Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

Szóval, gyerünk! Első ilyen érdekes tevékenységek, mint design a nézőket. Onnan, ahol érdemes kezdeni?

Plan - a fej

Természetesen sokkal könnyebb tervezni a végrehajtás a táblán belüli közel az újonnan épült otthon, hanem megváltoztatják már lakott területeken. Mindazonáltal a régi udvar, akkor is gond nélkül rögzíteni. De mindkét esetben akkor biztosan kell, hogy képzett településrendezési terv és figyelembe veszik az összes árnyalatok a helyét a kiosztására, a minőség és összetételét a talaj, otthon, éghajlat, a természeti jellemzői. Ez a szakasz nagyon felelősségteljes, elhanyagoljuk őket semmiképpen nem éri meg. Különösen fontos, hogy milyen típusú talaj uralkodik a térségben felszerelni. Végtére is, amellett, hogy építészeti formák és vizekben leggyakrabban elvégzett tervezési kertek virágokkal és bokrokkal. Ha nem veszi figyelembe a feltétele a talaj, akkor sokan valószínűleg nem lesz kellemetlen, amely minden bizonnyal befolyásolja a végeredményt.Terv alapján

A legjobb, ha kap egy grafikont papír és felhívni rá egy elrendezést a területen minden objektum. Így könnyebb lesz megérteni, hogy milyen területen lehet azonosítani alapján egyik vagy másik formája (virágoskert, tavacska, relaxációs terület), hogyan lehet rendezni a számokat, ahol osztott, ha szükséges, kert. Minden tervezési munkát kell elvégezni, figyelembe véve a legszebb kilátás pontokat. Ez a sárgarépa, persze, nem kell ültetni a bejárat az udvarra, és annak egy hely ez, mondjuk, a melléképületek. Ha jelen van a helyén néhány domb, tanácsos lehet, hogy nem elfedését bokrok, és hogy ez a hely az alpesi hegy.

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

Általában minden kell gondolni alaposan. Továbbá ne feledjük: a készítmény termőföld kell tervezni, ugyanabban a stílusban.

vívás

Miért nem indul végrehajtását a táblán belüli? Vívás - a fő eleme bármely kiosztására, ami végre egy csomó funkció. Először is, a védekezés, és a váratlan látogatók, és hívatlan szemek, másrészt, hogy egy tisztességes dekorációval, harmadszor, szervesen áramlik a stílus díszítéssel. Sok lehetőség van kerítés, de meg kell választani a megfelelő, hogy megfeleljen a fent említett követelményeknek. Természetesen, ha a pénzügyek lehetővé, akkor tegye fel a kerítés kő és kovácsoltvas elemekkel. Az ilyen barrier igen gyakran nagyon művészi és jól megy minden site design. Míg feszített mentén a háló kerületét, háló, kivéve levertség, ez valószínűleg nem okoz semmilyen érzéseit. Az utóbbi esetben és a hozzá hasonlók lehet alkalmazni egy univerzális lépés - a föld belsejében a fedezeti arborvitae bokrok, galagonya, japán birs. Ez kerítés mindig megfelelő, különösen, ha a helyszínen is végig a számokat, hogy az eredeti határait a bokrok.

Elég nagy figyelmet kell fordítani erre a kérdésre, és hogyan alakítják ki a pályán nézőket. Azt is teljesen meg kell felelnie a választott stílusban. És általában kövezett utak tekintik általában nem ajánlott. A mai napig, ez lényegtelen. Meg lehet vásárolni, mint kész kapható rengeteg a piacon útburkoló elemek, és használja az eszközöket a kezét, és a saját eredeti ötletek. Az elrendezés a pályák is használható kavics, faforgács, ha nem öntött saját elemeit, ami egy előre eredeti formájában. Ezen kívül érdemes figyelembe venni azt az elképzelést, egyesíti őket virágok, bokrok alacsony. És ne feledd: minél több elegáns és sokkal stílusosabb megjelenés nem a geometriai nyomvonalak és törött vagy más eredeti alakját a pályán. Ne félj a kreativitás! Minél jobb a képzelet, a szebb tervezés termőföld lehet beszerezni a kimeneten.

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

Egy másik fontos részlet a design. Ma már nem magányos lóg a pole ón lámpa, homályosan megvilágítva a területet és okoz csüggedés. Ez az egész rendszer, amely mind a funkcionális és dekoratív. Álló lámpák ajánlatos kombinálni automatikus LED lámpák, telepített a sínek mentén. Nem szabad szem elől téveszteni a előnye a reflektorfénybe. Ők is felszerelhető kis építészeti formák, veranda, relaxációs terület. Emellett persze kell vizsgálni bemeneti és világítás csoportnak tekintendők, a funkcionalitás és a kényelem.

Mi lehet szebb, mint ülni a hőt a bankok a tó saját, bár kicsi. Nem, persze, ha a telek mérete lehetővé teszi, akkor felszerelni, és a medence. Azonban népünk nem rontotta el nagy területeket, így veszélyezteti a tartály nem forog veszélyben. De még egy kis vodoemchik azonos beton gyűrű, a földbe, akkor lehet építeni. Nemessé területén körülötte ültetett virágok, megtöri a gyep. És kap nem csak egy nagyszerű hely a kikapcsolódásra, hanem, hogy díszítse a helyszínen. És ha tesz egy elég nagy lehet ásni a saját tóban, és még van egy kis szökőkút. Vagy építeni egy vízesés vagy patak folyik keresztül. Mint látható, a „víz” tervezési ötletek termőföld nagyon változatos.

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket


Csinálok egy virágágyás a kertben - egy nagyon fontos pont. Nehéz elképzelni, hogy egy szép helyi nélkül ágy. De itt, meg kell vizsgálni néhány árnyalatok. Persze, akár véletlenszerűen ültetett virágok nézel. Azonban csak az első alkalommal. Aztán egy részük vagy ottsvetut, vagy egyszerűen csak meghalni azért ültetett a rossz helyen, vagy nem megfelelő a talaj. Ezért tervezzük, hogy tervezzen virágágyások, meg kell megközelíteni ezt a kérdést helyesen. Először is meg kell vizsgálni színkombináció. Így például a növényi narancssárga harmonizálnak a kék, lila - sárga, piros és zöld. De a fehér virágok megfelelőek mindenhol, akkor kiegészíti minden csoportban. Ezen kívül, meg kell figyelni, hogy illata. Lehet, hogy néhány közülük egy éles ízű, nem tetszik valaki a háztartásban, ha nem okoz allergiát. Amikor kiválasztjuk a helyét a virágágyások, figyelembe kell venni a sajátos vonzereje. Ez úgy van elhelyezve, ahol az látható lesz, de nem a kertben. Napfényt növények nézel nyugodt árnyalatai, és árnyékos - kontrasztos élénk színeket.

Felszerelése egy ágy, meg kell próbálni, hogy biztosítsa annak folyamatos virágzás. Ezen kívül, úgy egy másik szabály. Minél közelebb van a pályán ágy található, annál satnya növényeket kell. A távolból lehet ültetni magas virágok.

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

És persze, minden bizonnyal meg kell vizsgálni, hogy a hely alkalmas a növény környezetét. Ha hiányzik ez a kikötés előtt tartva, akkor lehet, hogy végül elveszíti minden, amit már töltött oly sok erőfeszítést. Növények elpusztulnak és virágágyások lesz csúnya.

alpesi hegyek

Egy másik elem termőföld design. Készült az összes szabályt sziklakert lesz nem csak dísz területén, hanem bizonyíték a jó ízlés háztulajdonosok. Azonban csak osztja a kő a hegyen és a koca virágok nem fog működni. Meg kell, hogy kövesse szigorú szabályok. Végtére is, miért hívják? Mert hasonlít megjelenésében alpesi hegység, bár kicsiben. És az ilyen egyesületek alakultak, meg kell használni a berendezést a nagy kövek az azonos fajtájú, és az alacsony kúszó koca virágok ültetése és alacsony cserjék. By the way, ha vásárol vagy a magoncok ajánlott figyelni a céljuk. Ehhez szükséges eleme kerttervezés növény van jelölve :. „A sziklakert”

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

Így a üdülőterületen telken

Szép és kellemes a házigazdák és a vendégek a szem része -, hogy rendben. Azonban a vonzereje az elosztás kertben - ez fél siker. A helyszínen szükségszerűen beépítetlen kényelmes ülősarokkal. Végtére is, mindent elkövetnek a helyi első helyet maguknak, nem a szeme kíváncsi járókelők és irigy szomszédok. És a regenerációs a üdülőterületen kell vennie néhány fontos pontot. Először is, meg kell működőképes. Ha lehetővé teszi a területen, akkor lehet, hogy egy nagy platform egy mennyezet, felszerelt konyhában vagy álló kemence és grillező, tedd kényelmes bútorokkal. Ugyanebben az esetben, ha a telek kicsi, célszerű korlátozni a pergola. Ez lehet ültetni körül a sövény, amely létrehoz egy komfortérzetet és elszigetelten a többi hely. Helyezze az üdülőterületen kívánatos úgy kell megválasztani, hogy voltak annyi árnyékot, továbbá különösen akkor, ha nem rendelkezik a konyha, akkor nem szükséges felszerelni, hogy otthonától távol.

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

további elemek

Ha így egy helyi ne feledkezzünk meg a gyerekek. Ők biztosan kell hozzá egy megfelelő helyet a játék, ami általában felvértezi a megfelelő területet egy homokozó, hinták és más elemeket. Itt a speciális szabályok vannak, csak meg kell helyesen felvenni a helye: a helyszínen volt látható az ablakok a ház, ez volt a biztonságos területen, távol, ha egyáltalán a tározó, az árnyékban.

Túl sok tulajdonosai magánházak, felszerelése háztáji, személyesen tett mindenféle segédanyagok szobor, néha egyedül elszórva a területen, és néha az egész a készítmény komponenseit. Ez pontosan hol nincs határa képzelet és a találékonyság. Ezek művészi elemein különböző telek, és ez az ő egyedi és utánozhatatlan. Az egyetlen dolog, amit figyelembe kell vennie, amikor létre őket - a megfelelés az általános design.

következtetés

Így a táblán belüli kezével - a szakma, bár érdekes, de szükség van legalább egy minimális tudás terén a táj design. Persze, akkor is használja a szolgáltatást a szakemberek. Azonban ezek költsége igen magas ma, túl, akkor egyetértek, sokkal kellemesebb, hogy mindent a saját, úgymond, a maguk számára. A szeretet földjeiket állt rajta: „vár.”

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

A legnagyobb keshbek 50 online áruházak MEGABONUS Népszerűség keshbek szolgáltatásokat használ (ügyfél visszatérő költött pénz vásárolni őket) óta folyamatosan növekszik. Ez érthető, hiszen időnként.

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket

Gyönyörű design termőföld leírása és érdekes ötleteket