Ha lenne egy veszekedés egy barátomnak - mit kell tenni, hol kell keresni a támogatás, milyen

Ha lenne egy veszekedés egy barátomnak - mit kell tenni, hol kell keresni a támogatás, milyen

A női barátság lehet beszélni a végtelenségig.

A kapcsolat a közeli barátok rokon rokon, mert néha a lányok tudják egymást, amit nem tudom, anyám vagy nővér.Ez nem meglepő, hogy a veszekedés átadásra nagyon fájdalmas.

Van egy olyan érzésem, vágy, magány, a fájdalmas veszteség valami nagyon fontos.

Azt összeveszett egy barátja - mit kell tenni, hogyan lehet a kapcsolat pályára, és szükség van-e ez?

Miért mi volt az érv a barátnőjével, és mit kell tenni?

Az ok a veszekedés lehet bármi: nevovremya kimondott szó, egy rossz vicc. De ez az egész. Más komolyabb okai. Leggyakrabban barátok veszekedés felett kapcsolatok nem kielégítő. Az okok veszekedések ebben az esetben negatív érzelmek: harag, féltékenység, szívfájdalom, féltékenység.

Barátság képes túlélni és „növekedési fájdalom”, amikor a tegnapi iskolás lányok, akik barátok sandbox lesz felnőtt nő, fiatal nők. A megjelenése a férfi az életükben a barátai gyakran okoz konfliktust. Vagy fiatal nem szereti a barátnője, vagy barátnő nem tetszik a fiatalember, és mind a nyomást gyakorol a tettes a megjelenése szerelmi háromszög-barát.

Hasonló a helyzet, ha az élet egyik barátnő van egy új barátság. Konvergálnak, ha mind a három karakter, Isten tudja. „Új”, attól függően, hogy a temperamentum és ereje karakter lehet váltani a figyelmet magára, és volt barátnője úgy érzi, egyértelmű kommunikáció hiánya. És ha a „razluchitelnitsey”, és egy férfit, akit úgy a legközelebbi személy, nem lesz közös titkokat, a veszekedés a küszöbön állt.

Az emberek időről időre változnak. És egy napon lesz az a személy, akivel megosztotta a legintimebb, nem érti meg, vagy unatkozik, vagy vannak más érdekek. Mentsd meg a barátság, ebben az esetben sajnos nem valószínű, hogy sikerül. A kérdés, hogy „veszekedni egy barátja - mi a teendő ebben az esetben” értelmetlen, mert a válasz ugyanaz: semmi. Bizonyos értelemben a régi kapcsolatokat fognak tűnni.

Nem kevesebb konfliktus akkor jelentkezik, ha a hatása alatt az új helyzet megváltozik a karakter egy barát. Válhat keményebb a saját ítéleteket, intoleráns hiányosságok vagy hirtelen egy rossz szokása, folyamatosan beszél magukról, eredmények, tervek. Általában viselkedett arrogánsan és leereszkedően. Aligha lehet sokáig elviselni az ilyen megalázó beszélgetést.

Az ok a veszekedés lehet irigység. Ha egy lány minden jó (érdekes munka magas jövedelem és a kilátások, szeretett a fiatalok), és általában ő szerencsés az életben, és a többi mind a szomorú, indulhasson egy érv egy üres helyre, bármilyen mindegy.

De a legmélyebb konfliktus egy eltérés van a világnézet és erkölcsi parancsok. Akkor elvesztésétől való félelem barátja lemondani egy, két vagy három alkalommal, hogy amit ellenzi az egész lény. De folyamatosan tapossák a „I” nem fog működni. Az elutasítás lesz érzékelhető csodálkozva és (talán) a harag és a barátnők veszekedés. Sajnos ebben a helyzetben is értelmetlen konstruktív megoldások keresésére, hogy a problémát a „összeveszett egy barátjának -, hogy mit kell csinálni.” Változás a világnézetet és magunkat, hogy nagyon-nagyon nehéz. És a változás a erkölcsről mások lehetetlen.Összeveszett egy barátjának: kiszerelve, vagy nem?

Itt felmerül a kérdés, hogy beletörődik a barátnőjével. Ha nem szeretné, hogy az egyik mutató pszichológiai erőszakot, arra törekszik, hogy saját, hivatkozhat a helyreállítási korábbi bizalmi kapcsolat nem szükséges. Ők vették alapul a fő feltétele a barátság - egyenlőség és a tisztelet. Ha nem, akkor még a közös érdekek nem fogja megmenteni a helyzetet.

Azonban, ha egy barátom volt, eltérő nézetek a világon, de képes lesz fenntartani egymás tisztelete, tudunk kapcsolatok egy másik irányba. Ebben az esetben a probléma a „összeveszett egy barátjának -, hogy mit kell csinálni” lehet a kezdete az új baráti kapcsolatokat. Ez jobb, mert megszabadul tizenéves függőség. Bármilyen kapcsolat, még ha ez a szerelem vagy barátság, vezet a negatív következményeket.

Mikor rakjam fel:

• volt egy veszekedés alatt apróságok, érzelmek, és most mindketten bánni;

• barátom, akivel volt egy vita, egy nagyon jó, hűséges ember, és pontosan tudja, mit volt sajnálom, ami történt, mint te;

• hibáztatni a veszekedés, te és a barátja, hogy te - fontos közeli emberek;

• bűnös veszekedés, de készen áll megbocsátani, és azt állítani, hogy semmi rossz nem fog történni (ha valójában semmi sem történt rendben van).

Tedd fel nem szükséges, ha miután egy sor ugyanabban az időben a szomorúság úgy érzi, még szabadon és magabiztosan. Az is előfordul, hogy a megbékélés zajlik, de nem okoz erős érzelmeket. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a baráti intimitás halott jött vagy jön a másik. Ne félj, hogy hagyja az életedbe új embereket. Minden, ami történik - a jobb.

Hogyan lehet összeegyeztetni, ha összeveszett egy ismerősének

Ki legyen az első, tegye fel? Úgy véljük, hogy a tettes érv kell lépni a torkán büszkeségét, és az első lépést a megbékélés. Ez nem teljesen igaz. Tény, hogy sokkal könnyebb egy engedményt a lány, aki tartja magát egy ártatlan áldozat a helyzet. Ő nincs bűntudat, hanem azért, mert könnyű és egyszerű próbálja helyreállítani a kapcsolatot.

Azt összeveszett egy barátjának -, hogy mit kell tennie, hogy újra együtt? Természetesen beszélni vele. Közlemény az egyetlen módja annak, hogy megértsük, miért nem beszélnek arról, hogy mi történt, nem lehet csinálni. Természetesen szükség van egy jó megértése az oka, ami miatt a veszekedés. Őszinteség és nyitottság - a siker kulcsa.

Itt van, mit tehetünk:

• kérje közös barátok, hogy gondoskodjon a „váratlan” találkozó a kellemes esemény (például, hogy meghívjuk mind a párt találkozón egy kávézóban, egy film vagy egy séta a vidéken);

• jönnek házát, hogy egy ajándék - néhány kellemes kicsit;

Ha az első lépés az volt, hogy egy sikeres és barátnője egyetértenek, hogy meghallgasson téged, egyszerűen és világosan elmondani neki okairól veszekedés és a hozzáállás az egész incidens. Mindenesetre nem ódiumát rá, még akkor is kezdeményezte a veszekedés volt valóban egy barát. Fontos beszélni érzéseit: „Úgy éreztem / érzem”, „voltam ideges”, „csalódtam”, „féltem”, stb

Felejtsd el a „kellene”. Senki sem tartozik: nincs barátja, Ön vagy ismerőse. Egyenlő kapcsolat, emlékszel? Negatív attitűdök, korlátok és értékelés - egy biztos módja annak, hogy a végleges szakítás a kapcsolatok, hanem a megbékélés. Tilos a beszélgetést a „soha”, „ne merj”, „mindig”, „Ragaszkodom hozzá.”

Elemezve a helyzetet, az is fontos, hogy nézd meg egy barátja. Még ha úgy gondolja neki bűnös, talál egy jó ok fokozott érzelmesség, ami miatt a veszekedés. Talán egy barátnőm azon a napon került kellemetlen beszélgetés a fej vagy a szünet kedvenc „boldog” kupát?

Ha lenne egy veszekedés egy barátomnak - mit tegyünk? A kompromisszum - az egyetlen módja annak, hogy építsenek egy konstruktív kapcsolat. Ha mindketten tudjuk, pontosan mi irritálja kapcsolatokban, szükséges megegyezni, hogy elkerülje ezt a beszélgetést és intézkedéseket. Fontos, hogy megvitassák ezt a pontot, hogy pont az i. Burkoltan is okozhat egy új hullám a negativitás.

Kezdjük magad. Minden, ami folyik - ez tükrözi a felfogás a világ, a tudatunkat. Nem lehet megváltoztatni a barátnője, de a változás önmagában - nagyon is valóságos. És ha ez megtörténik, a világ meg fog jelenni egy új fény. Ezért nem kell gondolni, hogy vagy nem indul el, hogy tegye fel először. Ha fél, hogy elveszíti a barátság, érdemes.