Ha elvesztette a macska


Adom az én két cent, mivel kezek nyúltak szálak.


Kezdeni egy listát a közös téves vélemények.

Az első nézet - mondják a macska maga megtalálni az utat haza. Ő „érzi”, hogy „a meridián”, stb


Hülyeség. Tudja választani másolatok és a „go” valahol ott, de a kisállat, zavaros és fogott egy ismeretlen környezetben, most sokk alatt ül egy autó vagy egy bokor. És akkor ott ülni sokáig. És az ő fejét soha nem gondoltam, hogy keressük a bejárat és az ajtót.

A második tévhit - a macska azonnal rohan céltalanul fut kilométer. Messze földre.

A macska rohant az első fedelet. Ez menedék -

garázsok kagyló (lásd sok közülük egy rés alján, ha a héj ne kerüljön egy sík felületre)

gép (számukra) - igen kedvelt macska, köztük és kültéri használatra. Által kijelölt egy autó, ha létrehozott macskák.

Veranda a bejárathoz legközelebb eső - ha van egy rés. Sok a ház alján is vészkijáratok üzletek találhatók portivopolozhnoy oldalon (ez az eset, amikor az első emeleten az intézmények) -, amely szerint a következő lépéseket a tornácon, vagy a tornácon is - is lehet tömeges uromnyh helyeken.

A fa, ha mást közelében található, vagy más nem volt. Vagy fa tűnt célszerűnek.

A pincében. Valójában nem minden pincében egy modern többemeletes épületek tipikus.

A vastag bokrok.

A szomszédban, ha az ajtó mindig nyitva áll.


Hol máshol, de nem jöhetnek szóba.

Next - megállítani a szomszéd házban - nem fáj.
Sajnos - még ha uveshat mindent, ami lehetséges, nem mindig olvassa el.

Portások „mi mindent”. Ők az első, hogy megtalálják a holttesteket macskák kiesett az ablakon, akkor vegye fel a törött, hanem egy élő, akkor vegye be a bokrok és a többi helyen, akkor lehet mondani, aki eteti a macskákat. Ezek a reggeli / esti / nap tapasztalhatja a bevezetése egy új macskát.

El kell mennünk és kérni. Ezek rendszerint legfeljebb 10 utra..Ili menetrend szerint. A nagy házak is több portások - és az egyes ellát, amit a bejáratok és indokok. Ezek az tetszik vagy macskák. Ezek etetni őket, vagy vezetni.

Nem számít - 50 papír rubel akkor mindig támaszkodhat információt még a megrögzött bűnözők látásra.

Nem kell kérni, hogy továbbítja ezt az információt a portások. Technikailag nehéz és nem mindig az ablaktörlő és a „családfenntartók” jó kapcsolatokat. Vagy akár bármilyen kapcsolat, ráadásul rögzítéséről tekintetét.

Portások lehet felejteni a kéréseket egyszerű. Egy héttel később - természetesen. Nekik van egy forgalom, a főnök, a sör és a vodka. Köszönjük nekik - szembe jelentéktelen magukat. Ezért lehetséges és szükséges, hogy emlékeztessük magunkat.Minden házban vannak emberek, akik etetik a macskákat. És amikor a kisállat, fürdőzés után három nappal (vagy a héten) a jármű, az éhség jön ki a fény az Isten - ez általában megtalálja a helyét hamarosan.

Van egy másik hely, ahol a macskák is elrejteni, véletlenül futott be a bejáratnál. Egyes házak a lépcsőház fog körül, az első emeleten a lift shahty.Na fordul fülkében szélessége kb 30 cm között lift és a lépcsőház háló. Amikor a macska megszökött kerestünk két nap fut, de kiderült, hogy ő töltötte egész idő alatt egy ilyen helyen, és még az utcán nem jön ki.
És a helyszínek is kidobják a régi szőnyegek / bútorok, stb dolgokat, melyek szintén nagyon könnyű elrejteni.
_______________________________________________________________________


Ha bizonytalan, hogy a macska futott a nyitott ablak vagy ajtó, biztos, hogy hagyja, hogy valaki otthon lenne ellenőrizni minden milliméter az a lakás, a szó szoros értelmében a szó. Mi már évek óta követi. A Basia egyszerűen navidela mikor kora tavasszal hajtott a ház hideg láb, ukrytsya lombozat és a fű ott, pimasz egér, stb már elindították .. és Basia eltűnt. Megfordult, úgy tűnt - az egész házat, nem lányok. Rájött, hogy átjutott az ajtót a zűrzavar húzva zsákok. És itt vagyunk, 6 fő, kezd futni 14etazhnomu otthoni baskat és kiskat, majd jönnek a barátaim (otthonról, hogy segítsen), és most 12 ember viselt a padló és megy minden a liftek. Gondnok bácsi Victor áll a seprűt az ajtó résen. Barátok jönnek 15letnego testvére fiatalos energiával. Már kinyitotta a pince és a padlás, a keresést a hivatalok, az 1. emeleten. Az emberek már próbált kiugrani a lakások a csomópontok, a pénz és iratok, azt gondolva, hogy a tűz. A ház megrázza és búg basyami és kisami 20 szavazattal. Aztán az egyik barátja akart inni, és egy másik, és egy másik. Hazamentünk ittas, nagyapa megint úgy döntött, hogy ellenőrizze a szekrény. Sikertelenül álló párna a kanapén, megcsúszott, nem sérült meg, de a bumm. és aztán ott volt Basia megtekintése, mint ahány nagyapja részt vesz, hogy egy ilyen ütő. Kiderült ült (megtalálható a fűtött ülések) a védőrács széket, ami valami Tipo Téli takarás. Azaz vizuálisan nem látható nullára. A forgatás az esetekben nem is sejtette! Összegyűjtöttük 10 perc önkéntesek és hat hónap, hogy kérdésekre válaszoljon a szomszédok, hogy Basia találtak
Szerettem volna hozzá a egyenruhák beírja a keresendő. Mathis időszakosan nem értem, de van egy kerti házban anya. Csak miután a harcot más macskákkal Mathis megőrül, és azt is kezdeni kidatsya rám. Ezért bármilyen az időjárás, fogok keresni neki a vastag farmer ruha: nadrág, ing, kabát + cipők. Ez lehetővé teszi, hogy ne habozzon mászni minden sarokba (és a körmök segít, és a macska nem sok poderetsya. A köpeny izolálása sokszor használható a harcok során álláspontot a harcot egy másik Mathis és húzással kötött farmerdzseki.
______________________________________________________________________


1) macska-in-law, miközben ő a kórházban, átszakadt az ablak (1. emelet)
Nap macska rohant át az udvaron, ő volt látható „motiválni” gyerekek, de nem elkapni smogli.Vecherom ugyanazon a napon, kinyitotta a pince, a fegyveres zseblámpák és a rács, és elment. Cat „fogott a sarokban”, akkor a pincében.

Következtetés: Without egy zseblámpa, és az egyik megy a közelébe bespolezno- akkor is, ha látsz egy macskát rémület lomanetsya tőled - nem szakad


3. mentem a minap, hogy a szüleim, anyám nyit remegő rukami- megváltozott ablakok, a rács még mindig nem közelíti meg a megállók, majd elfelejti, hogy lezárja, és a macska ott, és lefelé, hogy csak fél (7. emelet, de)
Côte azonos buta kuporgott egy szekrényben, nyilván attól tartva, egy hívás az ajtót, de a szülők nem használt nézni az állatok-nem képes megtalálni a lakásban.
Következtetés: mielőtt isterit- mindent ellenőrizni centiméter, még a legváratlanabb helyeken!

A fórumon, a tapasztalat.