Gyönyörű design strasszokkal Nails

Gyönyörű design strasszokkal Nails
Gyönyörű design díszítő köröm strassz fog változatossá a képre, és győződjön meg róla, hogy vonzza mindenki figyelmét, hogy a divatos, modern manikűr. Ha megnézzük a design új elemek idén az oldalakat katalógusok vagy kozmetikai magazinok, a leggyakoribb a fényképet rövid vagy hosszú körmök dzseki stílusban strasszokkal és finom rajzok.Strassz Nail art közé sokféle méretű, színű, mennyisége és minősége az arcokat. Ideális - díszíteni a körmöket kristályokkal hegyikristály (azonos minőségű dekorációs elemek eltérnek a Swarovski cég). De a lehetőség díszítő köröm elég hosszú drága féldrágakő hegyikristály lehet félretenni az esküvő előtt (esküvői manikűr legyen a legjobb!) Vagy más jelentős esemény az Ön számára.


♦ új szezonra. Fashion Nails kristályokkal

Gyönyörű design strasszokkal Nails

- kattintson a képre, és bővítse a példák divatékszerek rövid és hosszú körmök strasszokkal


• kitűnő Hold kabát továbbra is a csúcs népszerűsége ebben az évben. Között újdonságait is azonosítható design egy vékony vonal karimájú kutak és öltözködés mosolyok "sort körmeit egyes kristályok.

Gyönyörű design strasszokkal Nails

- Fotó: gyönyörű manikűr kristályok a „mosoly vonal”


• a tavasszal vagy nyáron az idén feladja a világos, kontrasztos színek manikűr. Inkább nyudovym árnyalatok, vagy egy francia manikűr pasztell színekben. kiemelve néhány miniatűr köröm minta, dekoráció egy sor köröm.

Gyönyörű design strasszokkal Nails

- A fotó: elegáns design kabát strassz kis- vagy közepes méretű


• különösen elegáns néz csillogó strassz a fekete háttér. Elegáns este manikűr fekete szín alatt hosszú ruhában fog kinézni látványos bármilyen ünnepi eseményre.

Gyönyörű design strasszokkal Nails

- A fotó: a dekoráció strassz a matt vagy fényes manikűr háttér


• a tél, és idén ősszel a divat újra fényes, kontrasztos színeket. Nézd köröm design trendeket egy win-win kombinációja élénk piros színű, fényes strassz. A trend kabát, piros és fekete, vörös és fehér árnyalatai. Egyedi szögek válasszon ki egy képet vagy egy mintát, nagy kristályok, fehér alapon.- Fotó: modern manikűr kontrasztos vörös és fekete vagy vörös és fehér virágok


• érdekes kombináció - mennyiség (konvex) minták és strassz az egyes köröm. Azt is díszítik a körmök szép minta formájában a virágok. Ha úgy találja, hogy nehéz meghúzni egy képet a felszínen a köröm kézzel, akkor használja eszközök sajtolás, vagy pontokat.

Gyönyörű design strasszokkal Nails

- Photo: szép köröm tervrajzokat és strassz


Most díszíteni a rövid és a hosszú körmök, hogy szép, csillogó a nap minden szempontjára kristályok egy speciális üveg egy nagy törésmutatójú és külön szórás. Finom dekorációk köröm design, és a cirkónium, és az utóbbi időben nagyon népszerű hologram strassz, irizáló.

Amikor kiválasztunk strasszokkal díszíteni körmök figyelni, hogy az alsó felület lehet lapos vagy kúpos. Jelölje kiviteli alakjai a lapos felület, mert csak a kúpos alkalmas díszítő naroshchennyh köröm, amelyben fúrt lyukak alkalmas.

Ma már egyre inkább, hogy egy szép manikűr gél lakk alapréteg. védi a körömlemez és a befejező réteg, védi megbízhatóan létre a rajzok, minták vagy strassz. De ne felejtsük el, a fő szabály - a tervezés legyen tömör és pontos, nem néz ki túl terjedelmes, és minden eleme köröm összhangban kell lennie egymással.

Például köztudott, hogy a nagy méretű kristályok vizuálisan csökkenti a köröm, sokkal „nehezebb” design. A legjobb, ha díszíteni ilyen paszták vagy Naroscheny hosszú körmök, ami elég ahhoz, hogy díszíteni csak egy szöget minden kéz egyik eleme. Még ha festeni a körmök gél lakk, kivéve a felöltő továbbra is szükség van, hogy biztosítsák a nagy kristályok egy speciális ragasztóval, ami kell, hogy legyen egy pont csepegtető felett gélréteggel lengyel polimerizált az UV lámpa.

De manikűr kis kristályok ideális díszítésére rövid körmökkel. Gyönyörű mintás csillogó kövekkel és finom rajzok megteremti a hatása háromdimenziós tervezés rövid körmök. Kis kristályok tökéletesen kapcsolódik a még nem megkeményedett réteg gél lengyel. Az egyszerűség kedvéért, akkor öntsük a kristályokat egy tiszta papírlapot, és mozgassa a narancssárga rúd vízbe mártott. közepes méretű strasszok legjobb, hogy finom csipesz és a kapcsolódási pont kell egy kicsit csöpög a festék. Próbáld helyesen hely minden eleme a minta az első alkalom, hogy a felület manikűr egyenetlen volt. A polimerizáció után átvonva és utoljára tartani az ujjak az UV lámpa.

Gyönyörű design strasszokkal Nails

-Fotó: példák körömlemez dekoráció strasszokkal

▪ Ne dobja strassz eltávolítása után körömlakk - fel lehet használni legalább 10 alkalommal, mindaddig, ők nem veszítik el a szépség és ragyogás;

▪ vásárlás strassz köröm művészet, próbálj meg opciókat, amelyek hasonló megjelenés és szín a kövek a gyűrű;

▪ előtt csatolja alkalmazható paszták a köröm bevonat, kívánatos, hogy állapítson meg minta készített vázlatot, és megbecsülik a fellebbezését;

▪ nem szükségszerűen teljesen elterjedt fogant mintát strasszokkal. Lehet alkalmazni, hogy az a kép a köröm, és néhány kő összpontosítani néhány sort a mintát. Ha úgy találja, hogy nehéz festeni a köröm finom ecsettel, lehet pöttyös minta pontokkal;

▪ francia manikűr kristályokkal néz ki, nagyon elegáns és modern. Elég díszíteni apró kristályok „mosoly vonal”;

▪ Ha a hold manikűr, akkor teljes mértékben díszíteni a jól kis kristályok. Fordított kabát lehet kövekkel díszített közelebb a kutikula;

▪ strasszokkal semleges színek (áttetsző), sokoldalú és jól néz ki bármely háttérszín gél lakk. Ha azt szeretnénk, manikűr színes strassz, válasszon legfeljebb két különböző színű, hogy ne terhelje túl a köröm design. Fontos az is, hogy a színpaletta kövek harmonikusan együtt tippeket a gél lakk.

ÉRDEKES nőknek: