Ha a macska elveszett

Keresse meg a fogadó, nézd. Ha a macska elveszett.

A fórum a hiányzó macska, hogy egyszerűen nem tud olvasni. Vérzik a szívem, ha tudjuk, hogy az „eltűnt -, és megfelel.” Vagy olyan boldog, hogy talált egy diffúz, különösen, ha ez nem történik meg egy-két nap, de például néhány hónappal -, akkor remélte hitt. Itt van, hogy ezt a történetet. ”. Munkások csinál javítás, és kinyitotta az ablakot, és a macska, és elesett. Figyelmeztettem őket, de ő volt a munka, „- mondja a tulajdonos a szerencsétlenek. Egy további számolt be, hogy a macska találtak négy hónappal később! Miért ebben az időben?Mivel keresnek neki otthonról, és ő, nyomorult, egy törött állkapocs valaki, vagy valahol, hogy feküdjön le, majd felvette övsömör, és hogy ebben a szakaszban meglátott egy nőt, aki nem csak a nem félt kezdenek bánni vele ( és füstölt), hanem megpróbálta megtalálni a tulajdonosok. És találtam, lapozgatta internetes adatbázisban a hiányzó állat néhány hónap alatt!

Ezért, ha két hét után a találatokat nem, ne essen kétségbe. Véletlenek vannak, bár kicsi, de akkor is.

Ha a macska elveszett este, ne késlekedj a keresési reggel (a macskát, és a sötétben - a legjobb). Vegyük a fények, körbejárja a közelben yard, akik szerint a parkoló autók, a szakadék a garázsok, a sűrű ültetés (nyírt bokrok mentén az utcán). Fény faágakat. Ha a macska tudja szimbólum (hang, amikor alátétsávos száraz ételt egy fém), biztosan elfog a „csörgő”, és gyakran rázza meg.

Az első lépés az, hogy ellenőrizze a tornácra. A toronyház ellenőrzést kell kezdeni mászni felfelé (!), Mindig keresi a szemetet cső, majd menj le az első emeleten.

Odabent az ajtó a lakás, nagy valószínűséggel a macska megszökött a lépéseket, és ó, öröm! - alattuk látni fogja a „barlang”. És ő ül ott, isten tudja, hány, szaglás és hallás.

És ha van egy lyuk a lépcsőn, vagy lépést magukat? De hány autót az ajtó - jobb autópark! - választani, és bebújt alá. Ülő alján a gép - a második lépés a fejlődés a macska „zakvartirnogo” világban.

És hol a macska fog futni, ha az összes autó eltért a bejárat? (Azonban most a legtöbb lakás ez nem történik meg.) Meg kell kezdeni egy felmérést az alagsorban, a lyuk vagy szellőztető ablakok, általában alacsony fekvésű: ugrik be, hogy nem lesz nehéz.

Íme egy példa. Cat hozta a csap, és ő vette, és elszaladt. Beugrottam a nyitott ablakon keresztül - csak azt, és lásd! Szökevény felkutatott és a tulajdonosok, és a tulajdonosok a macska. Találtunk néhány nappal később, csábította az ételt a pincében, a házban. Éhség nem a nagynéném.
Előfordul, hogy az alkalmazottak a ház és a kommunális szolgáltatások buzgó tüskék szellőző ablak, akkor hol fog futni a macska? A hajlított, kúszik végig a ház falán, ő lesz az ajtó szomszédban, amely kaput nyitott, vagy azért, mert egy-egy letépett tavasz, vagy annak egyes tégla tűzve nem tapsolnak - bármi megtörténhet. Ezután a vizsgálati kell történnie ebben lépcsőházban az elsőtől az utolsó szót.

Ne kerülje a figyelmet gyakran hagy közvetlenül a bejáratánál a régi, használaton kívüli nagy tétel, különösen - nagy kartondobozban. Ezt követően eljárás a garázsok, elhagyott kabinok és egyéb létesítmények vásárlása helyett egy jegyet a vonaton vagy busszal, abban a reményben, hogy megtalálja az elveszett lélek az erdőben vagy kerület.

Külön téma - a macska elveszett a piknikek, elővárosi területeken, ha mozog egy új lakást, és csak csendben vyskolznuvshie a gépek. Különösen abszurd és tragikus elvesztése állatok személygépkocsik szállítására, hogy a macskák csak akkor kell, hogy készítsen. Példák kontárkodó gól egy macska jutott, miután elhagyta már jelentős távolságra - beállítva. Állatok menekülni villám, míg a tulajdonosok futott az autó, vásárolt az út mentén vagy egy vödör uborka elment a WC-be. Ne zárja be az ajtót - pishy, ​​eltűnt.Kitten tizenéves elfogyott lapos, amikor megváltozott vpodezde gázcsövek. Emlékezett szótlan, összegyűltek vacsora: nincs macska. Mentünk, hogy vizsgálja meg, de az idő már túl késő volt. Úgy döntöttek, hogy a séta, és ő fogja vissza. De itt remontz Ha elkészült, és bajuszos minden van, és a tulajdonosok komolyan aggódik. Megkerülte a yard, akkor belenézett a pincék, bánt, és úgy döntött, hogy egy ilyen szép macska egyszerűen ellopták.
Mindez idő a szegény ember élt a kabinok, amelyek azt uralkodott idején csövek cseréje a házban. A munkások meglátta az ajtót szerencsétlen utas, beengedte, táplált és onostalsya. Javítás véget ér, és okazalosby állat az utcán, ha az egyik slesareyne kapcsolódik egy megjegyzés az ajtó kabinok azzal a kéréssel, hogy „elfogadja” a szép és okos macska. Ez a tanulmány látott hozyaykai, nézd vdomik, amely annak érett tomcat. A munkások kapott egy láda sört, egy szökésben sokáig mosni a fürdő.

Van egy lakás, és a szokásos módon, annak érdekében, hogy megmentse egy I teherautók. Hogyan lehetséges, hogy egy macska, és el kellett hagynia, ennek eredményeként ismét volt „saját” régi lakásban, senki sem tudott válaszolni. A rohanás belőle, mint egy partizán, képes volt elrejteni egy tömött veschyah között az üres szekrények, bálákban, vagy valahol máshol. Her tulajdonosok az úgynevezett új lakosok, akik beköltöztek a lakást, és megkérdezte, hogy a macska nem megy oda? Azt válaszolták nincs. Nem ismert, hogy mennyi lenne még tovább játszani, és megpróbálja elrejteni, ha egy nap a macska hirtelen „fogott” az új tulajdonosok a ház!

De csak valami, amit le kellett ülnöm, ha mozog a macska egy zárt dobozban vagy a hordozhatóságot a következő felirattal: „Figyelmeztetés: cat itt. "

Sok szerencsét mindenkinek!
Hagyja, hogy a macskák, macskák, cica soha nem vesztett! És ha hirtelen elveszik, mindig voltak gyorsan!

Nos, azt kell! És hoztam létre egy témát, mert egy lány a régi fórum is elvesztette macska. Elolvastam és azonnal arra gondolt, hogy szükség van, hogy hozzon létre egy témát. Szeretem a cikket sokáig van Zoovet, másolt a cikket itt. Te mindent figyelmesen olvasni, van egy csomó hatékony.

Igen, itt van még egy gondolat! Olvastam valahol, hogy nagyon hasznos, hogy a keresést a gyermek az udvaron, és a legközelebbi iskola. Gyermekek az utcán, akkor még mindig nincs semmi, hogy szívesen játszanak a „Keresés” gombot. Ha megígéred, a jutalom, hogy a kereső, akkor megpróbál. Nastya, messze, ő nem tudott - macskák Az udvar nem megy. Ha valaki felvette, ez is talán az egyik környékbeli lakók.

És biztos, hogy a ház minden flip mindent, még az ilyen lyukak, ahol a macska nem tudott (az okok). Akár a mosógép és a mosogatógép, stb

Van egy hathetes Yas egyszer eltűnt - Kerestem a földet, mint! Aztán észrevette, hogy Nyusya felmászik az éjjeliszekrényen a konyhában, mászni, myauchit nekem podbgaet, felhívja - és újra a fejét, hogy az éjjeliszekrényre. I felvilágosult zseblámpa - semmi. És ez nem messze. És akkor rádöbbentem, - ragyogott a kályha - és onnan ki a nyílásból két szemmel nézett rám. Födém mászott. Volt, hogy álljon a lemez, hogy egy kiscicát.

Már tinédzser Yas eltűnt. A keresés után, gondoltam - nem néz, és kiugrott az ablakon. Talált egy szekrénybe dobozok - aludt ott.

Nastya, hogyan csinálod?

Én még nem találtam - ez persze, hogy valaki meg fogja hívni a mosoly. De soha nem lehet tudni. hirtelen segíteni? Általában egy kicsit rejtély és mágia.

Keresse pet

Ha a kutya, macska vagy egyéb kisállat elveszett, akkor használja ezt a rituálét hazahozza.

1. Tegyen valami ételt a kisállat tál.

2. A fény egy fehér gyertyát mellé és hangosan kimondani:

„Arra kérem a erők a világegyetem, hogy megvédjem a állati és segíteni neki haza ma.”

3. Hagyja a gyertya leég.

Néhány óra elteltével, vagy néhány nap, a kutya haza.

Egy másik módja, hogy megtalálják a hiányzó háziállatok:

Ha a macska, kutya vagy nyúl eltűnt, lehet, hogy egy nagyon nyugtalanító. Ez a varázslat vagy hazahozza, vagy hogy a hír róla.

Vegyük az állat kedvenc játékát, vagy egy darab papírra a nevét. Ül a közepén a mágikus kör, ismételje meg háromszor, kezében egy játék, vagy egy darab papírra:

(Pet neve), menj haza.

Most ragaszkodunk a húr, hogy egy játék, vagy egy darab papírra. Miután a kör bezárul sveste játék vagy lemez az ablakon, és lassan húzza a belsejében.

Tartsa a kedvenc helye, alvás állatot, amíg meg nem találja őt, vagy megtudja, hogy mi történt vele.

Nastya, mindig aggódik valami elaludt, mint egész éjjel álmodik macskák, kutyák és macskák.
Hogyan csinál ott? Írjon nekünk! nagyon aggódik! I kilincs ököllel az cukorpapírokon! Valószínűleg jöttem volna haza, baby.

Fuuuuhhhh. kilélegzett. Dicsőség az összes istenek, különösen a legfontosabb macska Isten!

Várjuk a jelentés részletesen.

Fuuuuhhhh. kilélegzett. Dicsőség az összes istenek, különösen a legfontosabb macska Isten!

Igen, tegnap annyira aggódott wrapper. Menj a fórum, nem látok jelentések Nasti - Fantik nem található, akkor olyan szörnyű volt neki. Ezért szeretném újra megjelent a lakásán.
Hála Istennek, talált egy Fantik!