Ha - nem sors -, hogy valaki, akit szeretsz, hogyan kell élni vele

A helyzet az, hogy szeretjük - nem mindig. Szerelem - ez is nő és változik a te, a világnézet. Ma úgy szeressétek, holnap, sajnálom, a második. Az élő és gyermekeket azzal, aki a sorsod) Kivéve persze, a szeretet életét, és keres. Véleményem szerint a szeretet - ez az eredménye a kölcsönös vágy, hogy közel, hogy van, amikor két ember együtt él, ha Isten ad, szülni a gyermekek és emelje őket. Mindennek ellenére, együtt. Azt kell, hogy minden, amit annak érdekében, hogy együtt legyen a szeretteit, a kezed, és hogy mi fog történni. Ha ez a vége, akkor semmi szemrehányást magamnak, amit megtettél mindent, amit tudott, és ez volt őszinte. Vannak dolgok vágyaink függetlenek. Fejleszteni magát, megy előre, és sok szerencsét kívánunk!Tehát ez nem a végzet. Mivel a sorsa a gödör akkor előbb vagy utóbb, és hozza vissza. De csak akkor, ha az adott személy „nem az”, nem szükséges, hogy menjen a sors ellen, ő tudja a legjobban, akivel jobb lenne, ha. Talán ő a még hátravan, és ez csak egy teszt, hogy milyen a tudomány jövőbeni kapcsolatok. Végtére is, a sorsa minden más, valaki, mielőtt találkozik a szeretet, meg kell, hogy menjen át több, mint egy teszt a szeretet. És valaki egyszerű.

Először is, akkor is megpróbálja korrigálni a helyzetet. Hadd magyarázzam meg. A tény az, hogy gyakran előfordul, hogy meg kell venni a kezdeményezést, és nem pedig az, hogy a „nem szerencse”. Ha igazán illenek össze, és jól egymással, próbálja harcolni érte. Van az életemben nagyon hasonló volt a helyzet, amikor kellett, hogy kezdeményezze, mert az ember beteg volt súlyos betegség, és nem látott semmit, nem akarnak változtatni, egyszerűen élnek úgy, hogy néhány kétségbeesés volt a gondolataiban. Tehát ne vessenek véget a kapcsolatnak.

Másodszor, el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a szeretet különböző lehet bolygónkon emberek, nem csak egy. És találni egy másik szerelem - a valószínűsége nagy.

Harmadszor, meg kell emlékezni, hogy senki sem köteles szeretni cserébe. Ez egy olyan érzés nélkül egy csipetnyi elkötelezettség. Nos, kiderült, jól, mit lehet tenni. Ilyen az élet, meg kell élni!

Gyors recept biztosan nem az. Már beteg, sok szenvedésen ment keresztül, akkor nagyon fájdalmas, különösen, ha látod ezt az embert, és rettenetesen akarja érinteni őt, beszélni obnyat.Neobhodimo talál valamit csinálni, egy csomó dolog, hogy nem volt sem ideje, sem energiája gondolni rá. Amellett, hogy időben az ilyen esetekben nem hatékonyan fellépni. Van egy mondás a „ék ék”, de ez is kell, hogy érett!Csakúgy, mint a többi a tisztességtelen életet.

Végtére is, nem minden az életben formálja ki, mint szeretnénk. És ha nem lehet ez a személy nem róható okból az oka, akkor ennek így kell lennie.

Ha - nem sors -, hogy valaki, akit szeretsz, hogyan kell élni vele

Válasz pozhaluysta..S miért döntöttél úgy, hogy ez nem végzet? Nem mindig az első, második és harmadik pillantásra úgy tűnik, az egyik ilyen a valóságban.

mert együtt lenni nincs módja (((- 4 évvel ezelőtt

Kristinka0 404 [98]

Nem úgy néz ki a megfelelő megközelítés a problémák a problemy..Nachnite re, hogy: Van egyfajta attól, hogy kölcsönös. Mit mindketten szeretnénk. És a tapasztalatok alapján meg kell venni reshenie..Vyhod mindig ott minden helyzetben a legfontosabb dolog, hogy hallja magát, és a vágy. majd felér egy megoldást. Nem mindig akar, mi áll rendelkezésre, és legko..Nashe mi megy kemény és nehéz. - 4 éve

„Ez nem a sors” nem fog megtörténni. Ez csak azt mondja, mint indokaként valamilyen hibát.

Ha nincsenek együtt, nem a sors, és a délibáb a sivatagban, amikor azt szeretné, hogy a kívánt valóság - látva túl a tó a sivatagban, nem szükségszerű, hogy valóban a víz, és különösen az elérhető távolságban.

Menj, és keresd meg a „sorsukat”, ami mellesleg lehet, hogy az örök keresés.

És ki tudja, „valaki más sorsa” könnyen átalakul „sorsukat”, hogy megtaláltalak, és hogy mit keres. Az Úr útjait kifürkészhetetlenek. Sok szerencsét.

Te csak ne érts félre, oké? Mondja, ez az, amit ez, a „sors”? Vagy „nem szerencse”? Nincs sors, vannak olyan körülmények, és van egy választás, hogy ez is te vagy a körülmények leküzdésére és foglalkoznak velük, mert azt szeretnénk, hogy az ember legyen, vagy a kéz hullám, azt mondják: „Ááá, nem sors”, és talán így elrontani az életét és azokat, akiket szeretsz, és szenvednek, és szenvednek, majd hirtelen észre, hogy minden lehetőséget elveszik, az idő ment. Az élet elvégre nem egy tervezetet, akkor nem tudja átírni a valós példányt.

Szerelem-így a harc, az érték nem megy hiába.

Kristinka0 404 [98]

Nem szerencse, amikor megállapodott a körülmények és élni, mint a kutya és macska. Szemtől szembe, személy nem látja. Ez nem a végzet. És amikor a sorsa az idő a távolság és a bajok problémák két ember él egymás iránt. - 4 éve

NePrincess egy [1.9K]

Nem sors - az, amikor az egyik akar, és nagyon mindent megtesz, hogy a maximumot, és a többi nem, és nem kevés vagy semmi köze. Fight show, ha bizonyítani tudja, hogy egy bizonyos határt, amíg az ilyen pusztítás. Ez az, amikor „nem szerencse”, hogy azok, akik harcoltak és küzdöttek érzéseit, amikor erők nincsenek többé, amikor az élet válik a várakozás, és a fájdalom, és lépni, így nem lehet, csak nem él. - 4 éve