Ha egy srác nem hívja, mit kell tenni, hogy miért a srác nem hívja

A srác és a lány

Ha egy srác nem hívja, mit kell tenni, hogy miért a srác nem hívja
Abbahagyta hív. Miért nem hívja a kedvenc?

Ősidők óta, szerelmesek, elválás, igyekezett mindig tartják a kapcsolatot egymással: leveleket, küldés szeretet Notesszal postagalambok, követeket küldtek üzeneteket. Azóta volt egy nagyon hosszú idő, de még mindig 90% (Azt hiszem, hogy nem lehet összetéveszteni az ezen az ábrán) dobogó szívvel kórusban néha létfontosságú híreket a saját második félidőt. A mi progresszív században is megváltozott a preferenciák és követelményeinek a szerelmesek. Most már nem elég egy szerelmes levelet, hogy létfontosságú hallgatni a hangját egy szeretett.

Miért nem hívja a srác? Ha egy srác nem hívja, mi a teendő?

Úgy tűnhet, furcsa neked, de a női kérdés „hívás” annyira rosszul időnként, hogy a szociológusok úgy döntött, hogy végezzen egy kis kutatást ebben a tekintetben. Kiderült, hogy a férfiak és a nők teljesen máshogy nézni, hogy mikor és mennyit kell hívni. Miután az első randit egy férfi szempontjából nem feltétlenül azonnal hívja vissza, semmilyen ürüggyel. És a nők egy része nem is hívja ki egy órával a szétválás után, ami szerintük azt mutatja, hogy az ember igazán érdekelt a folyamatos szeretet.

T Csörög a telefon feltétlenül, de ha nem kell erőltetni kell várni, hogy a kezdeményezést magukat, de óvatosan, tapintatosan, nem zavaró. Próbáld ki, hogy egy kis friss levegőt az ő füstös mindennapi életben. Szóval, biztos, hogy jó hangulatban, majd a hozzáállás könnyű, hogy a partnere.

Mi a teendő, ha már nincs egy férfival?