, hogy azok biztonságosan elbírja a súlyát nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek. Javasoljuk, hogy alkalmazza a padlólap a következő paraméterekkel: hossza 6 m, szélessége 13,5 cm, és vastagsága 28 mm. Jellemzően, elég szereléshez a padló 4 táblák.
 • Tovább szabályok az építőiparban bármely szerkezeti fa, hogy megvédje a fa felület nedvességtől és a sérülésektől a rovarok. És a gyermekek háza nem lesz kivétel. Kívánatos táblák mindkét oldalán impregnált készítményt, amely, mint a nedvességet taszító alkatrészek és antiszeptikumok.

Telepítése falak és a tető

 • Amikor a szex-válogatni, akkor létrehozhat falak. Ahhoz, hogy csatlakoztatni az elem, meg kell létrehozni egy keret a gerendák, amelyek tovább fog burkolva clapboard vagy pajzsok. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg az ajtókat és az ablakokat. Először is, minden sarkában a jövőben a gyermekek háza meghatározott fa. Ezekre a célokra a terméket lehet választani a keresztmetszete 60x40 mm, amely elegendő hosszúságú 3 m. Mindegyik elem el van vágva három részre, és 1 m magas, vagy két adag 1,5 m. Továbbá, a táblák vannak telepítve a ablakok és ajtók.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

 • Rögzíteni a fő bárban, meg kell felfeküdjön a padlót köröm, de úgy, hogy a jövőben ezek a körmök könnyen kihúzható. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a legtöbb erős rögzítő szerkezet részeit lehet csak a beszerelés egyedi konzolok telepített később. Között szarufa gerendák (körülbelül fele a magasság) telepítéséhez szükség van a kiegészítő távtartók, amely szintén szolgálhat rögzítő rendszer. Emlékezetes, hogy a felső rudak vannak csatlakoztatva keret, amely alapja lesz a tető. Ha az alapítvány kész a falak, a köröm húzzák ki egyenként és a helyükön vannak felszerelve fém sarkok. Fontos, hogy rögzítse kötőelemek szögletes sarkok és felfekvő elemek, csak a ház lesz igazán erős.
 • Bars, amelyek vízszintesen áll, akkor az ablakok és ajtók. Meg kell kiszámítani a magasság előre. A számítás a szélessége a burkolat lapok kell határozni a paramétereket úgy, hogy amikor a bőr nem kell vágni a tábla teljes szélességében ablak vagy zárja be a padlón. Azaz, úgy gondoljuk, hány kosarat tele táblák fér bele a többi nyílás a tetején és az alján, és olyan magasságban, és rögzítse a vízszintes merevítők.
 • És az utolsó dolog, amit meg kell tenni, hogy teljes a keret kerül deszkát a tető. Ahhoz, hogy le a két rúd egymás szögben (például befejezetlen háromszög, amelynek alapja az egyik fal), és a szabad végei a merevítő rudak a felső falak. Az ilyen háromszögek lehetnek 2-4 db. Ez kötelező egy telepített szemközti falak, a ház, egymással szemben, és egy vagy két lehet megállapítani közöttük, minden attól függ, mekkora az épületek. Továbbá, az adatok bárok, biztonságos területeken.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

Rajz Gyermekek Háza

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

Étkezés, gyermek játszóház és dekoráció

 • Most meg kell kezdeni épület burkolat. Ahhoz, hogy hozzon létre egy falat lehet alkalmazni a lécek, lapok vagy táblák. Variant bélelt bőr jár gyorsabb, mivel az elemek nem kell szabható, és ezek viszonylag könnyen kapcsolatba léphetnek egymással. A tető zárva van, és a top-Szélezett lehet megállapítani kátránypapír, övsömör, vagy Ondulin, itt minden attól függ, hogy a képességeit építők.

Gyermekek háza saját kezűleg, épület portál

 • Mivel mielőtt a gyermek benyújtani, kívánatos, hogy díszíteni a világos színek. Ezt meg lehet tenni a gyerekekkel együtt. Ezen túlmenően, az ablak tovább díszített faragott keretek, amelyek a kereskedelemben kapható, vagy hogy azok magad. Bent a szerkezet ajánlott telepíteni padok és egy asztal, de természetesen nem ez az egyetlen változata a lakberendezés. A ház előtt gyakran a tornácon, amely eredetileg egy terv része, vagy egyszerűen befejezni külön-külön.
 • Fontos, hogy a ház a gyermekek számára volt teljesen biztonságos. Ez vonatkozik a stabilitás és megbízhatóság a csatlakozó elemek egymás között. Továbbá, a játék során, hogy a gyerekek ne sérüljön, vagy karcolás, minden kártya kell fugovannoj és jól védett réteg festék, lakk vagy folt. Fém sarkok, csavarok és szögek, biztos, hogy megfelelően javították, úgy, hogy nem ölt, és nem ragad.

Nem szükséges, hogy tagadják a gyermeket, mint öröm, mint egy kis házat. Ez segít a gyermeknek, hogy dolgozzon ki teljesen, és úgy érzi, boldogabb. Ha nem tudja rendezni a helyet, ahol játszani az utcán, akkor mindig el kell végezni közvetlenül a lakásban. Ne felejtsük el, hogy öröm a gyermekek, és csemegék a siker.