Ha a tanú az esküvőn

Az életben bármi megtörténhet. És ha egy napon a barátja vagy barátnője megmondja neked, hogy szándékában áll feleségül, azzal a szándékkal, hogy nagyon komolyan - ez nem lehet segíteni. Miért van szükség a tanú az esküvőn, és mi a vár. MirSovetov a mai cikk ad választ ezekre a kérdésekre.Az életben bármi megtörténhet. És ha egy napon a barátja vagy barátnője megmondja neked, hogy szándékában áll feleségül, azzal a szándékkal, hogy nagyon komolyan - ez nem lehet segíteni. Mi kell boldog! De itt van, mit kell tenni, ha ezzel együtt nyilatkozatot kínál ez a megtisztelő küldetés, tanú? Természetesen, akkor egyetértek. De egy másik kérdés, hogy mi a következő lépés? Miért van szükség a tanú az esküvőn, és mi a vár. MirSovetov a mai cikk ad választ ezekre a kérdésekre.

Kezdete előtt az esküvő

Ha megegyeztek, hogy egy tanú, az első, amit látni fogja, hogy ez a szervezet az előre esküvői szarvas. Mi a pre-esküvői szarvas és miért van szükség rá.
Legénybúcsú vőlegény (és menyasszony leánybúcsú) tartanak előestéjén az esküvő. alapképzésbe tartott szigorúan őrzött titok a vőlegény. Az utolsó napon az agglegényélet kell lennie egy fontos eseményt, csak valamivel rosszabb, mint az esküvő. Készítsünk programot vőfély élén a tanú.

Ha a tanú az esküvőn
A legénybúcsú nem lehetnek jelen a nők, akik ismerik a vőlegény. Ez egy meghívás metánt, amely az utóbbi időben divatba, akkor azt hagyjuk. Sokkal jobb, hogy költsd el a rokonok, barátok, barátai a menyasszony. Szintén a rendezvény általában meghívást csak a legjobb barátai a menyasszony.
alapképzésbe, a helyszín - ez egyéni kérdés. De azt mondom, hogy az ilyen események általában a végén egy tisztességes alkohol, ezért kívánatos, hogy a főiskolai néhány nappal az esküvő előtt, úgy, hogy az N nap, a vőlegény volt ideje „mozog”.
És végül, megjegyzem, hogy a vőlegény tölteni a napot úgy, hogy másnap reggel ő nagyon ideges, hogy feladja agglegény, az utolsó akkord halálozási le tegnap este.
Leánybúcsú kell kb hasonló szellemben. A tanú és barátai készítünk egy tevékenységi programot. Korlátozások közben leánybúcsú - csak az erkölcs.
Magamtól MirSovetov csak hozzá a következő. Ne próbálja kideríteni, mi történik egy hasonló esemény, a másik oldalon. Hagyjuk egymást, hogy egész nap csendben, anélkül, hogy szaftos részleteket előre esküvő szórakoztató. Sokkal jobb, hogy koncentrálni az ünnepségen.

Az esküvő napján

Az esküvő előtt, kívánatos, hogy egy jó alvás. Végtére is, a vállán fekszik egy hatalmas felelősség terhét, így meg kell, hogy ébren.
Az esküvő napján, akkor meg kell jelennie a kijelölt időben a házban a vőlegény. Ön egy tanú -, és a gerincét a menyasszony aznap. Lesz együtt leküzdeni a „bölcsesség”, valamint a hagyományos bajok tette a vőlegény során az esküvő.

Ha a tanú az esküvőn


Először is segít a menyasszony készülj. Is, akkor tudnia kell, hogy csak azért, mert a menyasszony a vőlegény aznap senki nem ad. Tehát mielőtt elmész vásárolni egy menyasszony, meg kell hozni egy kisebb összeget (lehetőleg számlák a különböző felekezetek, beleértve a bírság), egy pár üveg pezsgőt, bort, vodka, valamint arra, hogy a gyümölcs és édesség. Hozz egy csokor virágot, és néhány érdekes ajándéktárgyak. Nos, készülj, hogy alkudni, énekelni, táncolni. Ez csak a kezdet, mi vár rád ezen a napon.
tanúja a probléma ebben az esetben hasonló -, hogy jöjjön és segítsen a menyasszony a végső előkészületeket az esküvő. Azt is készít a nagy akadálya a vőlegény a menyasszony árát. Az Ön feladata ebben az esetben ad a menyasszony magasabb áron, és a tapasztalat a vőlegény és barátai a legnagyobb.
Miután egy sikeres megváltás a menyasszony az egész ceremónia küldött az anyakönyvvezető. Néha, mielőtt aláírja, a vőlegény megadja a jogot, hogy gondolja újra, hogy konzultáljon mindenki. Természetesen ez az ünnepség hivatalos, de itt lehetőség van gyakorolni ellen érvel az esküvőre. Hasonló tevékenységet végeznek barátai a menyasszony.
Aztán jön a fő hivatalos része, ahol a feladata, hogy megvizsgálja a tény a házasság. Ehhez, akkor be kell jelentkeznie a külön kijelölt területeken. Ezzel nem lesz nehézség.
Befejezése után a hivatalos rendezvények lakodalmas menet megy a legjelentősebb hely a város, annak érdekében, hogy tartani egy esküvői fotózásra.
Itt MirSovetov szeretnék emlékeztetni arra, hogy a tanú lesz a kihívás, hogy megragad egy pár üveg vodka és pezsgő az esküvő járni, mert az esküvő, hogy megünnepeljük az egész város.
Charter fényképezett menet megy a banketten.

A lakoma

Ha a tanú az esküvőn
Az esküvő előtt tanúk konzultálnia kell: hogy egy banketten TOASTMASTER. Ha nem, akkor az egész feladat vendégek fogadása és a kihirdetése néhány tíz pirítós csökkenni fog a vállán. De még ha ceremoniamester lesz, akkor nem kell pihenni. Még el kell mondanom egy pár pirítós. Az is lehetséges, hogy van, hogy részt vesz a szervezet a játékok és egyéb jellemzőit az esküvői lakoma. Te mindig boldog és beszédes.
A folyóirat figyelmeztet, tanúként, és a tanú kell készülnie a váratlan és a különféle ügyes ezek elhárítására. Például az egyik esküvők vőfély tervezett egy ilyen lépés, mint az eltűnése a barátjuk. A tanfolyam nem volt nagyon sikeres, és a menyasszony nagyon ideges. Tanú rá barátai kellett megnyugtatni a menyasszony, a vőlegény, hogy segítsen megváltani a „terrorista megszállók” és készítsen egy esemény a második szakasza menyasszony emberrablás. És izgoleniya a vőlegény és barátai váltságdíjat voltak sokkal izgalmasabb és érdekesebb. Ezért mindig legyen éber és készen áll a simítás különböző érdesség esküvő.
A lakoma tanúk szorosan nyomon kell követni annak érdekében, hogy sem a vendégek nem maradtak megfosztott semmit. A tanú és a tanú hajtogatott feladatait csak a végén a lakoma utolsó napjaiban esküvői ünnepségeket.

Megjelenése a tanúk

Ha a tanú az esküvőn
Tanú. Nem a legjobb választás a ruha fekete vagy fehér. Fekete lesz meg túl sötét, ami elfogadhatatlan az esküvőn, és fehér - keverednek a ruha a menyasszony. Bár fontos, hogy ne csak játszani a kontraszt, de szerencsés, hogy vegye fel a növényzet. Ideális esetben tanúja a ruha legyen hasonló a stílus és szerkezet a szövet a menyasszony ruhája, de ne legyen annyira fényűző. Mégis, a királyné az ünnep legyen egy menyasszony.
Tanú. Mindenesetre, egyenruha tanú legyen az első. Mégis, az intézkedések szintje e nyomva. Gyakran válasszon egy fekete öltöny, fehér ing és nyakkendő. Ha a tanú ruha nem fekete, akkor a cipő kell választani az azonos vagy hasonló színű. Bizonyos esetekben akár az Ön (pl forró nyarak), hogy tanúja legyen a ruhákat lehet adagolni nélkül zakó és nyakkendő helyett a szokásos kopás csokornyakkendő.

Szóval van tudni, hogy mit kell, hogy Ön egy tanú vagy a tanú. Próbálja kötelezettségszegés jobb lehet. Végtére is, a barátja vagy barátnője emlékezni fog erre a napra. A folyóirat Sok szerencsét kíván ebben és minden más ügyekben.