Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését

Még mielőtt a gyermek születése sok szülő kíváncsi a neme a babának. A mai napig a válasz könnyen adja ultrahang vizsgálat időtartama 18-20 hetes terhesség. Azonban az ülés során a baba tud fordulni a hátsó a monitor, így elrejti a kíváncsiskodó szemek a nemi identitásuk. Ebben az esetben jön a támogatás a gyermek ivarmeghatározás szívverés. Az alkalmazott módszer ősidők óta, amikor a gyógyszert messze nem volt modern eredményeit. Annak ellenére, hogy a Népi meghatározásának módszere a szex a magzat a szívverés nincs hivatalos elismerése, hogy igazoljuk a kísérletben, és nagy hatékonysággal.Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését

Sok szülészek, akik nagy tapasztalattal, igénybe ezt a módszert, elemezve a szívverés, a magzat egy sztetoszkóp. Számos módja van, hogy lehetővé teszi, hogy kiszámítja az érzékelhető csökkenése a szívizmot és az értelmezéseket. A szív minden - a posztulátum hogy a szív egy fiú és egy lány veri másképp.

Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését

A frekvencia szívizom-összehúzódások

Fiúk rosszabb lányok pulzusszám, amelyek rendre a 120 és 150 ütés percenként. Ugyanakkor sokan azt hiszik ez a módszer nem meggyőző, mivel egyes források hivatkoznak ellenkező példát. Néhány vannak győződve arról, hogy az eljárás hiteles, ha terhességi korban kevesebb, mint 20 hét. Mások azt állítják, hogy lehetséges, hogy vegye igénybe fel a szülés.

szívritmust

Régen ismert módszert, amely segít megismerni a szex a magzat a pulzusszámot. Az alapja az a meggyőződés, hogy a fiú szíve folyamatosan, egyszerre a szülő, míg a szívfrekvencia egy lány több kaotikus, széthúzó az anyai szív. Sokan meg vannak győződve, hogy a fiú szíve dobog hangosabb, mint szív lányok.

Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését

méhen belüli helyzetét

Ez a módszer elsősorban a helyét a magzat az anyaméhben. Hívei úgy vélik, hogy ha a szívfrekvencia rögzített balra - ez bizonyíték a közelgő születése fiú. Megszületett a lány kell várni, amíg a szívverés hallatszik a bal oldalon.Egyik fenti módszerek nem hivatalosan elismert a modern orvostudomány, így meg kell, hogy kezelje őket egy bizonyos szkepticizmus.

Magzati szívverés számos tényezőtől függ. Köztük:

 • csecsemő ébren vagy alva;
 • hogy milyen terhességet bevétel;
 • az egészségi állapot, az anya;
 • fejlettségi fokát a magzati szív;
 • helyzetében az anya teste alatt hallgatózás magzati szívfrekvencia;
 • általános pszicho - érzelmi, fizikai állapota az anya.

Ugyanakkor szakértők gyakran folyamodnak mindegyikük egy kísérletet, hogy megtudja, a neme a babának.

Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését

megbízhatóság

Bizalom a születés egy fiú vagy lány a sok segítséget, hogy megszerezzék a képesség, hogy hallgatni a saját belső hang, az intuíció. A vágy, hogy megtalálja megerősítését az előérzet szakemberek által rendszeresen és érthető. A mai napig, amellett, hogy az ultrahang, a magzat megbízhatóan azonosítani szexuális hovatartozását segít invazív diagnosztikai vizsgálat alapján a méhlepény, a magzatvíz.

Határozzuk meg az a gyermek neme szívverése hajlamos a legtöbb terhes nő. A hagyományos orvoslás ebben a kérdésben könnyen jön a mentő. Elegendő, hogy gondosan mérlegelje az alak a has, hogy elemezze a változások megjelenése, az étkezési szokások, a jelenléte a toxicitás, hogy biztosítsák a születés egy fiú vagy lány. A keresés a vágyott válasz arra a kérdésre, kismamák fordul még a kínai naptár koncepció. A számítás alapja az anya életkora fogantatás és a pontos dátumot, amikor a terhesség zajlott.

Népszerű módszer, amely a határozott időtartamra, a legutóbbi frissítések vérből egy szülő. Bizonyított, hogy a vér emberek frissítik minden négy évben. A vér nők - egyszer három év alatt. Logikusan, a gyermekek szexuális hovatartozás fog egyezni, hogy a szülők, akiknek a vérében a fogantatás időpontját volt több „fiatal”.

Szülés - emlékezetes, a legboldogabb pillanat az életében a szülők. A vágy, hogy megoldja a rejtélyt, és megtudja előre a neme a babának ismerős a legtöbbjük. Az összes eljárás, még ha azok nem hivatalos orvostudomány, joga van az élethez. Különösen, hogy nagyon gyakran ezek segítségével, tényleg nem lehet találni egy megbízható választ az égető kérdés.

ajánlott:

Mi mást, hogy nézd meg

 • Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését
  Palpitáció terhesség alatt
 • Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését
  Okai, tünetei és kezelése mellkasi aorta aneurizma
 • Gyors és pontos meghatározása a szex a baba szívverését
  Okai és kezelése metabolikus kardiomiopátia
 • Gyors és pontos meghatározására a neme a babának szívverés
  Tünetei és kezelése kardiomiopátia dismetabolic